VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 10

• 59 631
  • 1 635
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Албена, Наско, ЛУДмила и Исай! И без това си бяха изолирани ...

Ау Люси излиза така ли, ами Албенка с кого ще си приказва?

Ще си направи кукла на мама от моп и някоя камера! И пак ще бълва гущери самичка в някой ъгъл! Joy
По-лошото е, че ако Исай излезе ще трябва или да яде огризки или да умре от глад! Домашната й помощница Месечков е 100% аут! Ще е голямо шоу ако я дадат да готви! hahaha

# 61
  • Велико Търново
В началото започнах с интерес да гледам предаването, по средата вече се отказах - толкова много крясъци, викове, караници и прочие ме натоварват, а аз не искам вечер, след работа, да се напрягам Crossing Arms Следя какво става от темата, далеч по-приятно е  Simple Smile
Съгласна съм с написаното от Сесили относно Й.Христова - била съм на нейни концерти, пълни залите и още как, въпрос на осведомяване е как се движи кариерата й Peace Въпреки това, не бих гласувала за нея да бъде финалист. Всъщност, за никого не бих - не ми допада ни една звИзда Simple Smile

# 62
  bouquet за темата!
Гласувах за Воче и Месечков.

# 63
Запис в новата тема, и стискам палци мама Цоцоланка да  оздравяват бързо  Hug

# 64
  • Бургас

гласувах за наско и иво

# 65
 bouquet
Каква е враждата между Лили Иванова и Христова, че толкова се мразят?
Лилито е по-добра,а и както писаха по-горе тя все още пее ,прави нови песни и пълни зали Simple Smile   

# 66
Не ми се иска да се продължава с тоя безсмислен спор - Лили или Данчето. И двете са звезди, спор няма,  и двете имат кариери, достойни за аплодисменти, стига вече и давайте по същество за съквартирантИтИ.    Peace

# 67
  • Испания
Боже, Боже, нито Гала, нито Зайнеб знаят, че днес излизат двама.  ooooh! Та се учудват, че гадателката казва, че си тръгват двама.

Излизат Месечков и... за жената не е много сигурна.

Тандемът майка/дъщеря се разпада.  Joy

Нямаше нужда да си хаби боба.  hahaha

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 11:27 от smileys

# 68
Боже, Боже, нито Гала, нито Зайнеб знаят, че днес излизат двама.  ooooh! Та се учудват, че гадателката казва, че си тръгват двама.

Всичко товa го кaзaхa в реклaмaтa. Ще излезнaт двaмa и Людмилa нaпускa къщaтa,тaкa че този път нa Гюкчен не й се получи. Joy

# 69
  • Тра-ла-ла
Аръков и Месечков да се хващат за ръчички и да излизат, подскачайки като две дружки Laughing Тези не са мъже, а пухльовци.

# 70
Само Аръков посочих. Нямам идея кои ще излязат.

# 71
  • София
Благодаря за темата  bouquetИ аз нямам идея кой ще изгонят,но няма да е Воче Rolling Eyes

# 72
  • Испания
Да напомня:

Анкетата е коригирана от модератор. Но резултатите са нулирани. Ето съобщението, което получих:

Готово, но нулирах гласовете, защото след редакцията ми се стори, че не отразяват вярно предишното гласуване. Приятно писане!  Wink

Още веднъж, извинете!

П. П. Сега видях, че се е изменил и крайният час за гласуване. Ще прекратя гласуването                      /предполагам, че аз трябва да го направя/ в 20.30 часа българско време.

Гласувах за Воче и Месечков.

# 73
Аз съм за Камелия, не ми харесва че е толкова агресивна..

# 74

Е, как няма да знае - нали е гадателка?   Laughing

Скрит текст:
Мъж отива на врачка. Чука на вратата, а от вътре се чува:
– Кой е?…
А той:
– Егати врачката…

Общи условия

Активация на акаунт