MasterChef България, Тема 3

• 40 691
  • 781
  •   1
Отговори
# 405
  • Mediterraneo
Мнооого съм доволна - Симеон! Симеон! Много ми е симпатичен и заслужено победи. Браво!

Харесвам го от кастингите още, твърдо ми е фаворит- много обран откъм емоции, самочувствие също премерено, добри техники и познания дотук показа. Стискам му палци!

# 406
На мен много ми харесаха равиолите с маслен сос на Виктор. Обожавам паста и търся постоянно нови рецепти.

Честит празник на Дарин. Пожелавам много успехи!  bouquet

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 11:58 от densi

# 407

Чест му прави на Дарин, че е тук с реалното с име, малко от участниците се престрашиха да го направят.
 Rolling Eyes
Е, все пак не са серийни убийци, оъ какво точно да ги е страх  Rolling Eyes Имайте предвид, че не всеки влиза в Бг-Мама, за да очакваме и другите да пишат тук, не е голяма болка, мисля.

За  стресовите ситуации - и коментиращите ли бяха под стрес? Нямах такива наблюдения аз  Laughing

От снощното промо на днешния епизод останах с впечатлението, че капитаните на отборите са Аврам и Боян, дали е така? Ако пък обърнатата чиния е на Стефи, очаквам тя да е на елиминации с Диляна и май отпадащата ще е Диляна. Забелязах, че има много странен тик като се притеснява - смърка така, че дясната част на носа й се залепя навътре  Laughing Ох, какви неща ми правят впечатление  Blush
За Аврам исках да кажа нещо - много е неуверен и по презумпция сякаш приема, че не се е справил  - винаги мънка и като го попитат - все не е доволен от ястието си Rolling Eyes В крайна сметка като си го направил - каквото - такова, поне се дръж мъжки... Пълен антипод в този смисъл му е е Боян - той пък така си е навирил носа, че ще падне от високо май.

# 408
  • София
Според календара на форума днес Дарин има имен ден. Честит празник, Дарине, и много успехи!

# 409
  • София
Честит празник на Дарин.
И на мен ми е интересно кой яде приготвената храна, ако липсват желаещи аз ще се жертвам  Crazy

# 410

Чест му прави на Дарин, че е тук с реалното с име, малко от участниците се престрашиха да го направят.
 Rolling Eyes
Е, все пак не са серийни убийци, от какво точно да ги е страх  Rolling Eyes
Laughing
Вярно, че днес празнуват всички с името Дарин, Дарина, Дария.
Честит празник, Дарине! Желая ти здраве, късмет и много професионални успехи!

# 411
  • София
От снощното промо на днешния епизод останах с впечатлението, че капитаните на отборите са Аврам и Боян, дали е така?

На мен ми се стори, че Симеон е единият капитан, но гледах промото с едно око.
Аврам наистина показва страшна неувереност до момента - не ми харесва.

Дарине, честит празник!

# 412
  • in Wonderland
Честит празник Дарине и ти стискам палци за напред!
И аз бях питала за храната? Дали си опитат ястията помежду си?

# 413
И аз бях питала за храната? Дали си опитат ястията помежду си?

По принцип нямаме право да си опитваме ястията един на друг. Не мисля, че въпроса какво се случва с храната е най-важния, но не се изхвърля, в това мога да ви уверя.

# 414
Добре е,че не се хвърля, но принципно е интересно.

Аз залагам,че Диляна ще отпадне.

# 415
  • Варна
Мисля,че който и да отиде на елиминации днес, трябва да отпадне Диляна. Все пак тя има 2 поредни загуби, а днешният ще е само с една. Crossing Arms  Нещо не ми направи добро впечатление снощи. Прав беше Петър, все пак ставаше въпрос за една пица само. ooooh! Стрес, стрес, колко да е стрес? Когато си добър, трябва да можеш да го показваш и в стресови ситуации. Naughty

# 416
Хора,

Забавлявайте се, моля ви. Забавлявайте се със шоуто. Всеки един от нас не е идеален и има кусури, както и добри черти. Не мислете за това като кулинарно състезание за най-добрия готвач, гледайте го като телевизионно шоу.

И винаги имайте едно наум какво ни е вътре на нас, в студиото. Животът продължава и по време на снимки и това няма как да не се отрази на хората вътре. Неизчерпателен списък със случките на участници докато се състезаваме - проходило дете, самоубийство на приятел, смърт на дядо, рожден ден на близък приятел, загубено съдебно дело, неуспешен пореден опит за асистирана репродукция. Айде идете вие гответе след такива неща. Дори само едно да ви се случи, дали ще развъртите черпака с хъс и желание ....
Ами, ние се забавляваме, всеки по свой начин.    Grinning
Лично аз, няма как да не гледам на това шоу като на кулинарно шоу.Ако искам да гледам просто шоу, има толкова други-"Като две капки вода", "И аз го мога", онези, дето се женят без да се познават ........Това шоу е обявено като кулинарно състезание за най-добър готвач на Бг и аз това искам да гледам.
Относно стреса и способността на човек да се справя с него и с работа под стрес:
Скрит текст:
Аз имах покана и отказах.Именно защото не мога да вирея в условия на стрес.Не мога да готвя, не мога да действам, не мога да мисля дори, когато около мен има други хора, да не говорим за камери, ограничено време, наложени продукти и т.н.Знам възможностите си и неспособността си да се справям в стресови ситуации и затова не се подложих на това.
Естествено, не очаквам хората там да са като от бетон и нищо да не ги трогва, но очаквам да гледам това, за което са отишли-да готвят, да се справят, да ме забавляват....
Ако им се случи нещо от гореизброените събития, в реалния живот също трябва да се стегнат и да се справят, и с работа, и с гледане на деца.....никой няма да ги чака да се настрадат с месеци. Нали?

За снощи:
хареса ми креативността на Петър.Оплете се първо като пате в кълчища, и съвсем адекватно излезе от положението.Превърна дефекта на ястието си в ефект.И въпреки, че е малко плах и неуверен, явно има способността да се мобилизира в критични ситуации и да решава проблемите в движение.Което е огромно предимство в която и да е работа, не само в ресторант.
Симеон-мъча се да го харесам това момче, и не става и не става.Има нещо в него, което ме прави подозрителна....някак ми е изкуствен, все имам чувството, че говори заучени реплики и играе, като че ли предварително знае какво ще се случи и просто си изиграва ролята и чака да стигнат до края.....
Момичетата-щом една пица толкова ги затрудни, какво ли да очакваме нататък?    Simple Smile

# 417

Момичетата-щом една пица толкова ги затрудни, какво ли да очакваме нататък?    Simple Smile
Да, и мен ме учуди какво се спекоха, като и заданието беше ясно - пица, т.е. не се изискваше от тях тепърва да мислят какво да приготвят. Пицата е толкова лесна - домати, босилек, някакво сирене/кашкавал/моцарела и воала - готово  Grinning
Аз си го представях този стрес-тест като да им дадат по една телешка пържола, парче шоколад и чесън /примерно  Crazy/ и тогава да ги видим какво-що  Laughing

# 418
  • Асеновград
Този Петър , много добре се справи , не бях го отразила до момента но снощи се забавлявах като го слушам и гледам , и се справи със ситуацията ,въпреки паниката му.
Боян не ми е никак симпатичен , един такъв с тази брада ми е гнусен....но и той се справи като за пръв път много добре.
Радвам се че Симеон победи ....харесвам го.
Юлияна и ,, калинка-малинка,, не ми допадат , нямам против да си заминават.

# 419
  • София
  Петър си държи главата настрани, защото не чувал с едното ухо.

Общи условия

Активация на акаунт