Моля за малко помощ!!!!

• 3 597
  • 14
  •   1
Отговори
Здравейте,имам едно голямо притеснение.На 09.05 трябваше да ми дойде МЦ но и до днес неми е дошъл.Вчера си направих кръвен тест за бременност,стоиностите са ми  6.68 mIU/mL .Полседния ми цикъл беше на 10.04.Дали съм бременна или не.Преди 1 година точно направих спонтанен аборт по съштото време,пак май месец.Незнам какво става,много съм притеснена.

# 1
Само с един кръвен тест не може да се каже със сигурност. Правят се два, през 2 дни и за това време стойността на ЧХГ трябва да се е удвоила. Но ако последния цикъл е бил на 10.04 и има настъпила бременност, мисля че към датата на изследването на ЧХГ сте била в 6г.с., а по ориентировъчните стойности на хормона, за тази седмица трябва да е в границите на 1 080 – 56 500 mIU/ml (а при вас е много по-малко, 6.68 mIU/mL). Ето тук има допълнително инфо: http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&view=article&id=542  Peace

# 2
И според вас дали съм бременна?

# 3
Да, пусни още едно ЧХГ в същата лаборатория.
Добре е да идеш на ултразвук, за да отхвърлят вероятността за извънматочна бременност.
Хич не ми се иска да те плаша, но стойността е много ниска, дано резултатът е сгрешен...
Другата вероятност е биохимична бременност.

Стискам ти палци!   Hug

# 4
Имам страшни болки в корема,зашто ли.

# 5
Момиче, зарежи форума, тичай веднага на ултразвук - да не би да е извънматочна бременност!....

# 6
Стефа, за момента си бременна. Ама само за момента. Или си в началото или правиш биохимична.

Каква извънматочна на ЧХГ 6, бе Тракия? Или на всяка цена трябва да уплашиш авторката  Thinking
И чий да го дири на ултразвука? Сак се вижда на ЧХГ над 1000.

# 7
Не е много в началото, защото има двуседмично закъснение...

Не, не искам да я плаша.
Да ти кажа ли моето ЧХГ в 6 гс?

# 8
А знаеш ли дали не е с късна овулация? Колко и е дълга лутеалната фаза или само да си дрънкаме глупости.

# 9
Ако съм със късна овулация,какво?

# 10
Ако съм със късна овулация,какво?
Може да не си бременна. Peace
Обаче е хубаво да отидеш на лекар...
все по празниците пускате такива теми, да ви се не види. ooooh!

# 11
Сигма, не обиждай, а чети.

Авторката е написала, че е трябвало да й дойде на 9 май - днес е 21 май!
Вече е в 6 гс с остри болки в корема и ЧХГ 6.
Моето ЧХГ тогава беше 16615.

Или става въпрос за извънматочна, или за биохимична....

Отдавна трябваше да е в спешния АГ кабинет....

# 12
Благодаря ви момичета,несе карайте и весели празници.Между другото вчера преди да си взема резултатите,си направих и тест обикновен излезе отрицателен

# 13
Чудесен или не, болките не са от опасност в тръбата. Или са менструални или коремни.
Авторката като гледам е на 34  години. Нали не смяташ, че аз трябва да я хвана за ръчичка и да я заведа на ехограф  Thinking

# 14
При положение, че не следиш овулация, не мериш БТ, то винаги има шанс за отклонение в менструалния цикъл. Не знаеш кога е била ОВУ, следователно не знаеш и кога точно трябва да дойде М. Всичко казано дотук е принципно. Както ти е написала Сигма в момента си бременна.
При извънматочна бременност болката се локализира от страната маточната тръба, където се е прикрепила оплодената яйцеклетка, та лично аз смятам, че за такава в случая не може да се говори.
И да отидеш в кабинет, няма да видят нищо.
Остават два варианта - биохимична бременност или бременност, която е съвсем в началото.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт