MasterChef България, Тема 3

• 40 710
  • 781
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Добре де, аз не разбирам - човек, който никога не е работил с мая, който не докосва и не вкусва месо какъв шанс смята, че ще има в едно подобно състезание? Защо се явява и как изобщо я одобряват за участие? Не искам да бъда неправилно разбрана - нямам нищо против Юлиана и хранителните й навици, но тук става дума не за тях, а за практическите й умения, при това съвсем базови и елементарни.
+1. Много точно отбелязване и аз й се чудя,  какво прави там след като основните неща изобщо ги избягва категорично. Можеш да искаш да си отвориш вегетариански ресторант и няма лошо, но преди това трябва да минеш през всички етапи на готвенето и  опита с всички продукти.

Много съм доволна за Симеон. Прекрасно момче и прекрасно се справи.  Има още какво да покаже. Той си ми е фаворит!!

Приятно изненадана от Петър...това си беше вид креативност. Заслужи си победата над двете дами, които според мен бяха определено сигурни в победата си и то най-вече Диляна. Пицата и беше "опразни хладилник".

# 361
Утре пак ще лее сълзи Стефито....
Само заради постоянното й хленчене ме дразни изключително много!
Утре как ще отпадне някой? След отборното готвене, падналия отбор ще излъчи 1 участник, който ще иде а дуел с Диляна или ?  newsm78
Мисля, че Диляна няма да отпадне утре.

Дано да отпадне Стефито. Praynig

ПП Мен изобщо не ме подразниха коментарите на Дарин и Китеника, бяха си точно на място.

# 362
Чак и аз се напрегнах докато готвеха тримата. Голяма борба беше, ейй Grinning Радвам се за Петър, симпатичен ми е, а и все пак излезе достойно от кашата, в която сам се накисна Laughing
За момичетата пропуснах накрая защо предпочетоха едната пред другата?

# 363
И на двете бяха недопечени, на Юлияна пицата била с хрупкави зеленчуци, но на Диляна била безвкусна и по детски.

# 364
Симеон ми стана още по-симпатичен като разбрах,че ми е колега.  Heart Eyes
Комбинациите на пиците бяха ужасни. Нещо семпло, по-италианско. Какви са тези чубрици и магданози! Не са ли чували за босилек?!

# 365
  • София
Чак и аз се напрегнах докато готвеха тримата. Голяма борба беше, ейй Grinning Радвам се за Петър, симпатичен ми е, а и все пак излезе достойно от кашата, в която сам се накисна Laughing
За момичетата пропуснах накрая защо предпочетоха едната пред другата?
Хрупкави зеленчуци били по-добри от недопечено тесто.

# 366
  • Ню Йорк
Някой може ли да разясни регламента? Колко човека ще са на елиминации? Колко човека на седмица ще си отиват? Кога е финала?

# 367
  • Разпиляна във въображението
От този регламент едно разбрах - отпадането от това състезание е не по-малко трудно отколкото готвенето.

Много точно. Напълно излишно протакане.

# 368
Благодаря Peace За недопечени чух, но на финала ме разсеяха домашните и пропуснах кое беше решаващото накрая.
Не разбрах и с морковите кво стана Mr. Green
И на двете пиците бяха тюрлюгювеч Simple Smile

# 369
  • в морето до колене
Вероятно по един на седмица ще си отива.
Утре ще видим, как точно ще стане изборът на втория потенциално елиминиран / след отборната игра. Но съм съгласна с предположението, че Диляна ще се състезава с него/нея. И загубилият си излиза окончателно...
Ще бъде справедливо целият загубил отбор да участва първо в стрес-тест, обаче...

Иначе се получава двоен шанс за този, който се издъни на "кутията" и само един шанс за този, който е имал лошия късмет да се падне в загубилия отбор.

От този регламент едно разбрах - отпадането от това състезание е не по-малко трудно отколкото готвенето.
Много точно. Напълно излишно протакане.
Те са си пресметнали, колко екранно време трябва да запълнят.
Освен това от другите реалити формати в Бг вариант оставам с впечатлението, че продуцентите предполагат желание у зрителите да гледат повече "игри и състезания"  Peace

Пропуснах края - стана ли ясно, кои и защо ще са капитани утре?

# 370
Като заклет фен на италианската кухня, аз бих пратила у дома и двете девойки  - пиците бяха: с не добре направено тесто, недопечени, наблъскани с всичко възможно отгоре.

Италианските пици са прости, семпли - при тях е важно не толкова броя на продуктите отгоре, а вкуса. И бяхте прави - магданоз на пица  Shocked босилека не го ли разпознаха в склада?

Утре обещава да е истинска война в кухнята - супер интересно ще бъде и май ще видим повечето участници в непривична светлина.

# 371
  • София
Доста динамичен епизод, хареса ми. "Паста мачът" беше свирен още с избора на темата. Браво на Симеон, въпреки че Боян също се справи много добре.
На стрес теста Петър заслужено се спаси, въпреки че беше ужасно притеснен и правеше глупави грешки.
На Юлияна мястото определено не е там - не е работила с мая, не може да работи с месо... как изобщо си представя да се случат нещата?!

Ще бъде справедливо целият загубил отбор да участва първо в стрес-тест, обаче...

Иначе се получава двоен шанс за този, който се издъни на "кутията" и само един шанс за този, който е имал лошия късмет да се падне в загубилия отбор.
 Peace Да, недомислено и не особено честно ще бъде, ако е така.

# 372
И аз съм доволна от днешния епизод. Петър обра точките.
Много ми е странно как на финала на готвенето уж броят 3,2,1,0 и дават как, примерно Юлияна си вади пицата от фурната, а после се оказва, че пицата си е на дъската, че даже и украсена. Същото беше и с равиолите на Боян, уж едвам им сипа сос, а когато поднесе чинията на журито и пармезанче имаше, че и салвия. На очите и ушите си ли да вярвам или на монтажа.  newsm78

# 373
Много ми е странно как на финала на готвенето уж броят 3,2,1,0 и дават как, примерно Юлияна си вади пицата от фурната, а после се оказва, че пицата си е на дъската, че даже и украсена. Същото беше и с равиолите на Боян, уж едвам им сипа сос, а когато поднесе чинията на журито и пармезанче имаше, че и салвия. На очите и ушите си ли да вярвам или на монтажа.  newsm78

Те и в американското го монтират така, съспенс да има.

# 374
  • София
Няма начин да няма малко монтаж в предаването, защото  иначе ще бъде повече от един час, а за всичко се плаща на собственика, т.е. на БТВ, това е външна продукция ако не се лъжа...

Общи условия

Активация на акаунт