MasterChef България, Тема 3

• 40 713
  • 781
  •   1
Отговори
# 345
  • Sunshine state
Да,така е - прекалено много време отдели на тестото,а плънката й беше елементарна. Трябваше да се вмести във времето.  Peace
Лелеее,утре ще е супер. Направо нямам търпение!  Heart Eyes  Mr. Green

# 346
Петър се измъкна добре.
Кити е злобна. Дарин ми направи също лошо впечатление тазш вечер със злобничък коментар.

# 347
  • Sunshine state
Нещо не им разбирам регламента, какво го точат толкова, какви са тези толкова много елиминации, тестове...не участване...?
И за мен е излишно...  Tired

# 348
  • София
Пропуснала съм явно - кога точно ще отпадне участник?
Вчера излъчиха трима най-зле представили се, днес от тях един остана на елиминации, той с кого ще се състезава (за трети път?), разбирам, че утре ще има отборно състезание, оттам ще има един загубил отбор... каква е схемата по-нататък?

# 349
Да,така е - прекалено много време отдели на тестото,а плънката й беше елементарна. Трябваше да се вмести във времето.  Peace
Лелеее,утре ще е супер. Направо нямам търпение!  Heart Eyes  Mr. Green
Пицата и беше огромна, ако я беше направила по-малка щеше да се изпече.

# 350
Утре след отборното би трябвало да се излъчи този, които се е справил най-зле и той да се състезава с Диляна.

# 351
Ама как не си месила с мая бе Юлианче!!!!

Все пак - радвам се че Петър успя да мине напред. Диляна абсолютно залсужено е на елиминации - толкова претрупана пица - тип "квот' намерих в склада го бутнах отгоре" - абсурд. При това недопечена.
не вярвах, че ще го кажа, но коментара на Мариела за пицата й беше абсолютно адекватен, както и този на шеф Петър.

Много ми харесва как състезанието изведнъж припомня на всички участници, че понякога не завъртяните манджи могат да те издънят, а най-простичките, тези коит правим всяка седмица у дома.

# 352
  • in Wonderland
Утре пак ще лее сълзи Стефито....
Само заради постоянното й хленчене ме дразни изключително много!
Утре как ще отпадне някой? След отборното готвене, падналия отбор ще излъчи 1 участник, който ще иде а дуел с Диляна или ?  newsm78
Мисля, че Диляна няма да отпадне утре.

# 353
Утре как ще отпадне някой? След отборното готвене, падналия отбор ще излъчи 1 участник, който ще иде а дуел с Диляна или ?  newsm78
Мисля,че така ще стане.

# 354
Утре пак ще лее сълзи Стефито....
Мисля, че Диляна няма да отпадне утре.
Точно така трябва да стане Дид, след отборното някой да се изправи срещу Диляна.

# 355
От този регламент едно разбрах - отпадането от това състезание е не по-малко трудно отколкото готвенето.

# 356

И мен! Или пък с обяснения...айде нЕма нужда. Всеки е притеснен в такива моменти. Иначе ми е много симпатична и явно има качества, но пък всеки път оправдания - не, мерси  Naughty
И се надявам да не оставят хора заради съжаления над тях.

Анонсът за утре е...ммм...обещаващ!

# 357
  • София
От този регламент едно разбрах - отпадането от това състезание е не по-малко трудно отколкото готвенето.
Joy Така излиза.

# 358
Аврам ще си покаже рогата утре.  hahaha Мил, тих, кротък, а сега да видите, като ги размята всички в кухнята  Mr. Green

# 359
Браво! Петър беше най-шашнат, а спечели. Ох, знаех си, че отборните предизвикателства ще са пълни със скандали и ето. Утрешния епизод ми изглежда доооста обещаващ!

Peace

Не ми пукаше много кой ще си замине, защото и Юлияна ми е неприятна с нейните вечни обяснения и погнуси от месото и Диляна също, че се държи като 15 годишна..
Петър не го знаех кой е и не го бях забелязала до вчера, когато остана на стрес теста, но днес ми направи добро впечатление, че не се предаде и импровизира.

Аз щях да предпочета Юлияна да отпадне все пак, ако трябваше да избирам. Аз лично за 1 час съвсем спокойно бих направила пица, даже без да бързам! Явно много се шашкат, наистина..
Мислех, че който падне ще си ходи директно, какви са тези един куп елиминации?

Бях за Боян, но се радвам и за Симеон. Като четох кой с кой се познавал ми дойде на ум, че голям късмет изкара Симеон да му се падне точно паста. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт