Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 7

• 68 364
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • на малък остров в океана
И аз нямах като че ли много въпроси , по менюто основно...

Исках да похваля Птиците, аз снимката не бях я виждала.  Flutter

Аз в началото имах главно покрай менюто. Като пращах мерки, задавах и въпроси. Най-вече за храни, които не бяха включени - кога и по колко. После се отключи проблемът ми с коляното и имах нужда от насоки за тренировките, като ги съгласувах и с ортопеда ми. Тогава Руми ми прати специални тренировки, които не товарят колената. Получих и много съвети за запазване на теглото.
Не се налага допълнително плащане, то е по желание, ако имаш нужда от насоки или просто от споделяне.  Simple Smile

# 181

Аз в началото имах главно покрай менюто. Като пращах мерки, задавах и въпроси. Най-вече за храни, които не бяха включени - кога и по колко. После се отключи проблемът ми с коляното и имах нужда от насоки за тренировките, като ги съгласувах и с ортопеда ми. Тогава Руми ми прати специални тренировки, които не товарят колената. Получих и много съвети за запазване на теглото.
Не се налага допълнително плащане, то е по желание, ако имаш нужда от насоки или просто от споделяне.  Simple Smile

И при мен горе- долу нещата протекоха аналогично.  Питах я всевъзможни неща- например, може ли ако си харесам менюто от даден ден, да си карам на него няколко поредни дена. Ей такива работи.
По едно време даже нещо много пътувах, нямах време да й пиша, тогава Руми направи крачката да се свърже с мен, да пита всичко наред ли е, как се справям и т.н.

# 182
  • София
И аз се присъединих Simple Smile Като чета, тук сте много напреднали, но все пак ще следя за коментарите ви. Много приятна група  Heart Eyes

# 183
  • Be realistic - plan for a miracle.
Записче Simple Smile За да не е само това ви пускам и една малка фитнес мотивация ... Simple Smile

Скрит текст:

# 184
  • София
Страхотна маца със страхотен клин  Mr. Green

# 185
Единствената програма, от която виждам резултат за само 3 седмици се оказва кросфита ... тази ръчица е моята, а съм тръгнала от положението, че имах целулит по ръцете  Embarassed Не съм bulky, но мен по ме кефи този вид мускулатура от ясно изразения, "набъбнал" релеф:

Скрит текст:

# 186
  • Чикаго / София
Единствената програма, от която виждам резултат за само 3 седмици се оказва кросфита ... тази ръчица е моята, а съм тръгнала от положението, че имах целулит по ръцете  Embarassed Не съм bulky, но мен по ме кефи този вид мускулатура от ясно изразения, "набъбнал" релеф:

Скрит текст:

Да, Птиците, аз затова я повторих.  Наистина се забелязва видим резултат от нея само за 4 седмици. Е, аз не мога да се похваля с ръка като твоята, че при мен бавно стават нещата, но определено, резултат има. Остават ми още 4 дни до края, но нещо вече се изморих доста.  Бях се засилила да я потретя, ама май ще си дам почивка с други тренировки за малко, пък после може пак да я изкарам.  В момента времето дори ми е по-лошо от времето което имах първия път, вместо да се подобрява. Явно имам нужда от почивка.

И аз не съм задавала много въпроси. Писали сме си почти само около изпращането на мерките. То нямаше много какво да питам.

# 187
  • София
Точно днес писах в другата тема, че смятам да повторя Кросфита. Определено виждам резултат и аз, макар и супер минималистичен, но то няма и как да е, защото изфинвам релеф вече и въпреки това виждам, че става нещо ... Страхотна е програмата.
Аз си мисля, че ако се прави в петък възтановяващата тренировка, не би дошло много нанагорно. Или в сряда, примерно ...

Птичке, разкошна ръчица  Heart Eyes

# 188
Точно днес писах в другата тема, че смятам да повторя Кросфита.

не знам ... в края на третата седмица съм раздвоена  Thinking Има тренировки, които не искам да правя пак  Confused Crazy Rolling Eyes Но пък като цяло програмата ме вдигна по-горно ниво за много кратко време  Peace

Птичке, разкошна ръчица  Heart Eyes
Hug

# 189
ръката е добра, какъв е този кросфит?
Моите ръце след втората бременност са се отпуснали, а никога не съм имала такива, едно време бяха мнооого добри. Принципно бързо ги стягам, да видим кога ще се организирам

# 190
  • София
Птиче, да, със сигурност и аз така ще мисля, само Мишел-ката съм вкусила, и не ща да я помирисвам пак hahaha Но пък все си викам, че малко жертвичка от моя страна не би била излишна, като искам и все пак, по -специален резултат. Абе ще видим, може да запея друга песен, но програмата е 100 % ефективна и съм й дълбок фен  Mr. Green

Ето това е кросфита http://fitnesinstruktor.com/30-dni-rumfit/

# 191
Оооо, Птиче, много добра ръчичка.  Heart Eyes

Значи, Кросфит за есента, мда.. За сега съм на поговорката за 10те дни срам и морето.  Whistling

# 192
И аз да похваля ръката на Птиците. Супер е!
Кросфита и аз го правих. Идваше ми много добре изнанагорно, докато малкия не ми донесе един вирус, който ме събори за 10 дни. После ми дойде много на зор да го завърша. Голямо потене, търкаляне и модифициране падна с последните 7 тренировки, но стиснах зъби и го свърших. Сега като ви чета, че и го повтаряте направо ме респектирате   Grinning
Аз минах на седмичните програми и за сега ми идват идеални в тези жеги.

# 193
Момичета, а колко време, след като платихте, получихте хранителния си режим.
Че при мен нещата много се забавиха.
Благодаря!

# 194
Момичета, а колко време, след като платихте, получихте хранителния си режим.
Че при мен нещата много се забавиха.
Благодаря!

Да кажем, че през две страници се коментира нещо такова. При мен дойде за 4 седмици, при други за 2, при трети за 6. Винаги срока е бил коректно комуникиран от Руми, а ако не просто и пиши. Често се губят мейли я в Спам, я нещо друго  Peace Колко много са се забавили при теб? Повече от това, което ти и казала Руми? Ако да - пиши и ако не - изчакай срока  Peace

Аз искам да похваля една тренировка, която си харесах от канал споменат в темата "Как тренирах" от една дама. Поживих я, за един пилатес на око и се оказах права. Значи нещото изглежда супер просто особено сравнено с Кросфита и аз го метнах в събота, че не ми се правеше "Милена"  у нас. И съм така  Shocked имам много приятна мускулна треска в горната част на Д-то, почти под кръста - място, което не знам как активира тази мацка, но успя. А не е лесна тази работа и малко тренировки са успявали  Peace Ето я - кардио пилатес иначе, за почивка  Mr. Green

Аз се връщам от уикенд на екохотел "Здравец" над Пловдив. Освен приятния студ вечер, хубавите, отгледани на място мръвки на барбекю и факта, че бяхме тримата заедно ... друго хубаво не мога да кажа  Rolling Eyes Все искам да ми хареса някъде където е простичко, евтино ... не съм намерила моето място още  Tired

Общи условия

Активация на акаунт