VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 10

• 59 632
  • 1 635
  •   1
Отговори
# 75
Извинете за сравнението, което правя, но /за мен/ е неизбежно. В испанския формат получават определена сума пари в зависимост от дните, които са в къщата. Иначе се обезсмисля всичко.

У нас какво се получава: независимо колко време си там, получаваш Х-броя парични знаци, според подписания договор.
+1

Той и ББ ни като всичко останало в държавата ни  ooooh!
Жалка имитация, само да си напълнят джобовете продуцентите, качество никакво.

# 76
  • somewhere near the sea
Още вчера казаха, че ще излязат двама + "Йе, Йе клас" newsm44

# 77
  • в ябълковата градина
Положителен или отрицателен е вотът?

# 78

То от песни до хитове има разлика.На Лилито на прима виста мога да се сетя 10 ,ама на Данчето ....
А пък,че имала концерти миналата година не се и съмнявам нали нейните бяха на власт.
ААА искаш да кажеш,че е пяла на предизборните концерти ли ,ами уточни се де не ни вкарвай в заблуда Joy

+1

На Лили и аз мога да изброя над 10 песни, а на Йорданка освен "Ще продължавам да пея" нищо друго не се сещам. Да не говорим, че всичките й песни звучат по един и същи начин. Напълно нормално е да напълни зала 1 на НДК, въпросът е доколко продължава да си развива кариерата, нещо което Лили Иванова не спира да прави? Пък да не изброяваме всичките й активности, които са всяка година, а не на пет години веднъж. И това, че Лили Иванова е единствената звезда в България и тя, за нищо на света не би влязла в ББ. И в крайна сметка никой не й отрича звезделеенето на Й.Х, но анонимката в ББ е факт и не е достойно.

P.S Лили Иванова е печелила на Златния Орфей наградата на публиката, не на журито, за разлика от другата  Peace

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 12:56 от Анонимен

# 79
Скрит текст:
То от песни до хитове има разлика.На Лилито на прима виста мога да се сетя 10 ,ама на Данчето ....
А пък,че имала концерти миналата година не се и съмнявам нали нейните бяха на власт.
ААА искаш да кажеш,че е пяла на предизборните концерти ли ,ами уточни се де не ни вкарвай в заблуда Joy
+1
На Лили и аз мога да изброя над 10 песни, а на Йорданка освен "Ще продължавам да пея" нищо друго не се сещам.

Е, не се ли сещаш за "Сърца червени, сърца милиони... на шампиони!"  Laughing

# 80
Скрит текст:
+1
На Лили и аз мога да изброя над 10 песни, а на Йорданка освен "Ще продължавам да пея" нищо друго не се сещам.

Е, не се ли сещаш за "Сърца червени, сърца милиони... на шампиони!"  Laughing

Честно казано, дори сега като влезе в Къщата разбрах, че тя пее тази песен  Tired (Може би защото не съм от ЦСКА  Laughing)

# 81
На Лили и аз мога да изброя над 10 песни, а на Йорданка освен "Ще продължавам да пея" нищо друго не се сещам. Да не говорим, че всичките й песни звучат по един и същи начин. Напълно нормално е да напълни зала 1 на НДК, въпросът е доколко продължава да си развива кариерата, нещо което Лили Иванова не спира да прави? Пък да не изброяваме всичките й активности, които са всяка година, а не на пет години веднъж. И това, че Лили Иванова е единствената звезда в България и тя, за нищо на света не би влязла в ББ. И в крайна сметка никой не й отрича звезделеенето на Й.Х, но анонимката в ББ е факт и не е достойно.

P.S Лили Иванова е печелила на Златния Орфей наградата на публиката, не на журито, за разлика от другата  Peace

Е, как - не ти ли стана ясно досега, че на нея само и позволено? Wink  Няколко дни вече се наслаждавам на дитирамбите във възхвала на Данчето, които са гарнирани обилно с образци на такава висша демагогия, че ми секна дъха - чудя се защо някои хора си губят времето във форуми - като мястото им е в парламента? Л. Местан ще си глътне граматиката направо  Laughing
Отбелязва се, че това, което казала за Камелия било незначително и едва ли имало повод за обида, но продължаваме - от друга страна пък -  премълчала си, за да пощади съквартирантите от поредния истеричен изблик на Воче - забележете  Данчето  (тази добра жена) е мислила не за себе си, а  за съквартирантите  hahaha  Е, ако наистина казаното е било маловажно и не е притеснително, скандалът не трябваше ли  да не е чак такъв, че на всяка цена да се избегне, нали?  Wink   Можеше  да събере кураж и да си признае - какво толкова?  Peace  

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 13:57 от Banshee

# 82
А бе, има нещо подмолно в нея. Върти, сучи, ама си личи старата школа от соца. Както казах и преди "от стара коза яре е". Усеща се, че е свикнала да е с привилегии и че някои правила не се отнасят до нея. В същото време умее да поднася на показ една привидна усмивка и да приказва алабализми, далеч от това, което мисли в действителност.

Не знам дали се сещате, но преди една- две седмици, при номинациите, няколко съквартиранти казаха, че тя по цял ден си стояла в стаята и не контактувала с никой. Появявала се само за ядене и за мисиите. От което човек може да си зададе мн въпроси.

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 13:36 от Анонимен

# 83
  • Тра-ла-ла
А бе, има нещо подмолно в нея. Върти, сучи, ама си личи старата школа от соца. Както казах и преди "от стара коза яре е". Усеща се, че е свикнала да е с привилегии и че някои правила не се отнасят до нея. В същото време умее да поднася на показ една привидна усмивка и да приказва алабализми, далеч от това, което мисли в действителност.
Така изброените черти на характера са по-скоро чисто човешки. Такива хора е имало и през соца, има ги и сега през ужким демокрацията.

# 84
  • Пловдив
Вочето ми се иска да си ходи, омръзна ми да я слушам как крещи- децата ми, децата ми. ЕЕЕЕЕе, само тя ли има деца  newsm78

# 85
Соц аристократка е Данчето Христова  Mr. Green

# 86
  • España
Скрит текст:

Ей тази ми е любима  песен на Йорданка ! Но до там   ....... не е мой тип.... някак си! А и имам инфо- от първо лице, което не е твърде  в полза на Данчето!   Peace

Спомням си преди време в новинарска емисия на "Ку-Ку"-" Йорданка Христова заплашва с нов албум"  hahaha

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 14:18 от dyvaromi

# 87
Тази песен за първи път я чувам, както предполагам и повечето й. Е това си е естрада, каквито са й останалите песни  Mr. Green

# 88
Аз бях впечатлена от вида на Данчето в този клип http://www.youtube.com/watch?v=Q64M2STjszU  Simple Smile.

# 89
В следващия половин час можете да си говорите с Наско или Албена  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт