Ритик Рошан - гръцкият бог на Боливуд - тема 2

• 46 496
  • 197
  •   1
Отговори

Скрит текст:

Роден на 10 януари 1974 г в Мумбай, Индия
в семейство на потомствени артисти. Кариерата му започва с бляскав
старт през 2000 г.  с Kaho Naa... Pyaar Hai  "Кажи, че ме обичаш".

И стремглаво лети нагоре. Зеленоокият красавец печели  
Филмфаер награди за най-добър дебют (2001), най-добър актьор:
Kaho Naa Pyaar Hai (2001), най-добър актьор Koi Mil Gaya (2004),
най-добър актьор Koi Mil Gaya (2004)(Critics), най-добър актьор
Dhoom 2 (2007) и най-добър актьор Jodhaa Akbar (2008).

Ритик Рошан е един от най-успешните  актьори на съвременното
индийско кино - и не само заради външния си вид. Можем да го
наречем направо "мултифункционален". Той е толкова пластичен,
че се вписва еднакво добре във всякакви образи и сценарии.
Тръгнал от рутинния романтичен герой и
преминал със замах през екшъна и историческата драма,
Ритик вече се цели на по-високо  ниво - международното кино.  
Не на последно място забележителен танцьор.
С много воля и постоянство преодолял неудобството на
шестия пръст, сколиозата и заичането.
Философ по душа...

Kaho Naa... Pyaar Hai/Кажи, че ме обичаш (2000)

Mission Kashmir/Мисия Кашмир (2000)

Fiza/Физа (2000)

Kabhi Khushi Kabhie Gham /Понякога щастие, понякога тъга (2001)

Yaadein/Спомени (2001)

Mujhse Dosti Karoge/Ще ми бъдеш ли приятел? (2002)

Aap Mujhe Achche Lagne Lage / Много ми харесваш (2002)

Na Tum Jaano Na Hum/Нито ти знаеш, нито аз (2002)

Main Prem Ki Diwani Hoon / Ще го обичам до край (2003)

Lakshya/Нападението (2004)

Dhoom 2 (2006)

Jodhaa Akbar/Императорът и розата (2008)

Kites/Хвърчила (2010)

Guzaarish/Молба (2010)

Zindagi Na Milegi Dobara /Животът не се повтаря (2011)

Don 2 (2011)

Agneepath/Огнен път (2012)

Krrish/Криш (2003, 2006 и 2013)

В ОЧАКВАНЕ НА:

Последна редакция: сб, 12 юли 2014, 23:13 от kali_georgieva

# 1
# 2
  • София
Благодаря за темата    bouquet
Чакам с нетърпение новия филм.

# 3
И следващ филм се задава... с партньорка  Pooja Hegde.

Pooja Hegde в реклама...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 4
Ехааааааааааааааааааааааа, благодаря за прекрасната тема, КАЛИ!

Нашият зеленоок красавец със сигурност също ти благодари за вниманието и ни хвърля по един поглед!  newsm08

# 5
Парчета, изпълнявани от Ритик Рошан:
http://gaana.com/search/songs/hrithik%20roshan

">#t=33[/video]
Смъртоносните каскади на Ритик в Bang Bang

# 6
Ритик Рошан - фитнес треньор?
http://www.mid-day.com/articles/hrithik-roshan-the-fitness-coach/15445175

Боливудската звезда Ритик Рошан е известен е фитнес маниак. И сега стана ясно, че звездата, спазвайки стриктно тренировките си помогнала на своя life-coach /ментор/ да отслабне с цели 20kg само за два месеца.
Източник споделя: "Ритик познава Arfeen Khan от почти три години, а наскоро Arfeen се обърна към Ритик за съвет с молба да му помогне да влезе във форма. Скоро след това, Ритик му посочи да следва плана на трансформация на тялото за 10 седмици."
Arfeen очевидно спазвал инструкциите на Ритик към тренировките и в резултат на това вече има изваяно тяло. "Благодарение на насоките на Ритик, Arfeen загуби всичко това тегло. Дори Ритик беше изненадан, че Arfeen постигна целта в срок от осем седмици, вместо по планирания 10-седмичен период. Интересното е, че Arfeen никога не е тренирал в живота си преди това, така че това е голямо постижение за него.", добавя източникът.
Когато го попитали, Ритик потвърдил историята. "Ритик се възхищава на Arfeen и работата му, той е изключително развълнуван от трансформация на Arfeen. Беше изненадан, когато Arfeen постигна целта си по-рано от предвиденото", каза говорителят.

# 7
Здравейте!От много отдавна не съм влизала в темата за Ритик Рошан.

Виждам,че доста неща съм изпуснала.

Партньорката му за новия филм  е доста хубавичка.Наистина си пасват визуално добре.Със сигурност ще ни оставят без дъх Grinning

А за поведението на  Катрина по време на снимки не съм изненадана.Още за филма "Животът не се повтаря",гледах няколко интервюта.Тя се държеше доста дръпнато.Ако си спомняте коментара за целувката от същия филм,тя каза ,че не се е чувствала комфортно.За  Ритик  тази сцена е ОК.

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 8
Нашия хубавец Ритик Рошан почете вчера тригодишнината от създаването на "Животът не се повратя"  newsm10

http://www.deccanchronicle.com/140716/entertainment-bollywood/ar … egi-dobara-sequel

https://twitter.com/iHrithik

"Of friendships n love. dats happiness. My love 2 al my friends who made ZNMD a ride I will never forget. N d audience who made it great!"
За приятелството и любовта, това е щастието. Цялата ми любов към всичките ми приятели, които направиха ZNMD - приключение, което никога няма да забравя. И публиката, която го направи страхотно!

http://www.youtube.com/watch?v=WxjxOs5BqrE

# 9
Пит ,страхотни снимки  ,страхотно приятелство.

Това е един от любимите ми филми.

Hug Hug Hug Hug

# 10
Пит ,страхотни снимки  ,страхотно приятелство.
Това е един от любимите ми филми.
 Hug Hug Hug Hug
Снимките са също от профила на Ритик в туитър.

Явно и Ритик много си го обича този филм. Личи си колко много са се забавлявали всички, докато са го снимали. Пореден пример, че всичко което се прави от сърце и с любов става страхотно.

Тоя клип няма изтъркване  Mr. Green

Поздрав за всички сеньорити!  Two Hearts

# 11
Малко ми е тъжна тази снимка.
Не знам защо. Може би защото е сам... под този голям чадър  newsm78 newsm78 newsm78
и интериора зад него... никак не е приветлив.

# 12
Малко ми е тъжна тази снимка.
Не знам защо. Може би защото е сам... под този голям чадър  newsm78 newsm78 newsm78
и интериора зад него... никак не е приветлив.
...
Мда, всеки има тези моменти.
Ми то е защото вали  Mr. Green и пак са го захванали разни папараци.
Пък човека може би просто иска да се поразходи и да подиша свеж въздух. Сега има нужда от почивка, след усърдната работа.
А жени съм сигурна, че се редят на опашка да са под този чадър. Но той не е от хората, които с лека ръка ще отдадат сърцето си на която и да е жена, освен ако не е най-специалната.
А може би има нужда от усамотение след като не е с жената, която обича.

http://daily.bhaskar.com/article/ENT-in-pics-hrithik-roshan-cont … 77-PHO.html?seq=4
Пишат: Ритик Рошан продължава да работи, въпреки силните дъждове.

Последна редакция: пт, 18 юли 2014, 11:46 от Пит

# 13
 Mission Possible

Hrithik to get UK trainer to help him build the body he needs for his period film

Upala KBR

Hrithik Roshan has a perfectly sculpted physique, but it doesn’t work for his next film. For his period film Mohenjo Daro, the actor needs to work on his physique to look the character.

The star has requested producer Sunita Gowariker to fly down Joshua Kyle Baker, CrossFit coach and personal trainer from London, to work on him and make him more agile, lithe and flexible.

Hrithik loves getting under the skin of the character. So from those eight-pack abs in Dhoom:2 to piling on the pounds for Guzaarish, he goes that extra mile. For Krrish 3, he had celebrity bodybuilding expert Chris Gethin from UK. For Mohenjo Daro, he did his research and decided to get Joshua Kyle Baker, transformational fitness coach, bodybuilding, fitness modelling, and advanced nutritional practitioner on board.”

A source adds that Hrithik’s character can’t be too muscular and Joshua will help him with that, “The trainer will move to Mumbai for three months starting from August this year, to train the actor. He will also be flying in when Hrithik begins shooting for the film.”

http://epaper.dnaindia.com/story.aspx?id=67708&boxid=36716&a … 004&ed_page=1

# 14
В сградата (някаква бизнес сграда) в която офиси има и Ритик се е запалила...  Cry

Общи условия

Активация на акаунт