Пазаруване от miniprix.bg - 31

• 61 434
  • 798
  •   1
Отговори
# 120
Момичета,държа да подчертая,че съм извън кликата"двата лева",просто си попитах както обикновено,дори не разбрах ,че някой ми е модифицирал линка!

http://www.miniprix.bg/produkt/1110382 - моля някой да ми обясни какво точно е ''натурални фибри"  ония дето ги има в триците и в суровите плодове и зеленчуци ли са  newsm78  Laughing като гледам тези размери въобще не знам какво да поръчам!?

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 13:20 от irkata7

# 121
  • ...на безопасно
Да, знаем, това са номера на новорегистрирани.
 Peace

Тази поличка някой я беше хвалил, или аз се бъркам?
http://www.miniprix.bg/produkt/1043504

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 09:49 от Aкеа

# 122
  • София
http://www.miniprix.bg/produkt/1110514 И този топ миналата година беше 5,40 за 2 броя, не е кой знае какво.

# 123
Някой има ли мнение за този бански?

# 124
Отчет, всичко с 50% намаление:
Не е лоша. Отговаря на М. Трикото носи да е една идея по-плътно, но мисля, че няма да се развлече след пране.

Също добра като изработка.

Тази предполагам, че ще се разтегне след първото пране. На врата не е усилена (не знам какъв е термина за допълнително пришитото парче плат). Като за 2 лева остава обаче.

Тези потници и се оказаха много добро попадение. Според изписанато на тях са от биопамук.

Тази блуза е уголемена. Поръчах 147-152, но отговаря на М. Тук таме стърчат и конци,на врата не е усилена. За мислене е.

Хубава. Отговря си на номера. Поръчах М.

Тези обаче , не знам какво да ги правя. Поръчах няколко размера. Трикото е хубаво, но ръкавите са от някакъв машинно плетен плат, много рехав. Ще се раздърпат. Ако сложа ластици долу дали биха карали?

# 125
  • София
Цитат на: kloeto link=topic=788779.msg28622486#msg28622486 date=1405339838aко сложа ластици долу дали биха карали?
[/quote
    Ако са от дебело трико може да сложиш ластик,може да манеш бялото на ръкавите и да станат тениски,зависи с каква цел си ги взела. Трикото което се слага за укрепване на гърба на вратната извивка се казва тейпинг.

# 126
  • София
Момичета,държа да подчертая,че съм извън кликата"двата лева",просто си попитах както обикновено,дори не разбрах ,че някой ми е модифицирал линка!

http://www.miniprix.bg/produkt/1110382 - моля някой да ми обясни какво точно е ''натурални фибри"  ония дето ги има в триците и в суровите плодове и зеленчуци ли са  newsm78  Laughing като гледам тези размери въобще не знам какво да поръчам!?
 Laughing Иначе потника изглежда страхотно.Проучих го - отглежда се основно в Азия- Китай, Индия, това е едно от най-старите растения използвани за тъкани. Прилича на коприва но листата не жилят, самото влакно се получава от стеблото, но се използва главно във производството на плат за индустриални цели- торби, чували и конци. За дрехи се използва рядко-понеже е скъпо за обработка.Ако искаш още инфо ще ти пратя, до сега не бях срещала информация за това растение, така че ми беше полезна, видях и снимки на платове- прилича на лен.

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 17:36 от Миленски

# 127
aко сложа ластици долу дали биха карали?
    Ако са от дебело трико може да сложиш ластик,може да манеш бялото на ръкавите и да станат тениски,зависи с каква цел си ги взела. Трикото което се слага за укрепване на гърба на вратната извивка се казва тейпинг.

Взех ги точно заради дългите ръкави, да се обличат в по-хладни дни. А бялото на ръквите е от материя подобна на някогашните камизолки (говоря за соц.времената), но по-рехаво и нестабилно и затова се чудя дали ще се получи с ластици newsm78

# 128

http://www.miniprix.bg/produkt/1110382 - моля някой да ми обясни какво точно е ''натурални фибри"  ония дето ги има в триците и в суровите плодове и зеленчуци ли са  newsm78  Laughing като гледам тези размери въобще не знам какво да поръчам!?
 Laughing Иначе потника изглежда страхотно.Проучих го - отглежда се основно в Азия- Китай, Индия, това е едно от най-старите растения използвани за тъкани. Прилича на коприва но листата не жилят, самото влакно се получава от стеблото, но се използва главно във производството на плат за индустриални цели- торби, чували и конци. За дрехи се използва рядко-понеже е скъпо за обработка.Ако искаш още инфо ще ти пратя, до сега не бях срещала информация за това растение, така че ми беше полезна, видях и снимки на платове- прилича на лен.

Миленски,дълбок реверанс към теб ! Винаги на време и на място с всякаква информация!Радвам ти се и ти се възхищавам от сърце!
Благодаря ти! newsm51

# 129
  • София
aко сложа ластици долу дали биха карали?

Взех ги точно заради дългите ръкави, да се обличат в по-хладни дни. А бялото на ръквите е от материя подобна на някогашните камизолки (говоря за соц.времената), но по-рехаво и нестабилно и затова се чудя дали ще се получи с ластици newsm78
Според мен по-добрият вариант е ако се постави ластично трико като маншетче в края на ръкава, но трябва да го занесеш на шивач и да си намериш подходящ плат за целта.

# 130
  • софия
.

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 09:03 от zvanche

# 131
  • София
Zvanche това по горе намаленията за днес ли са? Не се виждат ... newsm78

# 132
Днешните намаления са същите като миналия вторник.А така се надявах да има и на дънки или панталони.... много отдавна не са ги намаляли:(((

# 133
  • софия
Zvanche това по горе намаленията за днес ли са? Не се виждат ... newsm78
Да, ама явно са им някакви куци адресите. Съжалявам.

# 134
  • Варна
Ето ги намаленията за днес:

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 12:05 от chockolina

Общи условия

Активация на акаунт