Варненски благотворителни деяния

• 20 832
  • 478
  •   1
Отговори
# 285
 Mr. Green Яяяяя, колко работа сме отхвърлили днес, можело значи! Предлагам да остане варианта с торбичката и плюшената играчка, ще се съобразим с финансите, но има наличности забелязвам  Grinning. По мои сметки торбичката с играчката ще е към 2лв на дете. Ако няма нещо по- изгодно ще се доверим на ТСМ за СD-плеъра.

# 286
Какво мога да кажа плачевна работа. SadРоси е направо кожа и кости и като гледам как хапнаха си личеше,че стоят гладни.
А детенцето е направо голям сладкиш!
Ами ще направиме всичко възможно да са добре.Дано новото жилище е свястно и могат да живеят в нормални условия!
Казахме и да направят списък на нещата от които се нуждае и тя каза,че ще направи.

# 287
За дечицата в Овчарово няма да мога да дойда ,но мога да дам парички.Само кажете кога и къде?

# 288
Аз също ще запиша приказки и детски песнички. Алме, сметни, душата, колко парички не ти достигат за Капълъту и да ги съберем, бива ли?

Много се радвам за сандалките, съжалявам че нямах повече дрешки, но съм раздала всичко. Като даде списъкът Роси, ще се радвам да помогна с друго.

# 289
Цял ден нямам Нет и колко много неща сте свършили,браво за покупките!Виждам ,че нови момичета пишат в темата ,много се радвам!Ако подаръчетата са по 2лв.-30 деца,значи 60 лв,касетофона -примерно 40лв.Значи парите които имаме ще стигнат ,трябва да съберем само 30лв. за почерпката.За Роси и бебето може ли като се нанесе да отидем за да видим на място от какво има нужда?Много искам да се запозная с тях ,обаче мога да слизам към морската след 13,30ч.!

# 290
Такааа...
Набързо да напиша какви анимации ще запиша, че ако и някой друг се включи да не се повтарят:
Тигър
Земята преди време
Вълшебният меч
Живата гора
Братът на мечката
Омагьосаното кралство
Пепеляшка
Омагьосаният император
Красавицата и звяра
Пинокио
Лило и Стич
Балто
Съкровището на императора
Приключенията на светулковците
Принцът и просякът
Алиса в страната на чудесата
Синбат
Трите прасенца
Балетните обувки
Пипи дългото чорапче

P.S. Вижте какво открих днес в нета  Simple Smile, докато пишехме с дребната едно домашно   Crazy

ЖЕНСКО БЛАГОТВОРИТЕЛНО ДРУЖЕСТВО "МАЙКА", гр. ВАРНА
Ф. 670К, 19 а. е., 1889-1944г.
Основано 1889г. с цел да работи за културното издигане на жената и за подготвянето и за съпруга и майка. В рамките на буржоазното общество дружеството проявява широка благотворителна дейност. През 1897г. то открива стопанското училище "Трудолюбие". Периодически дружеството организира практически курсове по домакинство и шев. През 1933г. се създава секция "Нови стремежи", която организира трапезарии, ученически изложби, сказки, вечеринки и пр.
Архивният фонд е запазен сравнително добре.

Чакам някоя bg-varna-mamma да ми организира курсове по домакинство и шев и кройка  Mr. Green

# 291
Искам да помогна с нещо, не знам с какво.
По едно време по- горе се питаше нещо за постелки за легла? Ако е актуално мога да проверя варианти за мин. цени във фирма на приятели -произвеждат спално бельо.
По цял ден обикалям града с количката или с колата (мога да съм доставчика на играчки от борсата например) И все 5 - 10 лв мога да дам за децата. Ако разбера кога и къде среща?
Ходила съм в дома с/у Полиграфията. Имаше семейство артисти , които учеха желаещите деца безплатно. Тогаз си казах, че те това е благотворителност -  постоянна грижа и помощ за бъдещето на децата. Ако можем да им заформим някакви курсове ли..? Може и обучение с компютри. Последните могат да се вземат бракувани от фирма, но подходящи за целта..

# 292
Искам да попита,м не е ли редно да се отдели нова тема за майката с детенцето, защото стана страшно разводняване на темата и ми коства време да изчитам всичко за да разбера в карайна сметка дали не съм изтървала нещо по темата за дома и акцията, която се организира за 1 юни.
Смятам, че темите са съвсем отделни и е редно да се разделят. Та това е молбата ми.
Taka, сега по темата:
днес с Ив-Надин и Стар купихме още материали за децата от Дома:  
20 комплекта, флумастри по 12 цвята,
30 гланцови блокчета
2 пакета по 500л А4 за рисуване

вчера в Технополис проверих за музиката
имаше следните оферти Roadstar по 89, JVC 109 i Philips 119, като последния чете mp3
разбирам,че офертата на БигШоп е по- добра.

В момента съм на работа и от 2 дни колегите ме гледат да примъквам торби с материали и да разпечатвам анимационни картинки за оцветяване, та се наложи да им разкажа за какво става въпрос.
Много искат да се включат още на тази акция за децата. Предложиха да купят касетофона или да направят нещо друго. Нямам идея докъде е изпълнен списъка с нещата, които сме обещали, но ако мама Диана се сети, моля да пише.

# 293
Освен да направим тема като на майките в София - "Варна - Помощ на самотни майки и социално слаби семейства".В благотворителнита деяния да пишем само за домовете,добре ли е ?
Маленче ,ако искаш звънни на Небесна ,защото тя смяташе днес да купува касетофона,ако вече го е взела колегите ти могат да съберат парички и да купим нещо друго за дома!

# 294
Доколкото знам, касетофона ще го купи Ив-Надин, защотот ползвала 10% отстъпка в Биг Шоп,  така че ще излезе още по изгодно.

# 295
Ще помоля Аурелия да раздели темата, но е трудоемко и не знам дали ще има възможност, а и време.

# 296
Да изчакаме Туфи да каже, ще стане ли с разделянето или не, и ако не, ще пуснем нова тема. Да?

# 297
Ще помоля Аурелия да раздели темата, но е трудоемко и не знам дали ще има възможност, а и време.

Aко може поне да се отвори нова тема.

# 298
Малена, то може, ама има много информация в тази, та, викам,  да пускаме нова само в краен случай?

# 299
Купила съм CD player-a   намален от 89 на 49 лева. Купихме и материали за рисуване за 50 лева. -30  комплекта фулмастери,30 гланцови блокчета и 2 пакета листи А4. Остава да се купят подаръчетата,но първо трябва да се уточнят какви да са.
ПС. И аз мисля,че темите трябва да се разделят, много се омаза всичко.

Последна редакция: чт, 18 май 2006, 18:18 от eve-nadine

Общи условия

Активация на акаунт