Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 84 222
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Пазарувам от 2 магазина софийски. И в двата е много чисто, за врабчета и други такива и дума не може да става.

Врабчета съм виждала 2-3 пъти, но не помня в кои магазини. В София нямам магазин наблизо и ходим в различни.

# 361
  • оттам, откъдето започва България
В новия брой има доста неща за пазаруване.  smile3501

# 362
  • Sunshine state
Врабчета съм виждала да летят в Карфур,но не бих го нарекла гнусно,понеже явно се бяха заблудили и хаотично се стрелкаха по тавана,търсейки изход. Сега ще разгледам новата брошура. Peace

# 363
  • София
Какво си харесахте в новата брошура? На първо четене нищо не ме впечатли. Confused

# 364
# 365
 CryНикой нищо не каза за зехтина....
От не много скъпите в Т-маркет има един италиански, екстра върджин, доста е ароматен.

# 366
И аз нещо не се впечатлих от новата брошура,само праскови ще взема в четвъртък,у дома са впечатлени от луканковия салам,ходих да купя още кило днес,за зехтина нищо не мога да кажа,използвам само шарлан!

# 367
  • Пловдив
Свърши ми промоционалното  Омо/на мен ми допада много/   и трябва да взема нещо....а Омото  в момента е около 10 лв  и се чудя да рискувам ли с гел Персил? имате ли впечатления?

# 368
  • Mediterraneo
Врабчета има редовно целогодишно в нашия филиал.

От новата брошура си харесах изварата, намалената кухненска ролка( тази ми е любима), тоалетна хартия Фамилия( от известно време купувам само нея, много съм доволна), ежедневни превръзки и Либрес, пушен суджук, кайма Народна...

Естествено, онзи ден купих чадър за плаж, от понеделник е наполовина намален  Mr. Green

# 369
Какъв е този луканков салам? Дето толкова го хвалите.

# 370
Луканков се води,нарязан и вакумиран,намален е на 5лв,досега не бях купувала,но от хвалбите тук,реших да го пробваме и всички вкъщи го харесаха.

# 371
  • оттам, откъдето започва България
Свърши ми промоционалното  Омо/на мен ми допада много/   и трябва да взема нещо....а Омото  в момента е около 10 лв  и се чудя да рискувам ли с гел Персил? имате ли впечатления?
Погледни какво е писано в темата за Перилни препарарати и омекотители. Там има доста мнения.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=790162.345

# 372
Луканков се води,нарязан и вакумиран,намален е на 5лв,досега не бях купувала,но от хвалбите тук,реших да го пробваме и всички вкъщи го харесаха.

Сетих се ,мерси!

# 373
  • Варна
Здравеите
днес купих на сина си плавници от Кауфланд ,но нито са му удобни ,нито иска да ги ползва
имам си касова бележка и опаковката пазя ,
дали ще ми ги приемат да ги върна ?
или дори съм съгласна да почарча сумата за нещо друго ?

# 374

5 лева за какъв грамаж ?
Дини вече не купувам от веригите, последната върнах в Лидл/вкисната/.

Общи условия

Активация на акаунт