След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -191

• 30 329
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Гуд морнинг форева  Hug Hug Hug Hug

Ирка  Hug Heart Eyes  Диде  Hug Heart Eyes Дани   Hug Heart Eyes
аз пък не мога се обиждам на някой, който хич не ме познава   Crossing Arms Crossing Arms
лоша съм била  Whistling че аз тва отдавна си го знам  hahaha hahaha той Борко да внимава кви ги плещи, че като му се ядосат феновете  Twisted Evil Twisted Evil и ...... до реклама даже няма да опре  Naughty

# 736
Дани  Hug, ти не си от лошите, нали заобича Кюса, той на теб Борко няма ти се сърди  Joy  Joy  Joy

Котелина  Hug, той Баръш и сега не се е доредил до реклами, че тепърва ли Tired Най-много да почне да режисира поредния шедьовър на звездата, нали по едно време това му беше мечтата - режисьор да става  ooooh! Та ще се наредят - тя -сценарист, той - режисьор, в главните роли - Баръш и Кюса  Tired Гледка незабравима  hahaha

Последна редакция: вт, 20 сеп 2016, 09:29 от Didito-ШОКиран Оптимист

# 737
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Дани  Hug, ти не си от лошите, нали заобича Кюса, той на теб Брко няма ти се сърди  Joy  Joy  Joy

Котелина  Hug, той Баръш и сега не се е доредил до реклами, че тепърва ли Tired Най-много да почне да режисира поредния шедьовър на звездата, нали по едно време това му беше мечтата - режисьор да става  ooooh! Та ще се наредят - тя -сценарист, той - режисьор, в главните роли - Баръш и Кюса  Tired Гледка незабравима  hahaha

Аллах корусун  Praynig Praynig Praynig
такъв шедьовър с велик режисьор и велиска сценаристка, да ме извиняват  Naughty ама не мога изгледам  Crossing Arms. Тая гледка незабравима не е за моите нежни очи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 738
Добро утро, лошави момичета  Hug

Дани  Hug Диди  Hug Котелинче  Hug Ирка  Hug Гале  Hug

Аз чак да съм го идеализирала, не съм, но и аз съм разочарована от Б, очаквах, че е поне малко по умен и не знам как ще гледам Йо Mr. Green Ще ми трябват много усилия да не си спомням небивалиците, които каза, и най-вече тази за любовта  Tired   И както каза Дорето, как ще повярваме в любовта на Йо, като знаем, че в сравнение с реалната е нищо

Ужас, само те и роднините им биха гледали това недоразумение, на което Кюса и Б са режисьор и сценарист, пък и в главните роли Joy Joy

# 739
  • По света и в нас.
Добро утро.
Снощи се замислих ,дали този репортаж не го направиха,защото ни предстои да видим много по такива сцени  luvbed  в предстоящия сезон  Thinking
Сега видях в истаграм снимка как Дафне държи тест за бременност ,рекох си че имаме фрагмент ,а то май ще се окаже ФП на мястото на химикалката. Party

# 740
Дани  Hug, ти не си от лошите, нали заобича Кюса, той на теб Борко няма ти се сърди  Joy  Joy  Joy
Вярно бе, той на вас размаха пръст, аз съм от добрите хора. Joy Party

# 741

# 742

Joy Лошотии такива!

Общи условия

Активация на акаунт