Черен списък на фирми за обзавеждане, майстори-2

• 97 653
  • 273
  •   1
Отговори
# 270
Измама на "парнаджия" родом от Нови Искър . Много внимавайте , когато имате нужда от нещо свързано с парното  не се захващайте с Дидо -  0894465864 .
Бях наел фирма , която ми направи 2 бани , но от фирмата ми казаха ,че не разбират от парно и имат човек , който работи с тях - Дидо . Свързаха се с него , дойде взе пари от мен за материали - над 600 лева и спря да вдига телефон и започна да се крие .  Грешката си е изцяло моя ,че се доверих и т.н , но внимавайте . Не мога да повярвам ,че има такива измамници , при положение ,че жена му е детска учителка в града.

: ПП Това мнение съм го публикувал в строежи и не знаех ,че има такава тема , ще помоля админ да остави това тук , защото тук ще е по-нужно на останалите .

# 271
Здравейте,

Днес Боби Груп 91 взеха 5 пъти надценка спрямо цените обявени в собственият им сайт https://vik-maistor.eu/ за авариен ВиК ремонт. Не бих ги ползвал отново.

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 23:41 от Geor

# 272
Така, от платформата Daibau ни предложиха няколко фирми относно хидроизолация и махане на мухъл. Уговорихме се с фирма Алфа Строй 23 ( Асен Божилов ) като се чувахме няколко пъти, защото бяхме на море и се разбрахме след морето да се уточним за ден и час кога да дойдат. Разбрахме се, казахме му адреса, всичко уж точно. В уречения ден и час ни вест, ни кост от въпросния " майстор". Звъннахме му, той бил забравил, ама му се запалило нещо, бил в стрес.....Е, сериозно ли???? Ми ако доктор забрави, че днес има операция, ако нотариуса забрави че има сделка, ако сервитьора забрави, че днес е на смяна??? Абсолютно несериозно!!! Когато си решил да правиш фирма и да имаш работа, поне се напъни тази работа да я свършиш, иначе си затвори фирмата и не се мъчи. Изгуби ни времето през което можеше да потърсим друга фирма или човек и само оправдания и лъжи. В 21-ви век всеки има телефон, каквото и да се е случило вдигни и предупреди хората, всичко друго е несериозно.

# 273
Здравейте,
Някой ползвал ли е услугите на мебелист Building Blocks Ltd София за обзавеждане на апартамент?

Общи условия

Активация на акаунт