Отговорeте и спечелете нежна защита от слънцето с Baby Crema

• 18 505
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
  • Varna, Bulgaria
Звучи доста интересно! С удоволствие бих го пробвала.

# 211
Бих се радвала да го изпробвам, тъй като с него ще съм сигурна, че не съм изпуснала да защитя някоя област от тялото. Другото, което ме впечатлява е, че е с висок слънцезащитен фактор - 50, за да предпази максимално чувствителната детска кожа  Heart Eyes

# 212
  • Ямбол
Много харесвам вашите продукти , най - често използваме мокрите кърпички . Идеята за цветен слънцезащитен продукт е супер за малки деца , които не обичат да се мажат с кремове.

# 213
Аз бих го пробвала защото след оцветяването бих могла да видя пропуските си, а с другите си мислим само че сме ги цащититили защото не си виждаме пропуските! А и децата се радват на всичко цветно.  Flutter

# 214
 Смятам че е идейно и полезно.Всяко дете се нуждае от този продукт.Ясно и точното описание - полезно и забавно

# 215
Страхотна идея .С удоволствие бих го изпробвала и съм сигурна,че би се харесало на детето ми.  И е много забавно

# 216
слънцезащитно мляко Baby Crema с spf 50+ и с удоволствие бих го пробвала,защото е обогатено с бадемово масло и витамини A+E за хидратиращо действие.

# 217
Бих го опитал, защото..защото така!
Не,  защото е интересно. 

# 218
Удобно и лесно нанасяне. Интересно за децата и ще се вижда дали равномерно е намесен.

# 219
  • Пловдив
да, бих го пробвала, защото е 50+, само такива кремове купуваме!

# 220
Уникално решение за децата. Първо е удобен,защото е спрей и се нанася равномерно. След това е цветен и ще е забавен за децата. Някои деца Трудно де убеждават да стоят докато ги мажеш. С този спрей ще се задържи вниманието им.

# 221
  • Nesebar
Страхотна идея за такова мляко.С удоволствие бих го изпробвала Продукта  Baby cCream 50+SPF  ще e задължително с нас на плажа

# 222
 Идеята е хубава, за пръв път чувам за оцветяващ слънцезащитен продукт!
Оцветяването на продукта ще спомага за равномерното нанасяне на продукта!
С удоволствие бих го пробвала!

# 223
Аз от давна се каня да пробвам продукт на Бейби Крема, защото не съм много доволна от сегашния ни слънцезащитен крем - детето ми остава цялото напудрено след намазване.  Crazy

# 224
  • София
С малко дете с кожа бяла като сиренце високият фактор е задължителен за мен. А като се има предвид колко кротко стои малчо докато го мажа със стандартен слънцезащитен крем, спеят със сигурност ще ме улесни много. Да, бих пробвала слънцезащитата на Baby Crema Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт