Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 7

• 68 355
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Е, тя ми каза 20 дни, но те отминаха неотдавна......
Не смея да я притеснявам, ще изчакам още ден-два и тогава.Дано го получа. newsm78
Иначе започнах Ваня Червенкова, да не губя време и на пътеката в къщи.

# 196
Е, тя ми каза 20 дни, но те отминаха неотдавна......
Не смея да я притеснявам, ще изчакам още ден-два и тогава.Дано го получа. newsm78
Иначе започнах Ваня Червенкова, да не губя време и на пътеката в къщи.

От всички режими в мамата баш тоя ли  ooooh! Малко са по-безумните ...  Tired

Иначе ти не я притесняваш - имате очевидно уговорка с изминал срок, за което още повече си и плащаш - пиши и, сигурна съм ще се изясни недоразумението  Peace А и по-бързо ще зарежеш това недоразумение, което си започнала  Whistling

В тази връзка предвид новия експеримент на Руми имам въпрос към Вив и Мери (мисля и ти се пусна за малко ВМ) - какво е положението на доматите във ВМ режима ? Simple Smile Вив, знам, че повечето пишещи в съответната тема са cool, но има една малка гръмогласна част, заради която не ми се припарва там, та питам тук - от интерес  Embarassed  Аз самата май не съм готова за този експеримент лятото в разгара на плодовете  Simple Smile

# 197
Привет,  Hug  Hug  Hug

Като чуя Червенкова и ми се гади...

Птиците, по темата за ВМ - доматите са си разрешени.

# 198
Птиците, аз не съм толкова вманиачена и стриктна може би с ВМ, ям си доматките   Mr. Green и пак имам ефект  Flutter и въпреки ефекта се чудя дали да продължавам режима, че обикалям по гостита и ми омръзна да се съобразявам къде какво ще ям и най-вече какво ще ми предложат, а аз как да завоалирам нещата, че да си ям "мойто"  #Crazy Не че нямам възможност, но писва след 3тия, 4-тия път на сервиране на пиле с ориз или нещо друго с картофи Grinning

# 199
Мерси за разяснението, че според доста теории и домата е плод и си викам, ако през лятото и домат не може да се яде и трябва да се набива зеле и моркови или зелена салата ... как Руми се е навила точно сега да пробва ВМ  newsm78 Абе Мери, ако имаш резултати - keep the momentum както се казва  Peace Сега в това време шопска салата с пържола - никой няма да те заподозре, че си на режим  Grinning Поне в нашата фамилия никой освен мъжа ми не обръща внимание на ориза, ако има агне или пържоли  Mr. Green Mr. Green А погледнато така, ако доматите са ок, с яйца, кашкавал ... ми то и аз мога да издаяня, само плодовете са ми мъка Wink

"Ирина" за днес - уж имах сили, уж не беше тренировка-душевад, а много се потя на тоз Кросфит. Направо въм вир вода след всяка тренировка  newsm78 А залата е климатизирана ...

Зизу, тя и на вид си предизвиква позиви  Sick    

# 200
  • София
Птичке, как да не може домати, остави ги тия теории  Wink Доматки си може, предоволно  Heart Eyes Всичко, което си го представяш на салата, което се води салата от времето на баба ми, може  Wink
Аз през лятото си ям плодове, не ги ограничавам. Като те знам как изглеждаш, няма нужда да ги ограничаваш и ти.

Аз съм толкова смазана днес, че може би ще отложа Каталината за утре  Thinking В  събота се разбих от плуване, вчера- зверски преход в планината ... днес съм уморена. Може да направя възстановяващата тренировка от кросфита, ще видя. Този пилатес ще го погледна  Hug Благодаря ти!   bouquet

# 201
Вив  Hug
Остави Каталина, ако си смазана  Peace За нея ще ти трябват сили  Peace  Crazy
Пробвай пилатеса - не е смазващ, но е супер приятна тренировка за разпускане Simple Smile А и Влад може да повториш сигурно - аз така и не го направих  ooooh! Нещо към петък ми свършват силите, ей на и Ирина-та я правих днес, а трябваше да е петък.   

# 202
Момичета, на каква музика тренирате?
Имате ли си любими надъхващи парчета за мотивация?

Признавам си, че когато си свалям work out плейлисти от ютюба, вместо да се мотивирам, чувайки агресивните песни, малко се чувствам изнервена - а пък може и това да целта, да се изнерви човек и да си го изкара чрез тренировката  Laughing
Шегата на страна.
Опитвам се да си съставя 2 плейлисти, които да въртя, но засега песните ми са все от ретро лигата като:

The doobie brothers - long train running
Earth, wind & fire - boogie wonderland
Kely rowland - work out
Mc hammer -  you can't touch this

Имате ли идея за мотивираща музика?  Rolling Eyes

# 203
Момичета, на каква музика тренирате?
Едно от нещата, които харесвам най-много в тренировките на Руми, е, че няма музика и излишно говорене. Много се изнервам от излишни шумове, когато по време на тренировката имам нужда да се вглъбя в себе си.
В момента не съм с Руми, ами пак правя Body Revolution на Джилиан, понеже след два месеца нередовно трениране само това нещо мога да отпочна от раз и да ме вкара в ритъм плавно. Ама, пили ми яко нервите с това бърборене нон-стоп и тъпите музики. Rolling Eyes Вярно, има едно определено парче, което ми действа много енергизиращо, но то е на кардиото. На силовите упражнения предпочитам дишане и концентрация. Grinning

П.П. Пробвах да засека с Shazam кое е готиното парче на Джилиан, но то от много говорене, няма 5 секунди чиста музика, та да успее да го познае апп-ът. Laughing

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 12:31 от Barbabeau

# 204
Чак ще си пусна това парче на Earth, wind & fire - не съм си и представяла, че тяхма музика минава за агресивна и workout  Grinning Grinning

И аз не тренирам с музика ... пробвала съм, но явно ушите ми са дефектни и адски ме дразнят слушалки. Пробвала съм всички възможни видове и то на добри марки  Tired

# 205
  • София
И аз не мога да тренирам на музика, нито странична, нито като фон на самата тренировка. Даже такива тренировки/програми ги избягвам, зверски ме дразнят. Предпочитам да чувам дишането на треньора, да чувам какво ми говори, а не да вика, за да надвика фона, и да се вглъбя и аз като Барба в тренировката, а не нещо да ми блъска. Та в случая не мога да помогна с предложения.

# 206
Чак ще си пусна това парче на Earth, wind & fire - не съм си и представяла, че тяхма музика минава за агресивна и workout  Grinning Grinning

И аз не тренирам с музика ... пробвала съм, но явно ушите ми са дефектни и адски ме дразнят слушалки. Пробвала съм всички възможни видове и то на добри марки  Tired

Птиците, имах предвид като напиша музика за work out в ютюба, ми идва агресивна. Явно музиката там е за тип "назобени" фитнес маниаци. Директно си представям здрави, нацепени горили, блъскащи здраво Grinning Не че против гледката и въображението ми, но нали и аз трябва да тренирам Simple Smile

Затова си съставям аз мои плейлисти с нормална музика, хем да ми харесва, хем да е по-мотивираща Simple Smile)))

# 207
Сега изгледах едно видео на Body Revolution, дори не успях да го довърша.

Това говорене и мен ме изнервя. И именно това е музиката, която ме изнервя още повече Simple Smile)) Все едно ми пили в мозъка.

# 208
Сега изгледах едно видео на Body Revolution, дори не успях да го довърша.

Това говорене и мен ме изнервя. И именно това е музиката, която ме изнервя още повече Simple Smile)) Все едно ми пили в мозъка.
Така е. Laughing Иначе самата програма не е лоша, има градация и добра организация. Но е доста досадна.

# 209
Много обичам плодове, особено сега диня, и сега ми казвате да я огранича ли?

Общи условия

Активация на акаунт