MasterChef България, Тема 3

• 40 695
  • 781
  •   1
Отговори
# 390
Мнооого съм доволна - Симеон! Симеон! Много ми е симпатичен и заслужено победи. Браво!

Бях и а Петър и във втората "битка"- браво и за него.

Докато гледах, и аз като вас се чудех - без да си месил най - обикновено тесто с мая как изобщо имаш самочувствието да се явяваш дори на кастинг за кулинарно предаване. ooooh! Недоумявам и как са я допуснали, или може би за цвят предполагам...

Изненадващо снощи Кити като не преиграваше и изобщо не ме дразнеше, даже много адекватни коментари видях.

Имам забележка, намалете малко тази музика, не се чуват говорещите.

ПП Дарине, честит Имен Ден! Чест ти прави, че влизаш тук с името си и визията си, и изобщо на всички участници имали смелостта да се включат - адмирации. Но и тук си продължавме шоуто. И забавлението.Та не се дразни!

# 391
  • Сливен
И аз не се дразня на коментарите нито на Боян, нито на Дарин, нито на Мариела - даже заради тях предаването повече ми напомня на чуждите формати. В американското много се ядат един друг, даже Боян като почна , ми се стори доста пресилено и ми приличаше повече на игра, отколкото да е истина.
Аз пък се радвам на втория шанс, който има Диляна - не може заради едно-две ястия, да си тръгне, при условие, че едното и беше сред най-добрите.

# 392
Много стресов, но и много забавен беше снощният епизод.
Някои реплики ме усмихнаха широко.
"Да ти приличам на термометър?"
"5 лъжици захар. Кекс ли ще правиш?"
"Гледам как маята ми се смее от кошницата."
 Grinning

Доволна съм, че тези, на които симпатизирах спечелиха - т.е. Петър и Симеон.

ПП. Довечера ще ги видим и мълчаливите и добричките що за зрънца са, ахам Mr. Green
Нямам търпение да видя тихите води. Ще ми бъде още по-интересно. Mr. Green

# 393
Аз се забавлявах страшно много снощи и се притеснявах с участниците. Но има и нещо друго - ние всички всекидневно изживяваме някакъв стрес в работа, в личен живот, имаме напрегнати ситуации, от които зависи много. Всеки се справя както може - това, че си отишъл в шоу и трябва да приготвиш една пица, личните драми не ти дават по-голямо извинение отколкото на мен, когато трябва да подготвя супер важен договор.  Затова ми хареса Петър - паникьоса се - на всеки може да се случи, но успя да се измъкне от ситуацията. Грозна, хубава - пицата стана и се изпече.

Много се надявам предаването да ни спести всички тези драми, за които споменава Дарин - все пак е Мастършеф, не Искрено и лично и въобще не ми пука кой кога е имал рожден ден (страшен стрес фактор btw) - именно защото е шоу и искам да се забавлявам, а не да се натоварвам.

# 394

Много се надявам предаването да ни спести всички тези драми, за които споменава Дарин - все пак е Мастършеф, не Искрено и лично и въобще не ми пука кой кога е имал рожден ден (страшен стрес фактор btw) - именно защото е шоу и искам да се забавлявам, а не да се натоварвам.

Аа, след една определена възраст си е стрес  Mr. Green

# 395
Много се радвам за Петър. Проблема при него е, че му липсва увереност, много е плах. Трябва да се справи с това, да действа с повече размах. Мисля, че има качества, просто трябва да ги покаже, като прояви повече самоувереност и хъс. Той е един такъв мил, възпитан, тих и кротък, трябва му повече спортна злоба на него.

Харесвам и Юлияна, но наистина мисля, че не и мястото в такъв формат. Според мен е избрана за един вид колоритност в шоуто. За раздвижване и събуждане на интерес. Мисля, че това е стратегия на формата като цяло. Да има интересни участници, сблъсъци, колизии. Все пак е шоу.

Диляна все по малко ми харесва.

За битката между Симеон и Боян, мисля, че бяха наравно, резултата им беше близък, самото жури дори беше 50 на 50. Явно опита наистина надделя. Аз бях за Боян. Харесвам и Симеон, но не знам защо той ми идва леко пресилен в държанието си, макар да се държи мъжки и като пич. Нещо има в него, прекалено е сдържан, умерен и сякаш преценява постоянно поведението си. Не мисля, че е точно такъв какъвто се показва, ама то пък кой ли е. Не търся кусури, само разсъждавам. Wink

Като цяло предаването много ми харесва, както казах обожавам такива формати и мога цял ден да гледам такива предавания. Радвам се, че този формат се реализира и тук.

Макар да си позволявам критики към участниците, макар да харесвам едни повече, а други по малко, макар някои да ме дразнят с разни неща, оценявам смелостта на всички да се явят и да участват и ги поздравявам за това, както и за желанието им за успех и реализация. Да се престрашиш и да се подложиш на участие в едно такова предаване никак не е малко и си заслужава адмирациите. Мисля, че всички в този аспект са победители и са направили една крачка напред по пътя си към успеха.

# 396

Аа, след една определена възраст си е стрес  Mr. Green

Или ако имаш махмурлук на другата сутрин  Mr. Green

# 397
Боян има ли предишен опит като готвач?

# 398
  • in Wonderland
Може ли една анкета да се пусне, за да видим какви са ни настроенията, кой ще отпадне довечера??

# 399
  • Ню Йорк
На мен продължава да ми прави неприятно впечатление неумението на Петър от шефовете да говори пред камера. Той рецитира, той дори срича. И си сържи така главата, все едно му е схванат вратът.
И да, снощи включването на Кити с коментар и подвикванията ѝ от балкона бяха ужасни. Държеше се точно като някоя селянка.

Според мен чете от аутокю -то, затова срича и пак по същата причина си накланя и главата.
А тя Кити е ясно , че е от село, то на челото и го пише Wink

# 400
  • Ямбол
....
Или ако имаш махмурлук на другата сутрин  Mr. Green
Ако се изтървеш да се напиеш, а на другия ден имаш състезание за тази титла и за тези пари, трябва да си последният тъп глупак на тази земя.

Подкрепям мненията, че никой не ги е замъкнал там насила и че всички хора си имаме проблеми, за които не е необходимо да научават всички, когато работим или когато се състезаваме.

Кой мислите, че ще отпадне днес?

# 401
Ей, изядохте го с парцалите тоя Дарин.  Laughing
Интересно ми е колко от вас в такава стресова ситуация ще се справят адекватно и ще оберат овациите на публика и жури. Сигурна съм, че никой.
Чест му прави на Дарин, че е тук с реалното с име, малко от участниците се престрашиха да го направят.
И не, Мариела снощи не беше никак дразнеща, напротив, съвсем адекватни и обосновани коментари си праскаше жената. Въпреки, че не съм и фен, не мога да си изкривя душата.
За довечера нямам никакви предположения. Чакам с нетърпение да стане 21.30.  Peace

# 402
  • Ямбол
...
Интересно ми е колко от вас в такава стресова ситуация ще се справят адекватно и ще оберат овациите на публика и жури. Сигурна съм, че никой.
....
Очевидно има такива, които се справят и те са там. Ние не сме там, ние само коментираме.

# 403
  • София
Аз нямам предположения за довечера, тъй като не сме видели кой/кои други ще бъдат на елиминация. И на мен не ми стана много ясен регламента, ама ще ми се изясни довечера. Много ми допада това разтягане на предаването и акцентиране на по- малък брой участници, в случая 5 от снощи, които опознахме малко по-добре.

# 404
Аз и без стресова ситуация няма да мога да приготвя и 2/3 от блюдата  Mr. Green

Най се впечатлявам как за 2-3 минути решават какво да сготвят. Браво.
На мен много ми харесва шоуто, не съм гледала чуждите формати и не сравнявам с нищо.
И монтажът е добър и бързо дават развръзката. Не ми се гледа 30 минути бъркане на продукти.
Само проблемът с озвучаването е малко неприятен, ама ще го изтърпя.

Радвам се и за Симеон, и за Петър.
Аз и преди казах, че ми хареса неговото патешко, когато обявиха че е едно от трите най-лоши.
Ама на вкус може да не е било добро.

Искам да попитам Дарин - изяждате ли после сготвените неща  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт