Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 7

• 68 367
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Записвам се в новата тема  Hug

# 166
  • София
Птичке, спомням си я тая снимка, страшна си  Heart Eyes
Иначе сега в тия жеги, май всички сме с такива потища по нас ... ужас. Мен лично много ме дразни стичащата се на ручеи отвсякъде пот и постоянно се забърсвам с една кърпичка  Mr. Green

# 167
Птичке, спомням си я тая снимка, страшна си  Heart Eyes
Тенкю  Hug
Де така добре да изглеждаше и Д-то, ама карай ... колкото толкова Simple Smile Който обича да хапва ще си носи последствията Grinning

Да ти кажа и нещо хубаво за бъдещето - "Милена" е мнооого приятна тренировка без да ти вади джигера Simple Smile  Peace
Иначе и аз позабърсвам я с фанелка, я с кърпа, ама то така се лее понякога, особено с Каталина беше страховито просто  ooooh!

А и Руми имала днес рожден ден - да и е честит   party023

# 168
  • София
Мен Каталина ме чака понеделнишки  Mr. Green
Мерси за обзора, който ми правиш  Hug
Днес правих Нелисима, много готинка, и за любимото ми дупе  Heart Eyes

Да е честит РД на Руми  Heart Eyes А се чудя, защо така много я харесвам, а тя била раче Simple Smile Водна, като мен.

# 169
  • София
Здравейте. Обмислям да се включа и аз на индивидуален режим. Но в линка, който е посочен за плащането, ми се калкулира цена 130 лв. Някой друг да е плащал толкова? Благодаря ви и успех

# 170
Здравейте. Обмислям да се включа и аз на индивидуален режим. Но в линка, който е посочен за плащането, ми се калкулира цена 130 лв. Някой друг да е плащал толкова? Благодаря ви и успех
В неделя гледах. Тогава беше 125 лв. Явно вдига цената  Confused

# 171
  • София
Ами не, написа ми 125, но ми даде линк в евро - 63 и нещо. Та се чудя...

# 172
Ами не, написа ми 125, но ми даде линк в евро - 63 и нещо. Та се чудя...

ПейПал ли ползваш? Най-вероятно е от курса на пейпал и таксите им. Плати по банков път точната сума  Peace

# 173
  • София
Да де, ама в сайта си пише 95 лв., а на мен ми каза 125. Така че пак има разминаване.

# 174
В сайта е 125лв. Не знам от кога. Аз тази неделя забелязах.

# 175
# 176
  • на малък остров в океана
Явно не е ъпдейтнала навсякъде инфото. Но пък разминаването е доста неприятно.
Аз бих й писала на твое място. Едно е да се настроиш за 95. Друго е с още 30 % отгоре.
Може би е увеличила следенето, както и по-богато е направила менюто.
Не знам. Просто гадая. Преди година и половина платих допълнително за още 4 седмици проследяване и съвети освен основния пакет режим и тренировки.

# 177
# 178
Какво толкова я питате, допълнително?
Като ми направи режима, си го карах няколко дни и нямах въпроси.
Какви въпроси изникват в хода на режима? И налага ли се допълнително плащане, т.е. да имаш въпроси няколко месеца? Или са по-скоро за тренировките?

# 179
И аз нямах като че ли много въпроси , по менюто основно...

Исках да похваля Птиците, аз снимката не бях я виждала.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт