Нашите second hand находки - тема 30

• 113 605
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • Mediterraneo
Здравейте!
Понеже досега не съм пазарувала от такива магазини, но с една приятелка миналата седмица влязох и си купих много хубави дънки от магазин Хумана / Humana.
Искам да питам добре ли се почистват дрехите? Изпрах ги един път дънките и изгладих и нещо все ме мъчи да ги изпера още 2-3 пъти. Питах й приятелката ми тя каза да не се безпокоя, че тези дрехи се почиствали добре.
Така ли е? Моля дайте мнение.
Дънките са страхотни и нямам търпение да ги нося, но нещо ме е страх, сигурно защото ми и първи път.
А и имат една миризма на препарат - ароматизатор Sad
Благодаря предварително за всякакви мнения!

Никога не обработвам специално дрехите от ВУ. Купувам ги и слагам в коша за пране. Пера заедно с останалите дрехи. Толкова. Не ме смущава нищо.

# 166
Аз пера нещата си на ръка. Прави ми впечатление, че тези от втората употреба продължават да си миришат на втора употреба дори след накисване. Едва след второто изпиране се маха тази особена миризма на препаратите с които ги обработват.

# 167
  • София
Имам въпрос относно цените в ЗЗ на покривки, пердетата, шалтета и т.н. Те падат ли както останалите? Харесах си едно шалте, но 30 лева излезе и ми се вижда много като цена... та сега се чудя дали има някакъв шанс тази цена да падне, а шалтето никой да не го е купил до тогава и изобщо струва ли си да чакам?
Цената е 12,90 на "битовото", както му казват  при нас, докато дрехите не минат под тази цена. После върви на цената на дрехите.

# 168
И аз пера в пералнята, заедно с останалите дрехи, никаква миризма не усещам след това ... няма нищо притеснително - разчитам на това, че всички такива дрехи са дезинфекцирани предварително  Peace

Това за боя във Владислвово, хич не ме учудва  Tired

# 169
  • Пловдив
Аз също пера дрехите заедно с останалите, които имам за пране, след това не усещам странна миризма и нямам притеснения, така постъпвам и с нови дрехи от нормален магазин - никога не слагам нещо на гърба си, без да съм го изпрала.

# 170
И аз само ги изпирам с прах и омекотител.Ето другите ми детски находки.Блуза с котка Гап,плажна рокля НМ,другата блуза е най обикновена.

http://prikachi.com/images/647/8188647N.jpg

Извинявам се за неизгладените дрехи.

# 171
В някакъв момент на умопомрачение купих тези двете. Не знам с какво ще ги нося:) Къси дънкови панталонки?

Скрит текст:

Скрит текст:

# 172
  • София
Страхотни са Laughing представям си ги с прилепнали дънки, а и за морето ги виждам.  newsm78

# 173
  • Пловдив
Ох, днес ми се обикаля ама в зиг заг ми се вижда скъпичко днес и мисля да го посетя в петък.Къде ще ми предложите да по обиколя днес?Имам нужда от летни панталони къси ,дълги и няколко туники по -голям размер.

# 174
Имам сериозно питане към вас,мили мои.Какво правите с толкова много дрехи,независимо за вас или децата са купувани.Днес стигнах до извода,че малкото има поне 30блузи,които никога не сме носили,а,аз все трупам.Затова се спирам,не се отказвам напълно.Ще гледам за мен,майка и за детето,но специално за нея няма да купувам на всяка цена.Само,ако нещо ми хареса супер много или е ново с етикет.

# 175
Знам,че повтарям постовете си,но пиша от телефон и ми е трудно.Снимала съм новата находка на модел,другите шарени джинси са за догодина,сега са големи.

http://prikachi.com/images/197/8190197k.jpg

# 176
  • Пловдив
strept, влюбих се  Heart Eyes чудесни са представям си ги със слим дънки, клинове, а защо не и с къси панталонки. Имаш прекрасни крака.

gitadam , аз участвам във фейсбук в няколко групичка за подаряване на ненужни ни вещи или в търгове на достъпни цени за благотворителни каузи, ако имаш интерес ми пиши да ти пратя линкове на групите. И всъщност така вещите, които аз не използвам влизат в употреба на друг. От такава групичка днес получих това сако, просто ми заспа.

# 177
  • Варна
http://prikachi.com/images/477/8190477p.jpg

За щерката, има-няма 40 стотинки пари.  Flutter

Всяка година правя генерална ревизия на гардероба, отделям по 2-3 огромни торби с мои, на ММ и детето дрехи и ги раздавам - на племенницата, майка ми, децата на братовчедката.
Важното е да освободя място за нови попълнения.  Mr. Green

# 178
strept, страхотни са,а още по-страхотни са краката ти. В другата тема видях една твоя дълга рокля, в която ми останаха очите и ме сърбяха пръстите да го напиша там, ама ето че тук не се сдържах вече. И тя ти стоеше страхотно!

# 179
strept, ссрахотни туники - втората става и за плаж, с едно такова небрежно вързано коланче като онова към роклята, а първата, както вече ти предложиха със клим дънки -  носи си ги с кеф  Peace

gitadam, и ав със смяната на сезоните отделям разни дрехи, които не нося - най-често ги оставям до казана, те си намират пътя ... нямам на кого да ги подарявам, никой със сходен вкус и размер дрехи ... манекенката е много сладка, харесвам и играчката й  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт