Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 84 216
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
5лв е цената за килограм,опаковките са по 300-400гр  Peace

# 376
  • Варна
Никой ли не е връщал нищо в Кауфланд ?

# 377
  • оттам, откъдето започва България
Май почти всеки е връщал. Отиваш с касовата бележка на информация и връщаш. Не се притеснявай, няма да има проблем.

# 378
  • Варна
pitinko68 , благодаря !

# 379
  • Sunshine state
Ще ти върнат парите,опитай.  Peace
Аз от новата брошура си харесах доста неща-пил. филе, кайма 'Народна',прясното мляко на КК,млечния десерт,зехтина Коста Д'оро,солетите 'Озо',бира 'Болярка',чая 'Билкана' 3,кафето 'Нова Бразилия',мокрите кърпи 'Лилит'/много са хубави/,плажния чадър,надуваемата възглавничка,крушите и доматите. Списъкът стана дълъг..  Crazy

# 380
Аз също онзи ден купих един заек.Вчера го сготвих беше си чуден на вкус.Дето само го размразих,осолих и го пльоснах в тавата с ориз.Стана за около час време.
Мойе би моята партида е била лоша  Confused
Да,може би партидата е била лоша  Tired Неприятно  Confused Аз съм купувала такива,развалени продукти,уж в годност,уж от днес....И напълно те разбирам как се чувстваш.
Искрено ти пожелавам повече да не ти се случва това  Hug

TEMPEST,за кой филиал говориш?Чак такова чудо не съм виждала в никоя верига...Облещих се само като прочетох писмото ти  Shocked Shocked Shocked
За Варна до мол Варна

# 381
Пазарувам от 2 магазина софийски. И в двата е много чисто, за врабчета и други такива и дума не може да става.

Врабчета съм виждала 2-3 пъти, но не помня в кои магазини. В София нямам магазин наблизо и ходим в различни.
Да има врабчета навсякъде явно,но какво ли правят вечер в магазина или пък случайно заблудените случайно до вечерта си намитат изход или пък ги гонят от персонала ,незнам,странно ми е в хранителен магазин от такъв мещаб да си летят разни птички и свички да го приемат за нормално

# 382
  • Bulgaria
Може ли да ми препоръчате какъв шоколад да си купя от Кауфланд,освен традиционните Милка и Своге и Млечен.Веднъж реших да си купя един непознат ,но имаше вкус на марципан и затова питам.Иначе за майонезата най-хубава е домашна Олинеза-любима ми е Simple Smile

# 383
# 384
  • Mediterraneo
Тяхната марка шоколад е прекрасен! Има доста видове, с различни вкусове, много ги харесваме!

# 385
  • Sunshine state
Аз бих ти препоръчала техния шоколад 'Кати'-има богат избор на вкусове и е много хубав. Аз лично предпочитам тези с вафлените топченца и с кокоса.  Heart Eyes

# 386
  • София
Сега разрязахме динята от Кауфланд. Мммм, разкошна е!  Grinning
Моето семейство също харесва шоколадите с марка К-класик, но нещо изчезнаха. Sad  Досега винаги подминавах Кати. Нещо не ми вдъхваха доверие, но явно ще пробвам. Peace А за Линд - шоколад и бонбони няма две мнения - нива над останалите! Просто са скъпички.  Grinning

Последна редакция: нд, 27 юли 2014, 16:53 от july1993

# 387
"Кати" не се хареса, наподобява шоколадово блокче,
а и разликата в цената е незначителна относно "Млечен" и "Милка".

# 388
  • София
"Кати" не се хареса, наподобява шоколадово блокче,
а и разликата в цената е незначителна относно "Млечен" и "Милка".

На същото мнение съм, макар и опитването да беше много отдавна. Не повторих.

# 389
У нас си се харесват Милка,Своге,в последно време и Фин Млечен,също и Лидълските,с други не сме рискували,ММ и малката са пристрастени  Sick

Общи условия

Активация на акаунт