Искам да кажа ... (91)

• 72 631
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
Искам да кажа за Ремикс, че съм много доволна!  Heart Eyes Аз лично сортирам дрехите само по чисто нови или с етикет. Сега си поръчах зимно яке, с пух и пера, дълго, тъмно синичко, чисто ново за 120 лв. Някаква марка Add e, на мен нищо не ми говори. Вчера пристигна и е разкошно. Това е от сайта:
Скрит текст:

А това е моя милост, нагиздена с него да го меря, защото имаше само М размер, а аз принципно съм С и се притеснявах да не е голямо, но то направо ми лепна:

Скрит текст:

Поръчах си и едно боди- риза за работа, марка Wolford, което ми излезе чисто новичко, с етикета и в кутийката още към 18 лв.

https://remix.bg/womens-clothes-shirts-wolford-pr3299130.html

Доволна съм, поне няма да връщам. Като цяло, аз поне, не залитам толкова по марки, колкото по качество на дрехата и малко ми е обидно за интелекта ми най-вече като отида в мола и ми пробутват разни гадни, китайски некачествени боклуци за една шапка пари. Не съм дребнава, но знам как се изкарват пари и не бих ги харчила за гадни парцали.

# 226
  • Sofia
Хм...аз явно имам късмет с пазаруването от там Party.Но аз поръчвам само няколко марки и в случай,че са по-изгодни.
Чакаме за манту Confused,което отлагаме от половин година,комай и избрахме този слънчев готин ден  hahaha.След час трябва да сме на английски ooooh!.

# 227
Момичета, след поискването на документ за самоличност при купуване на алкохол, което ми се стори странно, днес пак ми направиха комплимент, че синът ми няма как да ми е син  Mr. Green. Пиша го за наддалите килограми - явно на 40+ няколко кила в повече им се връзват супер.

# 228
  • В Космоса
Моля някоя добра душа да ми припомни как печете кестените! Praynig Спомням си, че говорихте преди време, а тогава не обърнах внимание...

# 229
Моля някоя добра душа да ми припомни как печете кестените! Praynig Спомням си, че говорихте преди време, а тогава не обърнах внимание...
Цепва се на кръстче, че гърми и цялата фурна се цапа и се пече около 20 минути на 190-200 градуса, то мирише на готово  Simple Smile
ето и линк: http://www.hera.bg/s.php?n=181

# 230
  • Някъде там
Да кажа и аз моята хитринка,така пък съвсем не гърмят.Слагам една тенджера да заври вода.През това време ги цепвам на кръст,слагам в врящата вода 3-4 мин.Прехвърлям в тавата и пека.

# 231
  • В Космоса
Благодаря ви! Hug

# 232
А може и в плик за печене на пиле. Предварително повряли малко и цепнати.
Иначе ги предпочитам печени на ламарина.
Скоро гледах няколко трика- цепват се, слагат се в купа, в друга купа слагаш вода. Двете купи заедно в микровълновата на макс. Не запомних времето.
Другото беше цепнати и сложени върху едра сол и похлупени.

# 233
Kude e tozi kirilizator???
Daun, ne se zaqzdam obache pri vas sled kakva vuzrast moze da si kupuvash alkohol??? Shtoto da sburkash 40 godishna s 30 ne e nevuzmozno ama ako e sled 18 godishna vuzrast mi e trudno da povqrvam che nqkoi shte oburka 17 godishna s 40 godishna takava Wink
Izvinete me, pisha ot sluvebniqt komp.

# 234
18 Кристинн Simple Smile. за това казах, че двете дами имат нужда от очен преглед, но ми стана гот  Grinning.

# 235
  • някъде ... тук ...
Те хората са си казали, че след определена възраст на по-слабичките им се изострят чертите и изглеждат по-възрастни Whistling

За дрехите - добре, че Златото все попада на находки в Манията. Повечето неща, които купува изглеждат направо нови и определено са качествени.
Разглеждала съм фешън дейс, но нищо не ми хвана окото, а ремикс-а ги бях забравила. Благодаря за подсещането

# 236
Те хората са си казали, че след определена възраст на по-слабичките им се изострят чертите и изглеждат по-възрастни Whistling

Абсолютно е така, напоследък много го забелязвам около себе си. Дори не става въпрос за кльощави жени, а за нормално слаби.

Захир, имах преди време много подобно яке, на Зара беше. Изключително удобно, само дето тук такава зима няма, носих го само като се прибирах в Бг. Преди известно време го оставих на майка ми.

# 237
Реших да търся от на давиз ампулите за косопад. Дано се получи. Не ми се иска да пия хапчета.

Хапва ми се нещо и не знам какво. Може би някаква риба  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 10:01 от rummi_pl

# 238

Хапва ми се нещо и не знам какво. Може би някаква риба  Rolling Eyes
Риба ли?!? #Crazy Хапни шоколад, момичеееe!
Akaша, кажи после как си пекла кестените.

# 239

Хапва ми се нещо и не знам какво. Може би някаква риба  Rolling Eyes
Риба ли?!? #Crazy Хапни шоколад, момичеееe!
Akaша, кажи после как си пекла кестените.

икакъв шоколад

Общи условия

Активация на акаунт