Австрийска тема - №53

• 136 740
  • 759
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте,моля , ако има някой живещ в Залцбург да ми пише на ЛС. Имам въпрос.

# 751
Здравейте, отскоро имам телевизор 😀
Как става свързването, знаете ли какъв кабел ми трябва за да гледам австрийска телевизия?

# 752
Той ММ се занимава с тия въпроси, но знам, че сме с ORF карта, отделно имаме сателит и ползваме JOYN. Иначе има вариант да се гледат ORF1 и ORF2 онлайн с ORF ON. Но при всички случаи се плаща такса в GIS.

# 753
  • столицата
Тя таксата се плаща дори и да нямаш телевизор.

# 754
Ама как става включването към националната телевизия? Май не става само с кабел? Ако имам обикновен телевизор май също не става.... някаква сложно система е

# 755
Здравейте,
искам да попитам има ли някой глобен ако не се спази срока за Anmeldebescheinigung. Направена е регистрация в срок от 3 дни след настаняването, но ще се изпусне срока от 4 месеца, т.к. сина ми се прибира в БГ за ваканцията от университета и няма часове за резервация към общината. Реално така ще има закъснение от около месец. Има резервация в срока, но няма да може да я използва, както и самолетен билет - да речем, че може да докаже, че не е бил във Виена. Притеснил се е, че може да е 250 евро глобата, аз чета от 50 до 250 и предполагам ако има глоба ще е по-скоро 50?

# 756
Има да, за няколко месеца - по 50 Евро на човек

# 757
  • Инсбрук
Здравейте, имам следният казус, ако някой знае моля, да сподели. Ако вземеш австрийско гражданство (естествено се отказваш от българското) , и имам ново фамилно име ( по избор мой) , как стои въпроса с онаследяване на имущество в Бг

# 758
Здравейте, може ли в петък да взема krankenbeschtätigung за понеделник на същата седмица

# 759
  • Инсбрук
Прекъстете си Темата на Виена! Или Админа да види!

Общи условия

Активация на акаунт