Къде в Пловдив? - 62 тема

• 86 146
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, къде мога да намеря добър обущар ? Трябва ми за да постави гумички на токчетата на едни обувки. Мяркала съм един в някой от подлезите на центъра, но сега не се сещам точно къде беше.
В подлеза на аптека "Марица".  Wink

Много е добър този обущар, спаси ми зимните ботуши, след ремонта не са ми протекли.

# 346
знаете ли дали в шармант има детски кът, някой ми спомена, ама аз не съм била там отгодини

# 347
Някой от Пловдив има ли опит с този тип дишане на деца с астма и спазми ?
До колкото разбрах е нов за България,но майките споделят добри резултати.

# 348
Момичета, къде мога да намеря добър обущар ? Трябва ми за да постави гумички на токчетата на едни обувки. Мяркала съм един в някой от подлезите на центъра, но сега не се сещам точно къде беше.
В подлеза на аптека "Марица".  Wink

Много е добър този обущар, спаси ми зимните ботуши, след ремонта не са ми протекли.

Благодаря, ще го посетя. А цените знаете ли как са ? 

# 349
  • о`майна лунна нощ е
Вчера там ми поставиха скоба за захващане на връзка на работни обувки - 2 лв. Питала съм и за подмяна на цяла външна стелка на чифт като цената варираше от 20 до 40 лв. в зависимост от качеството и вида на избрания вариант. Лепили са ми маратонки - не помня точната сума, но е била между 2 и 4 лв. за чифт. Имат ценоразпис и изпълняват по-тежки поръчки.

# 350
  • Пловдив
Някой да знае gsm-а на др.Паскалева,АГ Rolling Eyes

# 351
  • Пловдив
0888 492712 - д-р Паскалева

# 352
Момичета, искам да ви попитам дали знаете за магазин с официални детски рокли за завършване на детска градина. Пловдив или Асеновград , дори може да ми препоръчате шивачка.Искам да купим или ушием рокля, която да не се повтаря с роклите от Юнона, H&M , и Илинци. Благодаря ви предварително.

# 353
Къде продават качествени дървени играчки ? Онлайн не ми е вариант,искам да ги видя на живо.

# 354
  • Пловдив
В магазина в мола има голям избор, в Комсед също.

# 355
Кой магазин  в мола ?

# 356
  • Пловдив
Мисля, че е точно срещу магазина за кожени облекла, на втория етаж.

# 357
  • Пловдив
Ние купувахме толкова мнг дървени играчки до 3-тата година на детето. За жалост вече нямат магазин в пловдив, но могат да ти донесат от софийския си магазин в края на седмицата. Plan toys. Пловдивчани са и вс са ми носили, гледам от сайта, поръчвам им и ги носят, виждам преди да платя.

# 358
  • Майничка
Момичета, искам да ви попитам дали знаете за магазин с официални детски рокли за завършване на детска градина. Пловдив или Асеновград , дори може да ми препоръчате шивачка.Искам да купим или ушием рокля, която да не се повтаря с роклите от Юнона, H&M , и Илинци. Благодаря ви предварително.

Виж на Отец Паисий , от Джумаята, малко преди фризьорския салон Арлет.

# 359
  • Пловдив
Официална рокля за завършване на ДГ??? А абитуриентска ще правите ли?

Аз ли нещо не съм в час? Детето завършва ДГ, не Кеймбридж... #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт