Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 84 203
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
Хихихи,миии черни са май само Simple Smile

# 406
  • Sunshine state
Ок,ще огледам утре тук и ако има,ще взема един,а после ще мислим как да стане предаването му.  Simple Smile Peace

# 407
Може ли да ми препоръчате какъв шоколад да си купя от Кауфланд,освен традиционните Милка и Своге и Млечен.Веднъж реших да си купя един непознат ,но имаше вкус на марципан и затова питам.Иначе за майонезата най-хубава е домашна Олинеза-любима ми е Simple Smile
http://www.specktakulaer.de/kreation/alle/alle/schogetten_Sommersorten.html опитай този , ние мн го харесваме , а и цената му е добра. Има различни видове белия със сладолед и шоколад на мен ми е фаворит , но всички са хубави

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 21:14 от illiyana

# 408
Ти само кажи дали има,ще кажа на майка да ходи да го вземе,и без това по цял ден се чуди до кой магазин да иде  Crazy

# 409
Някой пробва ли пилешкото филе вече, днес докато се редях за свинското чух една жена да се кара с момчето зад витрината, че миришело на белина и се отказах да взема, ако някой има отзиви нека да напише.

# 410
  • Sunshine state
Някой пробва ли пилешкото филе вече, днес докато се редях за свинското чух една жена да се кара с момчето зад витрината, че миришело на белина и се отказах да взема, ако някой има отзиви нека да напише.
Взимам филе най-редовно и никога не ми е миришело на белина. Peace

# 411
Съжалявам,но ще оспамя малко темата за да помогна на mimioza в избора на шоколад.Хубави има в Пени,от там и си купуваме.Тези дето illiyana ти е дала като линк ги има там и са едни от любимите ни.Има и други,но в момента не се сещам за името...с цели лешници ги има,с бадеми също...вкусотия.Немски са.А на немското качество вкуса е различен.Просто е вкус,истинско е.И знаеш че си хапваш шоколад!
Прочетох за случка с пилешко филе,миришещо на белина  Shocked Такова месо не съм взимала от там.(Купувала съм свински ребра и свинско каре-нищо друго).Иначе съм виждала разлика в цвета на месата-от бледо розово до винено-синьо червеникаво.И един познат ми е обяснявал защо е така и какво е месото.Но няма да коментирам..... Confused Ще дам просто съвет като купувате месо да го оглеждате много добре.Не само в Кауфланд. Peace

# 412
  • София
Взимам филе най-редовно и никога не ми е миришело на белина. Peace
Явно си зависи от магазина и управителя. За съжаление и аз неведнъж съм се карала в магазина на Скопие 1. Вмирисано пилешко - и филе, и бутчета, и цяло пиле, особено това, което се намалява привечер, мирише ужасно. Затова вече не взимам преди да го помириша.

# 413
  • Mediterraneo
Хора, аз ли не съм в час или наистина има нещо не наред... Онзи ден като гледах брошурата, дори си написах списъка тук, на първа страница имаше извара на Олимпус за 0.19 лв и кухненската ролка, намалена на 50% на първа страница  Shocked Shocked А сега ги няма... Нещо съм объркала ли?! Другите неща от списъка ми си ги има...

# 414
Имаше я в брошурата със сигурност изварата и вчера купих в Бургас, имаше и карловска намалена на 0,18 лв., за ролката незнам, но явно са коригирали промоциите.

# 415
  • София
Ами да, имаше я: http://www.kaufland.bg/webdatenupload/Pdf/BG/Umschlag_1_1_KW31/b … atalog/index.html
Да не би да са се изчерпали количествата, както обикновено?

# 416
  • оттам, откъдето започва България
Съжалявам,но ще оспамя малко темата за да помогна на mimioza в избора на шоколад.Хубави има в Пени,от там и си купуваме.Тези дето illiyana ти е дала като линк ги има там и са едни от любимите ни.Има и други,но в момента не се сещам за името...с цели лешници ги има,с бадеми също...вкусотия.Немски са.А на немското качество вкуса е различен.Просто е вкус,истинско е.И знаеш че си хапваш шоколад!
+ 1 за шоколадите в Пени. newsm10

# 417
+1 Peace за шоколадите в "Пени", нямащи нищо общо с "Кати" !
/Същия вид шоколад го има и в "Лидл", но е малко по-скъп/

# 418
  • Sunshine state
Лилия,няма кьорав суитчър,съжалявам.  Confused Има само бански и хавлии от дрехите и бельо.

# 419
Знаех си,но нищо,да съм си купила навреме  Hug ooooh! Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт