MasterChef България, Тема 3

• 40 699
  • 781
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Забелязахте ли снощи, че когато шефовете опитваха храната,уж веднага след готвенето, кухнята вече беше лъсната и изчистена, нямаше нищо по плотовете? Та ми стана интересно след колко ли време опитват храната и не е ли вече студена и вдървена?

# 376
  • Sunshine state
Не съм обърнала внимание, но ще наблюдавам следващия път.
Действително и при американците го има това с 3,2,1,0 и украсените чинии, но това си е нормално - да те държат в напрежение. Реално времето явно не ги притиска чак толкова или пък им дават да си доизкусурят ястията..  newsm78

# 377
Хора,

Забавлявайте се, моля ви. Забавлявайте се със шоуто. Всеки един от нас не е идеален и има кусури, както и добри черти. Не мислете за това като кулинарно състезание за най-добрия готвач, гледайте го като телевизионно шоу.

И винаги имайте едно наум какво ни е вътре на нас, в студиото. Животът продължава и по време на снимки и това няма как да не се отрази на хората вътре. Неизчерпателен списък със случките на участници докато се състезаваме - проходило дете, самоубийство на приятел, смърт на дядо, рожден ден на близък приятел, загубено съдебно дело, неуспешен пореден опит за асистирана репродукция. Айде идете вие гответе след такива неща. Дори само едно да ви се случи, дали ще развъртите черпака с хъс и желание ....

# 378
 Whistling Много ми е досадно някой като почне да ми дава наклон в живота, айде няма нужда  Stop

# 379
  • в резерват
Тъкмо взе да ми ставаш симпатичен и пак започваш да  даваш тон какво и как да коментираме. Значи от балкончето в студиото може да се съска по другите, а тук да не може?

И гледаме как готвят хората и точно това си коментираме и доста съчувстваме (особено на Петър), ама Вегетарианката докато не спре да се муси на храната, няма как да стане симпатична. Нито коментариите ви с гурме величеството ви правят желани победители.

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 08:37 от Арбанашка кокона

# 380
Аз го казах още първия път, като ни обясняваше, че трябва да наричаме участниците по имена -  повече ми идва размахването на пръст. Свободна съм да гледам предаването както аз искам и да го разбирам по моя си начин. Достатъчно формати сме разгледали, в някои от тях са се включвали участници в дискусиите и дори с част от участниците контактувам и сега, но никой никога не ми е обяснявал как трябва да разбирам предаването.
Харесах Дарин на кастинга, но като влезе тук да ни се обяснява и ми стана антипатичен, в момента още повече. Никой не ги е карал с пистолет в главата да се явяват на кастинг, пак казвам - не сте първото и единствено риалити предаване в България. Нормално е да се случат различни неща.
Както каза Арбанашка кокона - ти можеш от балкончето, а и преди това от кухнята да се смееш, когато някой от журито се изкаже негативно или на участника му е трудно, но ние тук , разбираш ли, трябва да си мълчим. Хайде моля те  Stop

# 381
Дарине, и аз да попитам - с нещо заплашвани ли сте да се явите в това"шоу" (според  теб)? Ние сигурно малко грижи си имаме, та и за вашите да мислим - явили сте се на кастинга, съгласили сте се да ви дават по телевизията, респ. сте се съгласили и да ви коментират, нали? Ами хайде стига вече с тези призиви как точно да го гледаме това"шоу"  Stop На моменти коментарите ви с Нордел идват наистина злобни, дори и да сте прави донякъде...
Аз съм доволна - Симеон победи, очаквано беше. Боян все повече ме дразни, не мога да му понасям начина на произнасяне на думите. "Преписването" снощи също не му направи чест. Ми то не може само бургери да готвиш, трябва и акъл  hahaha
Браво на Петър, ей това наричам аз креативност  Grinning

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 09:06 от Rallichka

# 382
Хора,

Забавлявайте се, моля ви. Забавлявайте се със шоуто. .................

А, не ти ли хрумна, че всъщност списващите тук си се забавляваме точно с това, което списваме. Коментираме си и си се забавляваме на ваш гръб. И какво от това, вие сами сте се подложили на това, трябва да сте очаквали, че хората ще ви коментират, едни ще ви харесват, други не. В началото ми беше някак приятен, но с напредване на формата започвам все по малко да те харесвам, но това не означава, че не се забавлявам с шоуто. И да, шоу си е и затова коментирам това, което ми прави впечатление, като се опитвам да се придържам в рамките на добрия тон. И не се заблуждавай, твоите коментари в предаването са едни от злобничките и никак не галят ухото. А, личните ви драми си ги запазете за себе си. Да, всички сме хора, всеки със своите проблеми, радости и тревоги, но като си се хванал на хорото, тропаш в строя и не мрънкаш. Така че хайде да се забавляваме и да не казваме на другите как да го правят. Peace

# 383
Май пък само аз не харесах Петър, т.е. хареса ми че измисли как да се случат нещата, но кому е нужна тая паника? За една пица в едно шоу? Ами утре в реална ситуация?  Whistling Не би трябвало хората така да се паникьосват според мен, трябва да се мобилизира човек и да действа.

# 384
Хора,

Забавлявайте се, моля ви. Забавлявайте се със шоуто. Всеки един от нас не е идеален и има кусури, както и добри черти. Не мислете за това като кулинарно състезание за най-добрия готвач, гледайте го като телевизионно шоу.

Аз се забавлявам и нищо не ме дразни. Никой от нас пишещите тук не е идеален, както и хората въобще. Никой не е само  черно- бял, мил и добър. Всеки от нас предполагам е съжалявал за нещо в  живота, било казана дума, било действие. Пред телевизора е лесно, в реална ситуация е друго. Да не ти пука.

# 385
Аз много се разочаровах снощи ,та това е пица за Бога ! Колкото и стрес да има ,колкото и голямо да е напрежението ,това е една проста пица ! Тестото се прави за 5 минути ,айде седем ,ако чакаме да бухне маята отделно.10 минути печене.Никаква организация не видях ,ниаккъв план ....хаотично мятане на продути в кошницата,мислене до последно какво да се сложи ...Едно успешно тесто с домат и кашкавал + босилек би било достатъчно според мен !  Но да е  опечено ,сготвено навреме! Tired

# 386
  • Ямбол
На мен продължава да ми прави неприятно впечатление неумението на Петър от шефовете да говори пред камера. Той рецитира, той дори срича. И си сържи така главата, все едно му е схванат вратът.
И да, снощи включването на Кити с коментар и подвикванията ѝ от балкона бяха ужасни. Държеше се точно като някоя селянка.

# 387
  • София
И ние вкъщи много се чудим, защо шеф Петър не може да говори  Joy
Снощи щях да припадна като видях участник Петър как обърна пицата в тавата, това беше емблематичен момент. Довечера ще бъде още по напечено с отборната игра.
Аз разбирам реакциите на всички, нормално е като има напрежение и да избива по някакъв начин, едни плачат, други викат, трети стават неадекватни, то и в живота е така. И както ние коментираме тук, понякога и злобничко, така и участниците се коментират по между си. Въобще не държа всички да са мили и добри  Mr. Green
Още от американските сезони ми е правило впечатление с това броене на оставащото време, всеки път докато броят си мисля -край те въобще не са готови, обаче накрая всичко си е на мястото. Някакъв операторски трик за напрежение прилагат и върху нас.

# 388
Аз го казах още първия път, като ни обясняваше, че трябва да наричаме участниците по имена -  повече ми идва размахването на пръст. Свободна съм да гледам предаването както аз искам и да го разбирам по моя си начин. Достатъчно формати сме разгледали, в някои от тях са се включвали участници в дискусиите и дори с част от участниците контактувам и сега, но никой никога не ми е обяснявал как трябва да разбирам предаването.
Харесах Дарин на кастинга, но като влезе тук да ни се обяснява и ми стана антипатичен, в момента още повече. Никой не ги е карал с пистолет в главата да се явяват на кастинг, пак казвам - не сте първото и единствено риалити предаване в България. Нормално е да се случат различни неща.
Както каза Арбанашка кокона - ти можеш от балкончето, а и преди това от кухнята да се смееш, когато някой от журито се изкаже негативно или на участника му е трудно, но ние тук , разбираш ли, трябва да си мълчим. Хайде моля те  Stop

+1
Влизаме в темата за да се забавляваме и да разпуснем малко. Даването на наклон и размахването с пръст се разбра,че не се харесва от никой. Моля не разваляйте хубавата тема!  Peace

# 389
Много нервозни зяпачи, ей Grinning Толкова докачливи тук, представям си какво би било, ако бяхте участници там!
Как пък винаги в тези теми има едни, дето всичко знаят, всичко могат, всички чужди формати са изгледали, все някакви световните конспирации им се привиждат и само мрънкат недоволно! Ама кога били украсили, кога почистили... Непрекъснато ни показваха как забърсват и почистват плотовете си. Да не искате 3 часа да гледаме как кълцат лук, бъркат с лъжица е тенджерата или гледат умно тавана, докато нещото се пече!
Дарин е симпатяга, Мариела също! Не са им злобни коментарите, точни са! И са от малкото участници, които могат да говорят и не се плашат от камерата. Затова да се радваме, че ги има, защото останалите мълчат като пукали, а вътрешните коментари са неразделна част от формата.

ПП. Довечера ще ги видим и мълчаливите и добричките що за зрънца са, ахам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт