Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 83 736
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
Аз днес същи минах през КФ...Гледах хората как се пулят ли пулят да си грабнат диня...Но те огромни  Shocked Една жена вика на мъжа си да грабне някоя.Той горкия си прецака кръста.Започна нещо да охка и се отказа.Пък и дините сложени в едни дълбоки кашони,и най-отдолу има  ooooh!
Иначе аз си купих 3 кила зелена чушка.Утре ще пекна,ще обеля с чесън,оцет и олио-чудни ще станат. LaughingВзех и печурки,ориз Европа,кайма Народна за принцеси,Тракия бутер тесто,багети,пасирани домати.Ягодки също грабнах  Crazy Имаше някакъв крем Бонжур намален с 60 и няколко процента.Купих и от него три на цена 0.89.Купих си специално за мен и два глицеринови сапуна с пъпеш.Ауууу-чудно ухае  Heart Eyes Нямам търпение да се изкъпя след малко  Party Но първо да си изпия водчицата  Wine Glass Накрая на магазина видях че имат намалени тъмно червени кърпи различни размери и от тях грабнах.Понеже кухнята ми е черно и червено.И общо взето това взех.Една лелка се разправяше с касиерката как не я е било срам да не махнат еди кой си етикет,че нещо си било на по скъпа цена в бележката.Там се забавих доста.И и казах на касиерката че такива ще ги има и след месец,и след година.И че прости ще си останат цял живот.Жената какво е виновна че не са сменили етикета?!?!Тя самата ме попита къде греши с тъжни очи  Tired Не стига че работи като луда от сутрин до вечер за някакви мизерни пари.Пък и е длъжна да пита с усмивка "дали всичко е било наред".Няма значение има ли проблеми,няма ли...винаги трябва да е на ниво.И го прави.И някаква си да и крещи ей така,защото не може да обясни нормално.Що за нагли и нахални хора ги има,просто не е истина.А оназ-крещящата беше доста над моите години.И се запитах-"въобще къде и е възпитанието?!?!"

# 421
  • Sunshine state
Така е,Милена,трябва да останем спокойни и възпитани,а не да се държим надменно.  Peace

# 422
  • Bulgaria
Ягодите хубави ли са или са пълни с нитрати ? Понеже много обичам ,но не смея много да купувам в това време.Благодаря за съветите за шоколада-ще се възползвам Simple Smile

# 423
  • София
Понеже и аз работя с клиенти, да споделя личния си опит. Хората забравят, че като са клиенти, НЕ са над нивото на персонала в даден обект, НЕ са богове. За съжаление, върлува мнението, че клиента е бог и ти трябва едва ли не свирка да му направиш, за да го удовлетвориш. Като не стане, както той го иска, се почват едни скандали, едни виканици, караници. Отдавна вече подобни екземпляри се стремя да ги подминавам с усмивка и 'Приятен ден', в момента, в който усетя, че положението ескалира, защото не си струва нервите и разправиите. Никой от обслужващия персонал, където и да е, не е длъжен да слуша крякането на някоя кокошка или крясъците на някой, имащ се за нещо повече, да не говорим пък за обидите, които доста 'възпитани' индивиди употребяват.
Интересно как обаче се променя това мнение, че клиента е бог, когато си от другата страна - и от двете страни...
Извинявайте за офф-а.. Simple Smile
Вчера пилешкото филе изглеждаше много лигаво и го пропуснахме. Ще погледна днес как е, че ми се иска да взема.

# 424
  • Sunshine state
Съгласна съм,че като цяло,който плаща,той поръчва музиката,но всичко си има граници и не става с викане и каране. Другото,което ми прави впечатление е,че често клиентите не знаят и не се интересуват към кого да се обърнат в конкретна ситуация,а просто се навикват на първия изпречил им се. Много пъти при скандали на касата,касиерката ги насочва да се обърнат към информация,а те си продължават тирадата от викове и изобщо не обръщат внимание. Така и нас бавят,и служителката го отнася,а не е в нейната компетенция.  Може тихо и кротко да се обясни какъв е проблемът,без да се повишава тон и да се разменят грубости. Peace

Аз днес минах на финален пазар преди морето-взех 2 възглавнички от малките,взех едно пакетче от дамските самобръсначки на КК. Хубави ли са? Някой ползвал ли е?Оказа се,че имаме чадър от миналата година,който мислех,че сме хвърлили.  Blush  Другите неща бяха обичайни-домати,краставици,извара на Олимпус,пуканки Солтино,врат и котлет и естествено плодовото им мляко за редовния сладолед.  Laughing
Направи ми впечатление,че имат и Карловска извара на 2.90лв/кг,но реших да заложа на сигурното.  Peace

# 425
Аз малко след дъжд качулка, но по-рано нямаше как да напиша мнение......

Имаше промоции на петунии....Накрая по 1,20лв. кофичката......Купих си 2 бр. Посадих ги заедно с трета, купена от друг магазин.......Равносметка - петуниите от К. цъфнаха 2 пъти и до там. Едната умря окончателно, а другата няма вече цвят, само зелении. Третата, купена от друг магазин, си е добре. Гледам ги по един и същ начин, в едно и също сандъче.......

Pupitka, хубаво море!

# 426
  • София
Аз малко след дъжд качулка, но по-рано нямаше как да напиша мнение......

Имаше промоции на петунии....Накрая по 1,20лв. кофичката......Купих си 2 бр. Посадих ги заедно с трета, купена от друг магазин.......Равносметка - петуниите от К. цъфнаха 2 пъти и до там. Едната умря окончателно, а другата няма вече цвят, само зелении. Третата, купена от друг магазин, си е добре. Гледам ги по един и същ начин, в едно и също сандъче.......

Pupitka, хубаво море!
Уфф, и аз купих преди 2-3 дни лавандула. Толкова й се радвах! Ами започна да вехне, докато й намеря къде да я пресадя. Половината саксия увехна за нула време без да разбера защо. Thinking

# 427
  • Sunshine state
Благодаря ти,Маме!  Hug

# 428
Някой да е виждал днес да има лавандула в някой Кауфланд? Писна ми да я търся. От миналата седмица проверявам Кауфланд Младост и Банишора и все няма!

# 429
  • оттам, откъдето започва България
Аз на 12-ти юли си купих малка жълта хризантемка. Цвета й вече е като хербарий, но пък листата са зелени все още.

# 430
  • София
Pupitka, аз ги ползвам самобръсначките на КК - стават, но за не повече от 2-3 ползвания. Весело море и хубаво време!

# 431
  • Sunshine state
За тия пари 2-3 ползвания ме устройват,понеже напоследък от Жилет се излагат и тази дамската синята се излага-лентата й свършва за нула време и после само се порязвам... Confused Мерси за морето,заминаваме в събота.  Heart Eyes
Отново искам да похваля мокрите кърпички Лилит-тези за чувствителна кожа са страхотни. Аз ги ползвам предимно за грим и наистина нямат нищо общо с останалите изкуствени глупости.  Simple Smile

# 432
  • Бургас
И аз вече прежалих моя розмарин .който изсъхна след 2 седмици от купуването му от КФ.

# 433
Някой знае ли дали в определени дни само зареждат цветя или всеки ден?

# 434
Малко Сладко Коте ,пак добре че имаш здрави нерви щом ги подминаваш с "Приятен ден" и усмивка!Аз също съм така де...На моменти приятелите ми се чудят от къде вадя здравите нерви заради някой си.Елементарно е:с такива индивиди ми е смешно да се разправям,защото се вижда че нямат елементарен интелект от думите,които използват.Плюс децибелите които употребяват.И когато подмина с лека усмивка се започва още по-голямо грачене.Само не разбирам защо е нужна тази разправия,това крещене,това бързане,това обиждане...И то аз съм правила забележка на някой да не крещи,или пък че някой не е виновен за нещо си,или че си има нормално решение и прочие....Е...опитват се да направят и аз да изям калая,но не се получава.Стремя се такива индивиди да се осъзнаят че доста им липсва във възпитанието.Но файда няма.Иначе съм попадала и на злобни и арогантни продавачи,или служители.Мразя този тип хора.Тогава те пък се мислят за нещо по велико от купувача.И тогава пак започвам с обяснения...И когато видя че не се получава в първите 5 минути-обяснявам че липсват 7-години от възпитанието.
Случва се да се обърка някоя цена,или някой,нещо да сбърка.Не виждам за нужно някой да изтрещява.Но то може би като не е задоволен вкъщи тъй се получава  Joy
Pupitka е права че не знаят къде да се обърнат за помощ.Те дори не знаят как да се обърнат.Иначе за самобръсначки аз използвам на Gillette.Две са в опаковка-розово-прасковени.Около 7 лева струват,не помня с точност.Но са страхотни.И ги взимам от Кауфланд. Peace

Общи условия

Активация на акаунт