"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 76 873
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
Да даваш напразни надежди и то на Коки си е направо .... Mr. Green Дори и Мистър Бийн бледнее пред него  Mr. Green

# 736
  • Gotham City
Да, Дани седнал акъл да дава на мъж в напреднала възраст с преуспяващ бизнес, докато той живее в апартамента на гаджето си и е безработен фотограф. Не оправдавам чичото на Стела, но фактите са си факти

# 737
  • София
има ли нова тема newsm78

# 738
Да, Дани седнал акъл да дава на мъж в напреднала възраст с преуспяващ бизнес, докато той живее в апартамента на гаджето си и е безработен фотограф. Не оправдавам чичото на Стела, но фактите са си факти

Точно така, той най моралния от всички, толкова глупости свърши, че няма до къде. Ако чичкото не беше женен, нямаше нищо лошо да е със Стела, според мен тя има нужда точно от зрял и уравновесен мъж.

Теди счупи тъпомера !

# 739
Абе,Дани и Галя взеха много да ме дразнят,честно казано.Първо,Галя уж никога нямаше да бъде с Дани после пък веднага като се разделиха си легна с Дани и на другия ден гаджета и се гледат толкова влюбено.А междувременно,Дани се дразнеше на Бранко,че свалял Рая.........А сега,ще ми се прави на моралист.

# 740
Мен май всички взеха да ме дразнят.  Tired Стела,Теди и Марио,Галя и Дани,Митко и Надя,Коки,Софка,Симона и майка й истеричката,Боби и Лиляна... #Crazy Май само Райчето остана ,въпреки "разголваниците" пред Бранко.      Mr. Green 

# 741
Митачето не ме дразни мене   Blush

# 742
Митачето не ме дразни мене   Blush
Mr. Green Ако може да го гледам само,без да го слушам...  Whistling

# 743
Лелееее, като гледам флуанксола как го делите на половинки, а на мен ми изписаха по 4 на ден и после се чудя защо постоянно ми се спи. на всичко отгоре и по 4 ксанакса, но аз се заинатих и ксанакса не го пия.....Сега като си разглеждам едни лекции, ми направи впечатление, че при някой АД не бива да се пие сок от грейпфрут и изобщо да се яде грейпфрут......това пък защо  Thinking
Защото грейпфурта има съставка, която инхибира един ензим в черният дроб, който разгражда лекарствата и може да се получи лекарствено натравяне Laughing И наистина си объркала темата

# 744
Мен пък ме забавлява диалекта на Митачето  Grinning

# 745
а тоя Дани е толкова дразнещ, че понякога ми идва да му фрасна един в кривогледата мутра Close

# 746
Нова тема  newsm78

# 747

Общи условия

Активация на акаунт