Хлебарки

• 2 005
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте от скоро от тази седмица имам адски МНОГО хлебарки в банята преди имаше и по стайте но за сега не са се появявали има ги в банята където са четките и пастата за зъби от ръба идват на мивката много малки са аз едвам ги виждам и ги убивам , но постояно излизат чистих не намерих като чистих , но просто постояно излизат не сме виждали голями за сега в баннята , но са ужасни падам в истерия ако може да кажете от какво се появят тези гадини и как да ги премахнем ефикасно. #2gunfire

# 1
  • София
Първо прегледайте банята - може някъде да са си направили гнездо - при нас бяха направили гнездо в касата на вратата - бяха си издълбали и там се люпеха, на една приятелка гнездото е било зад резервоара за течен сапун, изобщо прегледайте цялата баня. След това ако намерите гнездото трябва да го изчистите много добре и да напръскате за хлебарки навсякъде. Ако не помогне, бих препоръчала да повикате фирма за унищожаване на хлебарки.

Много е важно и какво се прави във входа - трябва пръскане на мазетата и апартаментите, в които има хлебарки, до изчезването им и след това на всеки 6 месеца.

Успех!

# 2
Моя съвет е да извикате фирма, която да напръска. Аз се родих след това. На годината идват по веднъж. Иначе съм слагала къщички, пръскала съм с Райд и какво ли не и ефекта е само временен.

# 3
# 4
Пастата Global ще помогне ли защото чакаме и бебе трябва ни ефикасно решение.

# 5
  • София
Преди няколко години водих ужесточена борба с гадините и само това помогна.   bouquet

# 6
Дано да стане просто не мога да проумея да имам гнездо попринципно са по кухнята  НО при нас за сега само в банята и незнам къде може да са всички места са видими най- много по ръбовете фугите на мивката има вчера както написах чистих нямаше и днес пак ще пробвам с пастата

# 7
  • София
Викни фирма, но ако се въдят в комшията от горе, няма да помогне много-много  Peace

# 8
От 1 седмица и половина ги забелязвам първо 2 голями и сега само малки ще пробвам с  Globol ако има и други ефикасни препарати може да споделите.

# 9
Преди няколко години водих ужесточена борба с гадините и само това помогна.   bouquet
При мен точно този препарат свърши чудесна работа.Изтребва ги гадините.Слагах в ъгълчетата на вратите,много икономичен и ефикасен. Ето го  за този става въпрос http://apteka.framar.bg/30007172/%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%BE% … D1%80%D0%BA%D0%B8

# 10
Имаме и клошар над нас , но той не иска нищо да направи.
Ти му предложи да направиш нещо по въпроса в дома му.
Едва ли на клошар ще му пука от хлебарки Mr. Green

# 11
Довечера ще взема един Global и да видиме какво ще стане

Общи условия

Активация на акаунт