Анонимен - ползвате ли тази функция?

• 21 491
  • 437
  •   1
Отговори
# 420
Имам предложение да има правило, че всички постове, съдържащи лични нападки се правят публично видими.

Брутална си!  Laughing
Но аз съм "за". И то без предупреждение.  Mr. Green
Те, модераторите, си нямат друга работа. Само ще вървят след "нападателите" и ще правят видимо кой точно се е изцепил.
При отявлено обидни постове би следвало просто да се трият и авторите им да получават предупреждение, както е за всички потребители.

# 421
Кое е по-неморално да мамиш скрито или да изклюкариш другарчето анонимно?
Ставаш досадна ! между да съобщиш за нещо нередо анонимно и ДА КЛЕВЕТИШ като мижитурка.
Децата в детската градина правят разлика, а ти явно не.
Кой съм клеветила и да искам не бих могла, не познавам повечето пишещи тук.

# 422
За мулти-акаунта би трябвало да следят модераторите, а за нападки - докладват потребителите. Не е толкова сложно.

# 423
  • На топло
Stardust
Ти си тук само да се намираш на приказка. Коментираме конкретно, а не по принцип ала бала.
Много е сложно в този форум.
Има някаква функция, която би трябвало да улеснява комуникацията, но на практика създава само панаири. Един плюе като анонимен, друг я използва, щото така му харесва, пълна анархия.

# 424
Stardust
Ти си тук само да се намираш на приказка. Коментираме конкретно, а не по принцип ала бала.
Много е сложно в този форум.
Има някаква функция, която би трябвало да улеснява комуникацията, но на практика създава само панаири. Един плюе като анонимен, друг я използва, щото така му харесва, пълна анархия.
Ясно, аз съм за приказка, а пък примерно ти, за нещо по-съществено. Добре, млъквам и оставям старейшините да изяснят този екзистенциален проблем, с който простосмъртните не са запознати. Или да започна да анонимнича, че да си нямам проблеми.  newsm78

# 425
Темата много изпростя. Все едно съм на женския пазар.  ooooh!

Че ти си  Joy.

# 426
  • София
Гледам, че тази тема си няма картинка, та предлагам една: Hug

# 427
  • Варна
Гледам, че тази тема си няма картинка, та предлагам една: Hug
Едната кокошка трябва да е с домино или:

# 428
  • София
Ама, чакай малко, тези кокошки са някакви много бутикови и фешън! Тук става въпрос за обикновени домашни кокошки, нещо си сбъркала картинката!

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 08 юли 2015, 14:45 от Andariel

# 429
Екстра са Анди, били са бутикови, преди скубането на пера Simple Smile.

# 430
  • София
Тц, онези, рошавите са сии такива, те не са се скубали.

# 431
  • София
Ама, чакай малко, тези кокошки са някакви много бутикови и фешън! Тук става въпрос за обикновени домашни кокошки, нещо си сбъркала картинката!

Айде сега, обикновени. Blush  Натокани са... нищо, че хвърчи перушина! Joy
П.П. Уффф, колко са ме изпреварили! Чудя се дали да пусна една тема за видове кокошки? Опознавателна ще да е. Grinning

# 432
  • София
Току що използвах функцията. В друг подфорум.  smile3508

# 433

Сега ако кажеш и в кой.  Joy

# 434
  • София

Сега ако кажеш и в кой.  Joy

Скрит текст:
кърмаческия  Laughing не ме издавайте там