БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 125

• 63 062
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
От Гоблени Класик са най - хубавите ми гоблени. И доста хора са доволни от тях. Имам абсолютно същият гоблен като показаният - страхотен е. Не знам как се качват снимки тук. Бих качила всичките си гоблени от тази фирма.

качи ги на ifotki.info и после копирай третия линк Wink в темата ще се виждат малки, а който иска ще може да си ги увеличи и да ги разгледа подробно.

аз лично не виждам защо да не вярвам на Рея - тя е показала снимка на ушитото от нея, а и имам спомен за показван етап Simple Smile
не виждам защо да не вярвам и на теб - само покажи нещо  Hug

зайче, мулинетата на анхор (и на ДМЦ) са памучни  Peace
предполагам го пишат , защото някои от комплектите им са с вълнени конци.

ина, няма да шиеш нищо, на което не пише св. Добри  Whistling

# 511
  • Плевен
От Гоблени Класик са най - хубавите ми гоблени. И доста хора са доволни от тях. Имам абсолютно същият гоблен като показаният - страхотен е. Не знам как се качват снимки тук. Бих качила всичките си гоблени от тази фирма.

Някак си съм склонна да повярвам повече на Реа отколкото на Вас.Нищо лично!Но от 6 години от както пиша тук не ми се е случвало да видя Ваш пост ,дори с някакъв коментар  newsm78  Crossing Arms
А за качването на картинки и показването тук в темата е писано много пъти!Как изведнъж проявихте такава загриженост да защитите гоблените на тази фирма !?Аз дори не я познавам и ако не беше показало момичето гоблена нямаше и да знам че съществува  Mr. Green

# 512

Някак си съм склонна да повярвам повече на Реа отколкото на Вас.Нищо лично!Но от 6 години от както пиша тук не ми се е случвало да видя Ваш пост ,дори с някакъв коментар  newsm78  Crossing Arms
А за качването на картинки и показването тук в темата е писано много пъти!Как изведнъж проявихте такава загриженост да защитите гоблените на тази фирма !?Аз дори не я познавам и ако не беше показало момичето гоблена нямаше и да знам че съществува  Mr. Green
До колкото си спомням дори се познаваме лично. Идвала съм на срещите в Плевен. И да, много отдавна не пиша в тази тема, по лични причини, които не желая да коментирам. И след това изказване, че едва ли не нямам право на мнение, защото не съм писала в темата, отново спирам. Имам профил във ФБ и там съм доста активна във всички гобленарски групи. Но там, за разлика от тук никой не е анонимен. Лек ден!

# 513
Всеки има различен вкус и изисквания  Peace.
Реа също каза, че го е смятала за страхотен докато след време не е видяла и шила други разработки и модели на други фирми.

Ето ви сайт за качване на снимки http://i-fotki.info/index.php?mode=more и после публикувате линка тук

# 514
Здравейте, аз се включвам с молба за помощ. Търся  схеми и ключ на тези книгоразделители на Royal Paris, ако може да НЕ е в ПМ.

Благодаря!

# 515
  • Плевен

До колкото си спомням дори се познаваме лично. Идвала съм на срещите в Плевен. И да, много отдавна не пиша в тази тема, по лични причини, които не желая да коментирам. И след това изказване, че едва ли не нямам право на мнение, защото не съм писала в темата, отново спирам. Имам профил във ФБ и там съм доста активна във всички гобленарски групи. Но там, за разлика от тук никой не е анонимен. Лек ден!

Вярно  WhistlingСлед този пост ми светна че се познаваме ,но то беше преди.....2 години .Чак толкова не мога да помня  Mr. Green, а и не мога да прочета всичките страници с публикациите ти.Не пишеш че си от Плевен , а искаш тук да си пишем и истинските имена  Grinning

Реагирах така /не че се извинявам/ защото поста ти ми прозвуча като реклама на прословутата фирма , и това ме подразни . Реа познавам от доста време, редовно пише , показва и няма как да не и повярва човек че е разочарована от "дизайнерския" гоблен.Но то момичето доста пъти и подробно писа и ни обясни как стоят нещата ,да не я притесняваме повече  Peace
А ти пиши , показвай , не се отказвай заради една забележка , не се  цупи като детенце.Ще се радваме да ни покажеш твоите ушити неща. PeaceМожеш да си качиш гоблените и в пикасата

https://picasaweb.google.com/home
и  тук

http://www.snimka.bg/

регистрирай се и цял албум си направи

или както  st. Dobri ти е препоръчала

Здравейте, аз се включвам с молба за помощ. Търся  схеми и ключ на тези книгоразделители на Royal Paris, ако може да НЕ е в ПМ.

Благодаря!

http://dfiles.eu/files/vvw73nz5y  -  Тегли ,не са в РМ

# 516
  • Нощем на луната, денем при цветята
Здравейте момичета,

влизам да отчета получаването на китайски гоблени, като се върнах да прочета пропуснатото видях че Роси 123 вече е показала един от моите. Взех и един с частично бродиране, ей така, за проба. Единственият му проблем е, че се шие мноооого малко от него  Laughing Иначе съм супер доволна, конците изглеждат чудесно, има си цветни схеми, има си легенда на панамата, отпечатването върху панамата е направо фантастично.
Ето снимки:
Скрит текст:
Отивам да го почвам, че луди пръсти не траят  Laughing ще показвам какво ще се получи
Роси 123, ти започна ли китайския? Любопитна съм да видя нещо позапълнено
eminav, останаха ми очите в твоите макове, може ли линк от къде си ги купила?

# 517
Не съм почнала щампирания китайски, защото искам да ушия първо другия ми китайски, който е на бяла панама. А относно гоблена на Еминав, сигурно и той е от Али експрес.

# 518
  • sof
Колко красиви неща виждам! Пианистът е Разкошен, аз имам Pop Diva от тази серия на Maia, разпродаваха миналата година от Coats и някой тук даде инфо, та се "запасих". Ще следя и следващото. Реа, лентите са цяло друго изкуство, и на мен ми дойдоха изнервящо трудни, имах ги в едни Риолис с птици и едвам се справих приемливо (не ги харесах и това е). За копието на дизайн от родна фирма - нищо ново, бих казала. Щом не им стиска да копират, хм, а пък с промяната на бода и преобразуването на конци/цветове, ясно че ще се яви разлика и то към влошаване. Но ето довършен е, а ти си се изказала пред всички, че да знаят, чета, че има и доволни от такива смотани копия, само не изпадайте в търговски войни, за всеки влак ще си има пътници, нали. Рано ми е да мисля за коледа още бе хора, да доизживеем лятото първо. Още се разопаковам от ваканция и ще снимам утре докъде бях стигнала с моето, че е надлежно прибрано в къщи надълбоко така, че да оцелее в случай на наводнение и/или земетресение... Правих опит с една съфорумка да се поръчва от Муркини... обаче те вдигнаха цените и се отказах. Стискам си паричките за нещо хубаво. Дочитам ви от час и сигурно пропускам още много. Хубава вечер!

# 519
Izvinqvam se za ezika, no mi e preinstaliran laptopa. Iskam da Vi kaja 4e tova koeto ste satvorili e mnogo krasivo. I az shiq gobleni ot 5-6 godini. Sega iskam Hubavata Madona da q yshiq imam shema panama no koncite i nomerata gi nqmam. Molq vi koito gi ima da mi gi prati po nqkakav na4in na email: ludmila199@abv.bg. Blagodarq! 

# 520

предполагам го пишат , защото някои от комплектите им са с вълнени конци.

bouquet Благодаря!
От тази фирма доволни ли сте по принцип? Много ми хареса гоблена и се чудя дали да си го пожелая като подарък за РД или да търся схема и конци сама  newsm78

# 521
  • София и там където не се пуши

bouquet Благодаря!
От тази фирма доволни ли сте по принцип? Много ми хареса гоблена и се чудя дали да си го пожелая като подарък за РД или да търся схема и конци сама  newsm78

Ако питаш за Анхор, Вилер работи с тях, мен като ми трябва точен цвят за Вилеров гоблен, търся Анхор не ДМЦ

# 522
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Laughing въпросът беше какви са тези Анхор памучни конци,  написани на комплектите на Риолис  Laughing

както и да е  Peace

зайче, фирмата има прекрасни комплектовки с памучни конци, както и с вълнени. изпробвани са, получават се чудесни гоблени. момичетата показваха едни акварелни цветя, в които аз се влюбих, но трябва да се въздържам вече.

кажи кое ти е харесало, ако може някой ще ти помогне със схема, ако ли не - поръчвай смело, лош резултат на Риолис не съм виждала.

п.с. скъпички са, но от муркините излизат малко по-евтино  Peace

# 523
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

От тази фирма съм страааааааашно доволна. Но в духа на казаното по-горе ще кажа, че вкус и цвет - товариш нет.  Flutter
Аз по-принцип съм очарована от гоблените от бившите соц страни, но това не означава, че и другите фирми са лоши.

Горещо ти препоръчвам Риолис  Hug

А конците с които комплектоват са Анхор - памучно мулине - на вид обикновено, като ДМС, като Ариадна. Просто така го водят. Мисля, че и при другите марки конци пише, че са памучни. Имат и  комплекти с вълнено - акрилни конци /шерст май го водеха/ , но този не е такъв. 

# 524
  • при най-добрия мъж...
Здравейте,момичета,много красиви неща видях,а тези китайските гоблени много ме замислят напоследък.Аз миналия понеделник си получих пратката от Муркините.Доволна съм-за по-малко от 10 дни дойдоха.

Не се стърпях и веднага почнах единия гоблен с мънистата.Много бързо върви,още малко ми остава и е готов.

И едно мъниче,което избоцках за два дни-подарък за РД на жената на брат ми.

Общи условия

Активация на акаунт