Модни консултации - 16

• 76 435
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
И на мен панделката и колана изобщо не ми допадат.

# 481
  • в Кошера
И на мен панделката и колана изобщо не ми допадат.

Peace  Naughty
Черното отдолу също.  Peace

Ето един много любим мой цвят (сивозелен  Mr. Green), който се съчетава по-лесно от ментата и в същото време не е много по-различен от нея.  Peace

А това е приказкаHeart Eyes

# 482
аз харесвам много цветовете нюд и пудра за дрехи, но хич не ми стоят добре. Колко ризи и рокли пробвах, но се сливат с кожата ми и изглеждам ужасно безизразно. Имам само обувки и клъч, цвят нюд....

# 483
  • София
Миналата седмица пробвах 5-6 туту поли в различни цветове и дължини и с нищо не можах да се възприема  Confused А аз също много искам туту.

# 484
  • Belgium
Адри, червено пробва ли?  Heart Eyes

# 485
  • София
Пробвах коралово. Уникално красив цвят. И ментово пробвах, тъмносиньо, резеда, пудра... чувствах се като свинче балерина  Laughing

# 486
  • Belgium
А каква дължина?

По-късичките наистина докарват вид на балерина, сбъркала партито  Laughing Може би една тюлена пола до земята ще е по-добре. Или под коляното. Нещо такова:

# 487
  • София
Аз пък наскоро пробвах черна дълга прозрачна пола и ми седеше бабешки.
Туту полите ми харесват как седят на снимка, но аз не смея да пробвам, а и не съм виждала до коляното.

# 488
  • Berlin
На снимка туту-тата  Laughing изглеждат много добре, но съм убедена, че видя ли на живо с каквато и да е дължина, няма да ми хареса как стои. Всъщност с почти всички аутфити е нещо подобно.

# 489
  • София
Точно дължина до и малко под коляното пробвах, както и къси. С късите имах чувството, че цялото ми задно величие ще лъсне при първия по-силен повей на вятъра, а с тези около коляното изглеждам ужасно трътлеста, пък определено не съм (дори нескромно бих се определила като дългокрака). Може би с много висок ток биха се оправили пропорциите, но не съм убедена, че искам да я нося само с такъв.

Най-вероятно пак ще отида да меря. Поне магазинчето ми е на две крачки и мога да притичвам като ми дойде музата  Laughing

# 490
  • Street of Dreams
Супер, че пак сте отворили темата. Аз моите още не съм ги слагала. Най-хубавата ми е пепел от рози, като онази с панделката, но без панделка. На много пластове е и най-хубаво стои, ако ги направя намачкани небрежно нагоре, вместо всеки един пригладен надолу един върху друг, ако ме разбирате. Ако не, ще приложа снимка. Crazy Тъкмо вчера мислех да ви питам, според вас, дали ще си върви с кецове? newsm78

# 491
  • Варна
Адри, високият ток, мисля, че ще оправи малко пропорциите  Simple Smile
Пробва ли модел, с по-малко тюл, за да не е толкова бухнала?

# 492

Ще се навия и аз за такава пола още малко:)

# 493
  • София
Пробва ли модел, с по-малко тюл, за да не е толкова бухнала?

Пробвах. С него наистина най-много се харесах. Рано или късно ще се пречупя и ще си купя.

# 494
  • Somewhere far away
Аз ще си я поръчам тия дни - навила съм се вече.   е в ежедневието едва ли ще мога да я нося , но все ще се намери някой поовод! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт