Искам да кажа ... (81)

• 70 556
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Скрит текст:
Октопод не съм яла. Може и да не се престраша в този живот  Laughing Скариди, калмари с удоволствие. Миди ядох за първи път през живота си когато Телето вкъщи сготви, но не е нещо, което ме грабна. Скаридите са ми голяма слабост.

Светкавица, за банановите палачинки ти трябват само банани, яйца, ванилия и канела.

За 5-6 палачинки ти трябват 3 банана и 2 яйца.

Режеш бананите на тънки кръгчета и после ги намачкваш с вилица. Прибавяш яйцата и бъркаш до получаването на хомогенна смес. Не пасирай, защото става много рядко. Добавяш канела и ванилия колкото предпочиташ и в тигана сипваш на малки количества. Ако сипеш повече обръщането става по-трудно тъй като тестото е рядко и се разпада. Пък и като са малки са по-вкусни.
Върви с мед и всякакво сладко.

Ако ги пробваш пиши дали са ти харесали.

Янечек, по рецептата, която даде Антигона се мъча. Там няма брашно  newsm78 Така и така не става, дали да не сложа малко....

# 496
Обожавам спонтанните почивки, преди няколко седмици абсолютно ненадейно си устроихме една такава за ден и, макар да се разбихме от път си струваше радостта и изненадата на детето, когато видя морето и успя да се топне в него Simple Smile

# 497
Сложи, а също и бакпулвер, ще ти се получат. И малко мляко, масло, абе това на Антигина са омлети с банани, не са никакви палачинки.
пп: Ето ти рецепта:
2-3 банана
2 яйца
1 ч.ч. прясно мляко
2 с.л. захар
малко олио или разтопено масло
1 пакетче бакпулвер
брашно, колкото да се получи тесто, по-гъсто от боза (като за американски палачинки)
канела, джинджифил на прах, ванилия

# 498
Сложи, а също и бакпулвер, ще ти се получат. И малко мляко, масло, абе това на Антигина са омлети с банани, не са никакви палачинки.

Благодаря, отивам да джуркам  Laughing

# 499
Какви омлети, бе, живи палачинки са  Laughing пробвай да видиш, не се разпада нищо и не залепва Simple Smile Умишлено няма нито брашно, нито, бакпулвер, водят се диетични.

# 500
Точно омлети са, щом се правят само от яйца. Палачинките се правят от тесто.

# 501
Е, той и кексът се прави с брашно и яйца, но е кекс, не палачинка.Навсякъде ги водят като палачинки   Crossing Arms Стига че ми се приядоха

# 502
Ми направи си, събота е  Simple Smile

# 503
  • Ямбол
Тия палачинки по рецептата на Янечек ще ги пробвам като се прибрра.

# 504
Ми направи си, събота е  Simple Smile
Не ме измъчвай, на плаж съм. Помъкнала съм мъж, куче и записки по немски, ти ме изкушаваш и разконцентрираш.

# 505
Остана само ден от почивката. Утре обратно вкъщи.
Джулка, взела съм си подаръка на морето и всяка вечер си сипвам по едно за здравето на Ени  Hug

# 506
  • Пловдив
Аз съм на плаж. Е, в момента съм в хотела де, през деня на плаж. Забравих да си намажа носа и сега съм с ред хот чили пепър на лицето. Всичко друго ми е наред. Е, може би ми е малък запаса от бира, ама гледам всичко работи ще притичам за още.
https://z-1-scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13567033_12192 … a&oe=57FDBE79
https://z-1-scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13615482_10209 … 4&oe=5831138A

Наздраве!

# 507
  • Sofia
Янтра, много чевръсто сте се организирали  Crazy с отбора юнаци. Зареждай бира и релаксирай!
Чуден ден прекарахме  Heart Eyes-футбол, бири, басейн, доволни деца и майки  Hug!

# 508
Аз съм на плаж. Е, в момента съм в хотела де, през деня на плаж. Забравих да си намажа носа и сега съм с ред хот чили пепър на лицето. Всичко друго ми е наред. Е, може би ми е малък запаса от бира, ама гледам всичко работи ще притичам за още.
https://z-1-scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13567033_12192 … a&oe=57FDBE79
https://z-1-scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13615482_10209 … 4&oe=5831138A

Наздраве!

Големи сладури, не ви трябва компания  Mr. Green
Много хубаво моренце, къде е това?

# 509
  • София
Янтра, много сладки момците Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт