Великобритания - тема 60 Юбилейно Есенна

• 57 100
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Zdraveite mami,
registrirah se toku-shto i shte se radvam da si komunikiram s bg-mami v Anglia,
jiveia tuk ot 1 mesec, po-tochno v Leigh on sea,Iztochen London, ima li mami nablizo? Smile

# 151
  • На село (близо до Лондон)
Доплатих такса за конкретни места, не ми се рискува да се бутам там с хората. Имам спомен за някакво гадно пътуване с Уизеър или Ийзиджет преди години, когато хората се блъскаха да се качат и всеки сядаше кой където намери. Отвратително беше. А и пишеше, че е възможно да се случи местата да са разделени и трябва да се разправям допълнително.

dejie пътувала съм сама с три малки деца (на 6г, 3г и бебе), без да доплащам за места. То и нямаше нужда! Аз нямах против да съм разделена от двамата по-големи (а и от бебето де) по-леко щях да пътувам  Wink. Но хората държаха да сме заедно. То и аз като пътувам сама гледам да около мен да няма чужди деца   #Crazy

Носила съм количка (от големите за породени) и столче за кола, бебето е столчето, а 3г в количката и на gate вътре ги давам на стюардесата

# 152
  • До хладилника, който обичам

Geri-83, ако обичаш, пиши на кирилица Peace

# 153
Някой беше писал къде могат да се намерят кори за баница.

Във всички вериги ги има в замръзен и охладен вариант. ЕТО как изглеждат. Има и други марки.

# 154
Това не е ли по-скоро бутер тесто?
Аз купувам дебели и кръгли от турските магазини.

# 155
Това не е ли по-скоро бутер тесто?
Аз купувам дебели и кръгли от турските магазини.
  puff е бутер тесто, filo са точени кори, изглеждат и двете по един и същи начин, на тази фирма и на още една, но са различни вътре, в зависимост какво е.

# 156
Ахааа, благодаря!

# 157
  • някъде в орбита...
Голяма фенка съм на Jus Rol- всяса седмица правя нещо с техните продукти. Но до сега съм ползвала само охладените, не знам как са замразените.

# 158
Тези кори http://www.tadal.be/upload/pictures_/1882_1.jpg?PHPSESSID=le5p0n … hsul54l1dn7ej05q1 купувам аз от турски магазин. Съвсем фини, меки, не се разкъсват, но се отделят лесно. Има и много други "по-груби" видове, някои също ми харесват, но само за баница, други са прекалено груби. Дори съм обещала на ММ да му направя баклава някой ден, но се услушвам. Embarassed

# 159
  • UK
dejie пътувала съм сама с три малки деца (на 6г, 3г и бебе), без да доплащам за места. То и нямаше нужда! Аз нямах против да съм разделена от двамата по-големи (а и от бебето де) по-леко щях да пътувам  Wink. Но хората държаха да сме заедно. То и аз като пътувам сама гледам да около мен да няма чужди деца   #Crazy

Носила съм количка (от големите за породени) и столче за кола, бебето е столчето, а 3г в количката и на gate вътре ги давам на стюардесата

Чак на гейта ли? Как ще се довлача до гейта тогава? Няма да мога.  Rolling Eyes Ти предполагам за кошница говориш, аз искам да взема от по-големите размери седалки Simple Smile Жалко, че не попитах преди да резервирам местата, щях да спестя 9 евро, но реших да действам на сигурно, като прочетох, че може да ни разделят. Бебето хич не е бебе и не знам как ще седи два часа в мен.

# 160
  • UK
  А мен за количката винаги са ме питали с багажа ли ще я пускам или на гейта . Според мен проблем няма да има да пуснеш седалката на лентата.

# 161
  • Оптимист по принуда
Седалката ще я вземат на лентата, не се притеснявай, dejie  Peace. Ако пътуваш от Пловдив, летището е съвсем малко, няма да ти се налага да мъкнеш нищо на дълги разстояния. За детето си вземи нещо да си драска, да разглежда, някакви залъгалки.

# 162
  • UK
Много ви благодаря, от Букурещ от Отопени ще пътувам.

# 163
Може ли някой,който е пътувал сРайънер да ми каже,освен 10кг ръчен багаж,имам ли право на още и колко се заплаща допълнително?Понеже никога досега не съм пътувала със самолет какво е по-удачно да взема голям сак или куфар?Благодаря

# 164
Може ли някой,който е пътувал сРайънер да ми каже,освен 10кг ръчен багаж,имам ли право на още и колко се заплаща допълнително?Понеже никога досега не съм пътувала със самолет какво е по-удачно да взема голям сак или куфар?Благодаря
   Ръчния багаж има размери, провери ги за тази компания и ги спазваи главно тях, защото дори и 2 кг да е, ако е по голямо като размер няма да може да го вземеш като ръчен. За килограмите на мен никога не са ми мерили, но то и в тези размери трудно ще напъхаш повече от 10 кг, но е хубаво също да ги спазиш да нямаш проблеми. На чекиран куфар имаш право, ако си закупиш такъв, купува се от там от където си купила билета за самолета. Провери сайта да видиш колко струва и дали може да си купиш след като вече си купила билет. Той също има ограничение за килограми, мисля, че няма за размери, няма значение дали е сак или куфар.

dejie провери си компанията дали може да взимаш голяма седалка за кола, а не такава част от количката която е. Аз като летях с количка с Изи джет ми разрежаваха само една количка и тя да се сгъне като едно цяло и имахме малко разправии, че аз бях с куини бъз и тя малко трудно се сгъваше като едно цяло, защото я бях натъпкала доста хаха.

Общи условия

Активация на акаунт