MasterChef България, Тема 3

• 40 728
  • 781
  •   1
Отговори
# 330
Мариела не ми направи лошо впечатление тази вечер. Много адекватни коментари направи. Не бяха с лошо.
Засегна ме с коментарите за Симеон,направо лично го приех  Mr. Green

# 331
Аз мислех че тази вечер един от тримата си тръгва. Пак нещо явно снощи не съм слушала  Laughing

# 332
  • Sunshine state
Моят ми съсипа чисто нов тефлонов тиган с омлет - просто го оставил да се запече около 15 минути на 6та степен на котлона.  Shocked Пушилки ви казвам...  ooooh! не готви и по-добре.  #2gunfire
Диляна се обяснява наистина. Аз не вярвам да не си подготвят нищо по време на втасването, но Юлиана прекали със съставките.  Naughty

# 333
  • София
Според мен тази вечер Дарин беше този с по-злобните коментари, а не Мариела.

# 334
  • гр. Варна
Само на мен ли ми се струва, че на Михалчев му е все тая?
Направо умира от скука горкия  Rolling Eyes

# 335
  • София
Добре де, аз не разбирам - човек, който никога не е работил с мая, който не докосва и не вкусва месо какъв шанс смята, че ще има в едно подобно състезание? Защо се явява и как изобщо я одобряват за участие? Не искам да бъда неправилно разбрана - нямам нищо против Юлиана и хранителните й навици, но тук става дума не за тях, а за практическите й умения, при това съвсем базови и елементарни.

# 336
Как обичам пица. Обожавам я. Петър трябва да победи и на двете момичета пицата им изглеждаше зле.

# 337
  • София

Диляна каза, че повечето захар е., за да втаса по-бързо. Месещите да кажа така ли е. Simple Smile
Захарта помага за втасването, но и с много захар е проблемно, става тежко тестото и втасва по-бавно.1 чаена лъжичка стига.

# 338
  • Sunshine state
Коментара на Кити беше злобен . Симпатична ми е Диляна. Жалко за времето,но все пак 1 час..

# 339
  • Berlin
Сигурно и храната е скучна.  Grinning

# 340
  • Варна
Браво на Петър.

# 341
  • София
Коментара на Кити беше злобен . Симпатична ми е Диляна. Жалко за времето,но все пак 1 час..

Но пък си беше абсолютна истина.

Заслужени елиминации за Диляна.

# 342
Браво! Петър беше най-шашнат, а спечели. Ох, знаех си, че отборните предизвикателства ще са пълни със скандали и ето. Утрешния епизод ми изглежда доооста обещаващ!

# 343
  • София
Нещо не им разбирам регламента, какво го точат толкова, какви са тези толкова много елиминации, тестове...не участване...?

# 344
Аз пак не съм разбрала,мислих,че Диляна ще си тръгне,но пък от друга страна е добре,че й се дава още един шанс  Peace

Общи условия

Активация на акаунт