Варненски благотворителни деяния

• 20 821
  • 478
  •   1
Отговори
# 255
Според мен трябва да отидем на 1-ви юни ,защото ни поканиха и обещахме!Не може без подаръци защото е празник и децата ще се радват !А за клоуна и куклен театър ще отидем друг ден ,но за съжаление пак трябва да е през седмицата.

# 256
Според мен трябва да отидем на 1-ви юни ,защото ни поканиха и обещахме!Не може без подаръци защото е празник и децата ще се радват !А за клоуна и куклен театър ще отидем друг ден ,но за съжаление пак трябва да е през седмицата.
А като ще имат толкова много гости, не е ли по-добре да отидем предната седмица. Ние искаме малко да останем с децата. Ако отидем на 1ви, няма пак да остане време от програми за това.

# 257
Предполагам , че под други гости за 1ви, директорката имаше предвид родителите на децата от СДГ. Нали каза , че празниците им са общи, така че те, ще си гледат техните деца, ние нашите  Grinning. Торбичките с почерпки и подаръци също трябва да им занесем тогава, празник е  Hug!
Всъщност, каквото и да решите , аз съм ЗА  Peace!!!

# 258
Чух да се споменава нещо за хората от селото,читалището.... сигурно и други хора ще им занесат армагани. Хаъде Мама Диана да говори с директорката и да ни  осведоми, няма смисъл да отидем наведнъж на 1ви.

# 259
Как ли са условията в стаята им ,сигурно ужасни ,ако нямат готварска печка , ютия ,газов котлон ,уред за отпление мога да им дам ,не са нови но работят без проблем ?Кога ще се местят в Аспарухово,мога да им помогна с преместването,какви са условията там имат ли обзавеждане?Сугурно не можеш да отговориш на всички въпроси ,най-добре да се срещнем с момичето?

# 260
Ще се включа с каквото мога в помощта за самотната мама, кажете къде и кога.

# 261
  • Варна
Ами Айви, чакаме те да кажеш, кога можем да се видим с мамата. Тя как се казва? А бебето?

# 262
Днес ми се обади директорката на дома в село Овчарово,ще изместят тържеството с гостите за 31 май .Понеже и казах ,че предпочитаме да видим децата на спокойствие и да няма много други гости ,тя предложи ние да отидем на 1-ви юни и да заведем децата  на заведението в селото ,да ги почерпим с пастичка и сокче.Аз предположих ,че вие ще сте съгласни и тя утре ще ми звънне -колко ще струва почерпката и )ако сте съгласни) в колко часа трябва да сме там.Аз съм за, вие кажете! Предполагам ,че пак е хубаво да се вземе някакво подаръче за всяко дете,примерно малка плюшена играчка,казвайте и вие какво мислите?

# 263
 Аз съм за, даже мисля, че е чудесно  Hug!

# 264
И аз мисля, че е чудесно. Я ми кажете с децата си ли ходите или без тях, че нямам на кого да я оставя  newsm78

# 265
Понякога с децата ,понякога без ,зависи твоето кога спинка ,папка и т.н. Мисля че на 1-ви ще трегнем към 9ч. сутринта и ще се върнем не по рано от 14ч.,ти сама прецени дали ще е удобно да го вземеш .

# 266
Много искам да дойда ,но това време ни е супер неудобно ,бебка спи а в 12ч вземаме кухнята и се храним, докато се замъкнем към Морската ще стане минимум в 13,30ч !

# 267
идеята за срещата е супер...обаче аз няма да мога да дойда. Ще го играя "пазач на офиса", така че моите парички ще минат самосиндикално през ОББ. Задочни поздрави на всички и на мама Роси.

# 268
Аз също няма да мога да дойда в Максим  Rolling Eyes!

# 269
То, ако е хубаво времето и след обяд става пак да се видим. А онче, ако искаш мога да мина през офиса ти навръщане.

Общи условия

Активация на акаунт