Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за д-р Борислав Иванов и къде се намира неговият медицински кабинет?
Какви са препоръките за витамини при бременност или опити за зачеване?
Какви са мненията за изследванията на тромбофилията в лаборатория Геника?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за д-р Борислав Иванов и къде се намира неговият медицински кабинет?
Д-р Борислав Иванов е високо ценен лекар, специализиран в проблемите с тромбофилията. Той работи в Медлайне, разположен на ул. „Васил Априлов“ срещу ресторант „Копчето“ в Пловдив. Пациентите го описват като изключителен фетален морфолог и внимателен лекар, който обяснява нещата ясно. Неговите професионални умения и подход са високо оценени от тези, които са имали привилегията да бъдат под неговите грижи.
-
Какви са препоръките за витамини при бременност или опити за зачеване?
-
Какви са мненията за изследванията на тромбофилията в лаборатория Геника?
-
Какви са препоръките за преглед на фоликул при опити за зачеване?
-
Какви са мненията за лекар-гинеколог и способността му да предостави информация за имплантацията?
НАШИТЕ БЕБЕТА 

) и ще се поучиш от преминалите през това хора. Ето Поли и Вили са най-пресния пример, как всичко ще се нареди и при теб. Аз ги послушах - направих всички изследвания (на моя глава и за мое спокойствие, защото всички лекари ми казаха, че няма нужда да правя никакви изследвания и "случва се") и с подходящата терапия ето, че съм отново бременна. Силно гуш за теб и за всички изстрадали момичета
Ще липсваш и дано когато много скоро ти се случи най-хубавото, да дойдеш и да споделиш