VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 10

• 59 631
  • 1 635
  •   1
Отговори
# 45
Не мисля, че Воче има психически проблеми. Напротив много тамън си е и си преследва целите. За мен тя е просто проклета жена. Влязла е вътре с идеята да се прави на голяма чистница и готвачка и нападките й към Влади бяха част от плана й.

# 46
  • Испания
Анкетата е коригирана от модератор. Но резултатите са нулирани. Ето съобщението, което получих:

Готово, но нулирах гласовете, защото след редакцията ми се стори, че не отразяват вярно предишното гласуване. Приятно писане!  Wink

Още веднъж, извинете!

П. П. Сега видях, че се е изменил и крайният час за гласуване. Ще прекратя гласуването                      /предполагам, че аз трябва да го направя/ в 20.30 часа българско време.

Гласувах за Воче и Месечков.

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 23:02 от smileys

# 47
Аз гласувах за Воче и Албена. Албена мисля,че ще изкарат заедно с майка й, мисля че приключиха с мисията си. За Воче се надявам,че щя пуснат да си ходи, стига са я експлоатира ли, време е някой друг да се прояви.

# 48
  • Испания
Извинете за сравнението, което правя, но /за мен/ е неизбежно. В испанския формат получават определена сума пари в зависимост от дните, които са в къщата. Иначе се обезсмисля всичко.

У нас какво се получава: независимо колко време си там, получаваш Х-броя парични знаци, според подписания договор.

# 49
Ми то ако наистина е така трябва да драпат да си ходят.

# 50
Извинете за сравнението, което правя, но /за мен/ е неизбежно. В испанския формат получават определена сума пари в зависимост от дните, които са в къщата. Иначе се обезсмисля всичко.

У нас какво се получава: независимо колко време си там, получаваш Х-броя парични знаци, според подписания договор.

Ooo..щеше да бъде много по-интересно ако е така. По-мотивирани със сигурност щяха да са.
А в испанския колко мисии им дават и по-смислени ли са?

# 51
Воче смятам, че ще излезе, за втория не съм сигурен.

# 52
  • гр. Шумен
Йорданка Христова постъпи така, както най-вероятно е постъпвала цял живот. Минчев ще се окаже прав- "комунистическа певица". Аз се замислих коя е последната й песен, кога за последно е правила концерт? И колкото да не й харесва, мога да дам пример с Лили Иванова, която всяка година излиза с нови песни, нови аранжименти и пълни зала 1 на НДК.

Миналата година Йорданка направи страхотен концерт в зала 1, залата беше препълнена, бях там, още си пазя билета, мога да го сканирам за доказателство (сама, без балети и подобни пудри, без една камара колеги, които да я поздравяват). Тази година имаше концерти във Варна, Бургас, участия с бенда на радиото в няколко града в страната (тя затова влезе в хотела с участниците в последния момент, беше на участие в Пловдив) и още една камара други участия  по частни партита и разни други събития, сред които и участие с оркестър София на джаз феста в Банско (слушах го по БНР, страхотно беше).  Аз затова се и почудих чий го дири в тоя формат, след като не е останала без ангажименти и средства съответно.
Също миналата година издаде албум, в който от 14 песни, 10 бяха от последните няколко години, като 5 от тях от последната година. Да добавя, че имаше 2 по нейна музика. А старите песни са с нови аранжименти.
Лили Иванова не е била толерирана от тогавашната власт? Сериозно? Единствената народна артистка в естрадата? Станала такава през 1979 (или 1980г) не помня. Истината е, че колкото и да се оплакват, някогашните певци бяха сериозно толерирани от властта, не се връзвайте на сините им балони. И Лили Иванова е печелила Златният Орфей - през 1974г.
А дали Йорданка е станала певица благодарение на брака си след като пее от 1963г, а е женена за Георги Стоичков от 1977г? И през това време е изпяла хитове като Делфините и Песен моя, обич моя. Йорданка спря да се явява на конкурси и фестивали още през 1979г, а от позицията си на партийна снаха можеше едно златно орфейче да си уреди, що не? Отказала е дори участие на фестивал в САЩ в полза на току що спечелилата Орфея Нели Рангелова.
А дали за певица, която не може да пее, ще пише песен един от най-великите джаз пианисти, Чучо Валдес, а саксофонистът от Иракере, първият емигрант в САЩ от тази легендарна група, Пакито де Ривера, ще я споминава с респект и възхищение в автобиографията си.
Можете да имате каквито си искате претенции към участието на Й.Христова в шоуто, към начина по който реагира на това и онова, но манипулациите относно кариерата й не смятам, че са коректни. Спрете да вярвате на тия Пик-мик, Блиц-миц, клюки и пр.
От миналогодишния концерт - http://www.youtube.com/watch?v=rdEUAJOzd_Q

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 06:17 от Sessilly

# 53
  bouquet  за темата!

Гласувах за Воче и Месечков.

# 54
Гласувах за Воче и Аръков.

Искам поне през последната седмица да няма крайни истерични викове  / от страна на Воче/ и слушане за " децата ми", като оправдание за някое поредно нейно викане или вътрешна вина, която изпитва и не е преодоляла!

Иво влезе с етикет за секс символ, не го виждам като такъв, поне в моите очи не е . Не ми е интересен, опитва се на моменти да каже нещо, но звучи като рецитал- заучени , готови фрази, лошо изиграни/ казани. Беден речник, слаби и заобиколни номинации прави, после ги доукрасява, доумекотява, леко неискрен е по време на номиниране. На моменти дават опитите му за правене на някакви смешки, еми не ми е смешно, плоски и  по детски тъпо- скучновати са ми !

# 55
  • Варна
Благодаря за темата   bouquet
Гласувах за Месечков и Албена.

# 56
  • Испания
Ooo..щеше да бъде много по-интересно ако е така. По-мотивирани със сигурност щяха да са.
А в испанския колко мисии им дават и по-смислени ли са?

Поне по една седмично /за бюджет/, понякога - повече. По-смислени и по-интересни.

Парите за 2013

/обикновен ББ/

За първия месец, месец и половина – 52 евро на ден или около 1560 евро на месец. След този период – 100 евро на ден или 3000 евро на месец. Обикновено форматът трае три месеца, понякога – повече.

Излизайки от къщата получават между 600 и 10 000 евро за това, че не им се разрешава да участват в други ТВ програми, без да уведомят продуцента.

Ако искат да участват в друга програма, която не е ББ, подписват договор, като част от парите отиват при продуцента.

При напускане на къщата по желание трябва да платят 12 000 евро глоба.

Победителят печели 300 000 евро.

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 08:40 от smileys

# 57
  • Кюстендил
  bouquet за темата!
Воче и Албена според мен.

# 58
  • София
smileys, ако това е така, то наистина имат стимул, не да лежат и да се хапят като наш'те.  Peace

# 59
Людмила кога ще излиза или вече излезе  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт