Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 003
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 740
  • София
Ама аз от 1 месец повтарям за тоя Макдоналдс.
Изпитано ви казвам. Около мен всички, които преносваха - картофки от Макдоналдс и по някой сандвич и готова работа.  Grinning
Жармен, ела да те развалим  Laughing И аз така и не съв го купила и опитала още тоя ликьор. А да се оплача, че и в Лидл до нас няма гофретници. Изкупихте ги значи!

# 1 741
Жади вземи дъвчи магданоз  и може и да стане -Тото като му замирише на магданоз и ще излезе на бегом Simple Smile

# 1 742
Къде се изгуби Янтра?
Сега пък магаданоз  Crazy шеомра!

# 1 743
  • Euskal Herria
Как да я няма нощната смяна - тук е  hahaha. Проверявахме се с близките в България по скайп, сега вечеряме дюнери, производство на мъжа ми.

# 1 744
  • Sofia
А да се оплача, че и в Лидл до нас няма гофретници. Изкупихте ги значи!
Тая вечер купих  И аз  Wink,утре заранта ще го тествам  Flutter.Имаше поне 10-15 броя в Лидл с/у Мол ъв София.

# 1 745
И аз измрънках гофретник  Flutter ама да съм поизчакала  Crossing Arms

# 1 746
  • В Космоса
Ето го сушито (и малко фалафели Crazy):

Жармен, много лесно! Купуваш си специалния ориз, оризов оцет и водораслите нори, и една рогозка за нагъване, соев сос, уасаби и там вече за пълнежа квото искаш - ние комбинирахме със сьомга, авокадо, краставички, маслинки, чушка.
Ориза става много бързо за 10 мин. После се овкусява с оризовия оцет, сол и захар и почваш да загъваш. После стягат в хладилника малко и режеш.

Последна редакция: сб, 14 мар 2015, 20:58 от Акаша

# 1 747
  • HH
Не предната страница някой каза, че пие вино. И аз си сипах, т.е. не пия сама  Mr. Green

Бела, загубих една битка. После ще залагаме за Ванини, виж тя е през август, от сега залагам на 13. Искам още един близнаци да се родят на моя рожден ден. Има две момченца на нашата улица, родени на 13 август  Sunglasses

Одри, Яни, той дойде и си замина толкова бързо. Кацна със самолета в 11 и в 15.30 си тръгна за следващия. Ама наистина ви казвам, като се запознахме направо блокирах, първите 15мин. от презентацията нямам идея какво е говорил  Blush А каква коса имаше  Heart Eyes

Много тропахме тази вечер, не си усещам краката  Crazy

# 1 748
  • София
Акаша, ъъъъ...таковата...гости да приемаш  Blush

# 1 749
  • София
Сущи обичам много и аз.А как е вкусът на този оцет,че аз не понасям и дали може без него?

# 1 750
Акаша,онзи ден ходих и до Била и се пулих да търся ориз за суши -ами няма и няма .
Даже две служителки редяха съседният и може да са ме взели за луда -оглеждам аз един оризи Grinning
  В нашият град голямо обикаляне за продукти ще да е - май в Кауфланд ще трябва да ида.
Ама един ден ще тръгна / аз вървя с кракомобил / и ще обходя големият ни градец.

# 1 751

Жармен, много лесно! Купуваш си специалния ориз, оризов оцет и водораслите нори, и една рогозка за нагъване, соев сос, уасаби и там вече за пълнежа квото искаш - ние комбинирахме със сьомга, авокадо, краставички, маслинки, чушка.
Ориза става много бързо за 10 мин. После се овкусява с оризовия оцет, сол и захар и почваш да загъваш. После стягат в хладилника малко и режеш.

Аз ролцата не ги признавам, аматьорска работа.  Mr. Green Ей такива благини ми се ядат, но ги няма под път и над път.
Скрит текст:

# 1 752
  • София
Е е е не си честна значи. Shockedдавай го насам. bowuuнастаних се.

# 1 753
  • Euskal Herria
Когато щерката беше на гости, тогава направи суши. В крайна сметка основно тя си го яде - аз такова не пипвам, риба също много рядко ям. Мъжът ми го пробва, ама и той нещо не го одобри. И водораслите гадно ми миришат. Каквото остана в пакета, мушнах го в куфара да си го носи у тях.

# 1 754
  • София
Мид, сядам до теб.
Чек, ти ли ще отидеш за клечки?

Общи условия

Активация на акаунт