VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 10

• 59 631
  • 1 635
  •   1
Отговори
# 15
  • IT
Благодаря за темата.
Надявам се Воче и Месечков да напуснат.

# 16
  • Испания
Сайтът беше недостъпен, точно когато натиснах бутона "Редактирай" на анкетата. Изтрито е името на Д. Христова. След многократни и безуспешни опити да редактирам, писах на модератор с молба за помощ.

Извинете за причиненото неудобство.

# 17
На мама Цоцоланка пожелавам скорошно излизане от болницата, жива и здрава!

Гласувах за Воче и Кучкова в анкетата.

# 18
В другите издания на предаването влизаха по-вече и по- често ВИП гости Wink изглежда никой не иска да се "жертва" Mr. Green

Кога е финала newsm78

# 19
  • София
Smileys,благодаря за темата! Искам и аз да погледам нещо смешно и забавно най-накрая. Омръзнаха ми тези скандали..Дано Воче си тръгне от къщага...

# 20
smileys   bouquet
Гласувах за Воче. От доста време не съм гледала само Ви чета. Чакам финала и да се свършва с тая пародия. Mr. Green

# 21
Пожелавам успех на Влади Въргала утре на елиминациите.А Камелия Воче вън от къщата на вип брадър 2014 и да вземе със себе си онази карикатура Атанас Месечков.Не е онзи Наско когото познаваме от денсинг старс 2014.Аз лично съм много разочарована от Воче ,Кали и Месечков. Жалко ,че Люси излиза утре почна да ми харесва как се опитва да сваля Влади.Продуцентите тряваше да заложат на романтични свалки а не на скандали.Тогава щяха да имат по голям рейтинг.

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 21:27 от gost32

# 22
  • София
Аз и в предната тема питах - това инфо откъде? newsm78

Казват го в промото за утре вечер.

# 23
Тези са номинираните:  Албена Вулева, Влади Въргала, Наско Месечков, Иво Аръков и Камелия Воче
Месечков

# 24
  • София
Ако наистина излизат двама + Захажаева утре, бих гласувала за Воче и Месечков.
Анкетата позволява само 1 глас...

Аз лично съм доволна, че "йе, йе, класс" ще ни лиши от присъствието си най-сетне!   superuu

Диде, бързо възстановяване на Йоан!   bouquet  Hug Съжалявам, че не откликнах на молбата ти, бях на работа...

# 25
  • Испания

Може да изберете максимум 2 опции.

# 26
В анкетата посочих Месечков. Идея си нямам кой ще е вторият изгонен.  Thinking

# 27
  • София

Може да изберете максимум 2 опции.
На мен ми отчете само 1 глас, но няма значение.
Форумът се бъгва отново днес, може и в моя телевизор да е грешката.  Wink

# 28
Йорданка Христова постъпи така, както най-вероятно е постъпвала цял живот. Минчев ще се окаже прав- "комунистическа певица". Аз се замислих коя е последната й песен, кога за последно е правила концерт? И колкото да не й харесва, мога да дам пример с Лили Иванова, която всяка година излиза с нови песни, нови аранжименти и пълни зала 1 на НДК.

Иначе тази година няма да спра да ги критикувам продуцентите. Силна реклама, с която подведоха и излъгаха зрителите и последните не им простиха. Нито е соц. форматът, нито го предават 24 часа по интернет, "Голямата уста" е пълен провал, късни издания няма, събота и неделя нищо не се дава. Изобщо като дойде уикенда, че по Нова ама съвсем нищо няма да гледане- ни филм, ни предаване, а уж безработни водещи имало много в момента?

# 29
Честно казано, откакто започнаха мегаскандалите почти не гледах предаването, защото не обичам такива истерии, натоварват ме... но все пак гласувах за Месечков.

Общи условия

Активация на акаунт