Нашите second hand находки - тема 32

• 141 938
  • 758
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Страхотни неща пак виждам... Снощи се престраших да поръчам от Ремикс и сега чакам да видя дали съм улучила размерите,че са главно неща за мъжо... мерих-ширих пък да видим.... Ползвах и 10лв ваучер за отстъпка като първа поръчка.... После ще покажа.... Wink

# 751
Из цяла София има, въпрос на късмет, и там трябва да се следи, рови и мери като във всеки магазин

# 752
  • Sofia
Имат ли си име тези магазини?
Как да ги търся из цяла Сф...насочи ме поне малко

# 753
Фешън галери, да, единия е до Джъмбо, има и в Люлин, и в Скай сити на 2 етаж, май и в студентски има, но не знам къде е

# 754
  • София
Аз оплюх  Грабни.бг, но реших да вляза преди малко да преровя закачалките и си взех за 2.50 някакъв гащеризон...пижама(не знам какво е) сиво на бели мечки. Много е симпатично  Laughing 

# 755
  • о`майна лунна нощ е
Уловът от днес е спортна тениска на Odlo /леле - нещо много се зарибих по тази марка/ в бледо теменужено лилав цвят. Сега мога да си карам колелото розова, синя, електриково зелена и  ".. аз съм само цвят лилав ... люляк съм ... люляк съм. Аз съм само цвят лилав ... теменуга съм"  Mr. Green Моля ви спрете ми нета. Изтрещявам публично!

... снимка ще кача малко по-късно

# 756
Работят и двете Мании, до тази в Младост 1 има и ЗЗ
За кой град става дума?

# 757
# 758
Ей, калпазанки  Hug , никой ли не вижда на коя страница сме вече - казах ви, че не пиша, но чета редовно  Blush

Хайде бегом в НОВАТА ТЕМА  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт