С какво ви дразнят свекървите- 71

• 92 233
  • 798
  •   1
Отговори
# 240
  • Ямбол
Подозирам, че вече се е случило. Споделяли са ми някои, че като я видят на смяна, просто не влизат, предпочитат аз или мъжът ми да ги обслужва.
На този етап обаче няма начин, намалили сме времето ѝ до минимум.

# 241
  • София
Подозирам, че вече се е случило. Споделяли са ми някои, че като я видят на смяна, просто не влизат, предпочитат аз или мъжът ми да ги обслужва.
На този етап обаче няма начин, намалили сме времето ѝ до минимум.
Няма ли вариант да не работи при вас?

# 242
  • Ямбол
Варианти има много, но сме преценили, че минусите при тях биха били повече от минусите сега.

# 243
  • Оптимист по принуда
Лиляна, ще береш ядове с тази жена. Ти си знаеш де, няма смисъл да ти казвам.  Много лошо, че губите и клиенти заради нея. Мъжът ти може ли да поговори с нея по този въпрос?
Имало е метличка пак снощи. И по-добре.

# 244
  • Ямбол
Говорили сме, дава вид на разбираща, но и продължава да си прави каквото си иска. Тя е убедена, че е права и че така се прави. По отношение на клиентите засега е търпимо и дано не се заблуждавам, че мащабите не са много големи.

# 245
Говорили сме, дава вид на разбираща, но и продължава да си прави каквото си иска. Тя е убедена, че е права и че така се прави. По отношение на клиентите засега е търпимо и дано не се заблуждавам, че мащабите не са много големи.
Мисля, че ще го разбереш ако мащаба се увличи.Хората вече си ги казват нещата.Най добре е да и ограничите времето там и ако не се спре , колкото и да и неприятно да я махнете.Е ще има драма най- вероятно.

# 246
Оффтопик

Лилянa, като обикновен потребител ти споделям случка:
Скрит текст:
В предния квартал имаше два хранителни магазина до нас. Единият си беше супермаркет и беше малко по-далеч (да кажем 2-3 мин пеш в повече). Там си слагам каквото искам в кошницата, евентуално чакам за колбас или сирене от витрината и на касата само ми маркират нещата. Нямах голям досег с персонала. Магазинчето точно до нас беше по-малко и една част от нещата бяха зад щанд. Имаше две продавачки - едната беше много любезна и отзивчива, винаги помагаше със съвет и ми беше приятно да си пазаря от нея. Другата жена не беше неприятна или досадна, но по-скоро беше много мудна и отвеяна. Не ми беше приятно да пазаря от нея. Първоначално не пазарях само, ако втората е там. Постепенно просто свикнах да ходя в супермаркета и колкото и да ми беше приятна първата продавачка, и при нея не ходех.
За сега проблемите са в малък мащаб, но, ако имате конкуренция наблизо, проблемът ще започне да се усеща. Наблюдавай внимателно за момента, в който минусите ще натежат срещу свекървата. Роднините са важни, но предполагам бизнесът ти храни семейството. Peace

# 247
  • Ямбол
Благодаря за споделеното. Пределно ясно ми е това. Аз също съдя и по себе си.

Специфичен ни е кварталът с разни необичайни за мен порядки, в които тя се вписва обаче. Като едно малко село.

# 248
А какво ще кажете ако родилката пожелае двамата придружителя да са баща й и брат й. Вярно и двамата акушер-гинеколози, но все пак....

Според моите разбирания това е извратено. Както и другият цитиран случай бащата гинеколог да преглежда дъщеря си. Абсурдни ситуации.

# 249
А какво ще кажете ако родилката пожелае двамата придружителя да са баща й и брат й. Вярно и двамата акушер-гинеколози, но все пак....

Според моите разбирания това е извратено. Както и другият цитиран случай бащата гинеколог да преглежда дъщеря си. Абсурдни ситуации.
  А варианта, свекърът да изражда. Снахата има приятелка, която си следи бременноста и ражда при свекър си. Всичко е рутинно, кой знае какъв срам,  че пеперудката и да не е на обратно.

# 250
Абсурдно е за мен, но различни хора. Не става въпрос за разположение на пеперудката. Има все пак някаква етика и култура във взаимоотношенията даже и  между роднини. Мое лично усещане и възприятие.

# 251
Моят свекър е нудист и редовно като показват снимки от морето и той е в кадър Simple Smile В началото се шашках, сега ахкам възхитена (от природата)

# 252
Моят свекър е нудист и редовно като показват снимки от морето и той е в кадър Simple Smile В началото се шашках, сега ахкам възхитена (от природата)

newsm78 Joy hahaha

# 253
Аз даже и не знам какви емотиконки да използвам.  Mr. Green Shocked Joy

# 254
Не знаех, че на мъжкия член вече му казват природа.  Mr. Green  Joy

Общи условия

Активация на акаунт