Варненски благотворителни деяния

• 20 822
  • 478
  •   1
Отговори
# 270
Някой ще ходи ли в Максим!?

# 271
Моля Ви, кажете ми след срещата колко парички сте успели да съберете. Бебка е болна и съм заточена вкъщи за болногледач. Ако трябва да пуснем поканата за срещата и в голямата тема за Вики. Успех!

# 272
Браво! Страшни сте! Благодаря за бързото инфо  Simple Smile

# 273
Обади ми се директорката на дома в Овчарово, уговорила се е за 1-ви юни със собственичката на заведението в селото да го украси и да им направят дискотека.Почерпката ще включва сокче ,пастичка и сладолед ,ще струва по левче на дете ,общо 29 лв.Аз и обещах ние да я платим,трябва да сме там в 10ч.Директорката пита дали сме намерили чадър за пясъчника?

# 274
Обади ми се директорката на дома в Овчарово, уговорила се е за 1-ви юни със собственичката на заведението в селото да го украси и да им направят дискотека.Почерпката ще включва сокче ,пастичка и сладолед ,ще струва по левче на дете ,общо 29 лв.Аз и обещах ние да я платим,трябва да сме там в 10ч.Директорката пита дали сме намерили чадър за пясъчника?

Чудесно Дид ! Естествено, че ние ще платим почерпката. Чадър незнам дали сме намерили (аз лично, нямам познати от където да взема) ! Май не сме се погрижили за нито едно от обещаните неща  Embarassed.

# 275
За чадъра питах мой познат ,но ми каза че са рекламни и дистрибуторите ги дават само на заведения! Ив -Надин и Дива казаха ,че сигурно ще намерят. Освен почерпката какви подаръчета да вземем ,някой знае ли малките плюшени играчки колко струват ,къде има складове за играчки , аз имам близка с борса но мисля ,че там има само кукли ,механизирани и от рода на Монополи ,ще я питам ,ако има при нея ще ни ги даде много изгодно!

# 276
  • Варна
Борса за всякакви играчки има на кръстовището, ей там, до гарата, обръщач ли е, що ли е, не мога да обясня, но цените са ниски, а на едро совсем ще е изгодно...

# 277
  • Варна
За първи юни и подаръците на децата в Овчарово- сега говорих с тате, защото се сетих, че познава собствениците на най- голямата борса за детски играчки във Варна. Обеща ,че ще говори с тях за отстъпка или дарение, но резултата ще го имам до два-три дни/едно от двете ще стане вероятно/ Simple Smile. Относно чадъра също имам познат, но сега се сетих за него и ще говоря утре Rolling Eyes.
Имам намерение да се включа с една аптечка с основните за децата неща и фото ленти.

# 278
Като тръгнеш от хоризонт посока делфинариум от лявата страна е заведението.То е цял комплекс!

# 279

Чудесно Дид ! Естествено, че ние ще платим почерпката. Чадър незнам дали сме намерили (аз лично, нямам познати от където да взема) ! Май не сме се погрижили за нито едно от обещаните неща  Embarassed.

Чадър ми обещаха,тези дни ще ви кажа.За  торбичките остава или има промяна? Ако е за плюшена играчка-много лесно. То не че другото е много трудно..Какво си се завайкала толкова.

# 280
На мен тоже обещаха чадър, ама отговор нямам още. Някак спокойно ми е и на мен, нямаме много задачи, а време има.
Да не забравим учебните материали да купим. Ние за момчетата във Варна бяхме пазарили от борсата на АБВ, дадоха ни ги по цени на едро.
Пускам пак списъка, че много изостана в темата
-един голям чадър, нещо към 2м. което да се сложи на пясъчника лятото
-детски филмчета, тия дни са се сдобили с ДВД, плейва DivX
-фото ленти ... някой да има? Ако не, ще купим
-CD плейър. Нямат на какво да слушат музика от CDта. Само касетофон имат
-методични материали ... блокчета, моливчета, пластилин, книжки за оцветяване и т.н.

Колко пари има в касата? Можем ли да им купим CD плейър?
Аз както знаете пиратствам и ще запиша детски филми, но нямам много детски ... Елмо, Телетъбита, Татко Барба и едни други малко бебешки.

# 281
С Маленна и Стар-ата  днес купихме някои неща: балони,топчици, маски за всички деца,пластелин, нещо като книжки за оцветяване и моливи.... и други, аз ги позабравих,Маленна че е по-млада може да добави. Ето, отразихме дейност доста по-рано от предвиденото.Чадър ще има,но  каст'фон  ще трябва явно да се купи

# 282
Да се включи касиера, ако не е забегнал най-накрая към Стамбул, и да каже колко пари има и колко още ще трябват, да?

ПП Malenna, що не отговаряш на Лс-та, да питам аз? Не'й културно тъй Grinning

# 283
мюриель,
отговорих ти, ама нали съм на работа, отвреме на време гледам на десктопа да се вижда, че чертая.
Иначе и аз забравих какво сме купили, само се сещам, че не сме купили флумастри, но това ще стане малко по-късно
сега разпечатвам  около 100-200 картинки за оцветяване. Реших, че ще излезе по-изгодно, пък и могат да направят на децата някакво табло с рисунки.
Днес купихме цветни моливи и острилки, пластелин и дъски за работа с пластелин, помпички за балоните, тричгълни флагчета за украса /на спортни празници да речем/ ножици,
записала съм 2 диска със следните приказки:
Бременските музиканти
Вълкът и седемте джуджета
Червената шапчица
Хензел и Гретел.
Сега ще ходя до Технополис, ще проверя цените на CD-тата и ще докладвам.
Ако се сетя за нещо друго, ще се включа....

# 284
Днес в Биг Шоп гледах радио-касетофон с CD. От 75 лв, бяха на намалени или на 47, или на 55  Embarassed Embarassed
Уф, много работи гледах и се обърках  Crazy
Всъщност, май бяха два модела   Laughing  ooooh! - единият беше 47, другият 55 
Става въпрос за този до Севастопол - на втория етаж.
Ще запиша малко анимации.  Довечера щу прегледам какво имам и ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт