Лидл ::73::

• 85 338
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
Да - пощенските кутии и в магазина при нас .
  Важи за Асеновград,Варна,Враца,Добрич,Дупница,Пазарджик,Перник,Плевен,Пловдив,Разград,Русе,Сливен,Хасково,Шумен и Ямбол.
 /май всички преписах /
А кои стоки са тази седмица на промоция,че не получих брошура за настоящата седмица?

http://www.lidl.bg/bg/Online_Brochure.htm
Заповядай..

# 736
Като се отвори дума за елхи...търся си елха с фиброоптични влакна, които отиват до края на клонките и се сменят цветовете им..преди доста години имаше такива в Метро и ме е яд че не купих, а сега не намирам никъде  Confused...около 60-80см  Rolling Eyes...ако някой, някъде мерне, моля да ми каже  Praynig

# 737
Като се отвори дума за елхи...търся си елха с фиброоптични влакна, които отиват до края на клонките и се сменят цветовете им..преди доста години имаше такива в Метро и ме е яд че не купих, а сега не намирам никъде  Confused...около 60-80см  Rolling Eyes...ако някой, някъде мерне, моля да ми каже  Praynig

Скрит текст:
от 19.11 ще има в Метро елха фиброоптична 60 см. ,71 върха , цена 59.99 лв.

# 738
  • Варна
Да - пощенските кутии и в магазина при нас .
  Важи за Асеновград,Варна,Враца,Добрич,Дупница,Пазарджик,Перник,Плевен,Пловдив,Разград,Русе,Сливен,Хасково,Шумен и Ямбол.
 /май всички преписах /
А кои стоки са тази седмица на промоция,че не получих брошура за настоящата седмица?

http://www.lidl.bg/bg/Online_Brochure.htm
Заповядай..

Тази брошура е обща, тя пита за малката.

Понеже и нашия магазин е включен, на промоция са:
-прясно мляко Пилос 1,15 лв (червена кутия, но не помня колко %)
-бисквити обикновени - 1,25 лв
-кафе разтворимо жълто (йелоу нещо си) - 2,49 лв (изкефих се, тъкмо моето е на свършване и си взех)
-бял хляб от витрината - 0,59 лв
-царевица консерва - 0,99 лв
-топено сирене разл. видове - 0,65 лв
-някакво си шкембе имаше, гъби и още нещо...

Мнение за инстантното кафе моля . Смес е от робустра и арабика и отдавна му се чудя .
 Купувала съм само Голд мисля беше и не ми хареса.

Жълтото е хубаво, пия вече не знам си кое бурканче. А и сега е намалено в Есенен ценопад, направо си е попадение.

# 739

Общи условия

Активация на акаунт