Потрес!!

• 8 500
  • 87
  •   1
Отговори
Здравейте, мами!!!
Току-що със синковеца се връщаме от детската площадка и още не мога да се съвзема от безумната случка която ни сполетя!!  #Crazy
Малкия е на 7 и досега бяхме в кварталната градинка въпреки ,че вали. Той настояваше да излезем. Излязохме и той точно се заигра и пристигат моля ви се две безумни майки от квартала с децата си(изначало не ги харесвам)
Децата им са  #Crazy на по 8 и 9 години и понякога играят със сина ми въпреки че им ограничавам контактите
Те пристигат с една голяма кутия сладолед  newsm78 с няколко лъжици а навън вали духа,студено е! Седнаха майките на една пейка а децата на другата и моя син ги видя отиде при тях а те ядат и се тъпчат със студен сладолед!!! Малкия ми поиска при което аз отидох при майките и ги попитах що за наглост и безобразие
При което те не се засрамиха изобщо и продължиха да си говорят дори после предложиха ледено студена кола от фризера на синовете си!'
Къде живеем и докога тези безумия трябва да се приемат за нормални??? Кога ще се сложи край

# 1
  • Пловдив
Че коя си ти да определяш какво ще яде чуждото дете? Не те са нагли, ти си.

# 2
Да не би да са забранили сладоледа в облачно време със закон, а аз да не съм разбрала ???  Mr. Green

# 3
като не искаш детето ти да гледа, вдигаш го и го отнасяш
аз не бих ти предложила кола /студена или топла/, а съвсем други и то доста неучтиви неща

пп от кога яденето на сладолед е грях?

ппп и аз съм в потрес!!!

# 4

Малкия е на 7 и досега бяхме в кварталната градинка въпреки ,че вали.
..............
При което те не се засрамиха изобщо и продължиха да си говорят дори после предложиха ледено студена кола от фризера на синовете си!'
В кварталната градинка има фризер с кола?  Joy

# 5
  • Sunshine state
Извинявай, но отдавна се знае, че не сладоледа и студените напитки разболяват. При болки в гърлото дори помага - свива съдовете. Ако си здрав, нищо няма да ти стане от студено. Здравословността му е проблемът, но пък защо не от време на време?
Нахалството е от твоя страна - всеки си решава в край на сметка какво да дава или не дава на детето си и не е длъжен да се съобразява с твоето мнение относно какво ти разрешаваш на твоето дете.  Peace

# 6
  • Пловдив
Направо съм в потрес какви неща ги потрисат хората  ooooh!

# 7
  • Германия
Лелеее... А какво би казала за родителите тук, които дават на 4-5 годишните си деца да ядат сладолед дори когато навън е 6-7 градуса? Социалните ли ще им пратиш? Гледай твоя син какво (не) яде и остави останалите да се грижат за децата си както преценят.

# 8
  • София
Поредната пързалка, пусната от скучаещ пубер.

# 9
Ако някоя ми се появи изведнъж да ми държи сметка с какво храня децата си аз ще съм потресена.

# 10
Да отидеш да ги питаш, що за наглост да дават на децата си каквото там са преценили и са им дали?  newsm78 Нещо се бъзикаш ли? Що за наглост пък ти да не дадеш на твоето дете сладолед? Я марш веднага му купи и се засрами!!!!!!!!!!  Mr. Green

# 11
  • Най-красивата страна
Имам приятелка рускиня,която ми каза,че дори навън да е -30 градуса студ ,те пак си купуват сладолед и това е нормално.Аз също купувам сладолед през зимата ,защото всички обичаме.
Но смятам,че  детската площадка не е място за хранене.
Ако бях в подобна ситуация щях просто да си тръгна.

# 12
  • София
KariMaliMam,
Ти определено нещо не си добре с главата !  Shocked
И аз съм потресена от тъпия ти коментар и пост !  Shocked

# 13
Явно авторката е била ултра-мега потресена, че чак си е направила регистрация тук, за да може да пусне специална тема, в която да излее потреса си. Права си! Що за наглост да решават тези майки кога, какво и къде да дават на собствените си деца?! Как са посмели да не те попитат за разрешение в писмена форма поне три дни предварително?! Ега си! Ще дават сладолед на собствените си деца, без да попитат лелчето отсреща!

# 14
Е, поне се посмях Joy, а очаквах нещо друго под заглавието на темата. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт