Искам да кажа ... (92)

• 60 724
  • 802
  •   1
Отговори
# 90
  • Някъде там
Добро утро.
По темата,имам един 2 чифта маратонки с дебела подметка .Проблем който имам с краката си не ми позволява носене на равна обувка.Иначе харесвам.
Времето е много дразнещо.Чаках на опашка в нап 2 часа.Свърших си работата и точно като излизах заваля пак.До колата и бях подгизнала.Добре че обух гумени боти.
И аз имам за махане бенки по точно май брадавици им казваха на тези изпъкналите и то големи и кога не знам.Кожите ни са предразположени към такива неща.  
Едната девойка има такава дочно до окото на носа.Чудя се дали ще има някакъв проблем да се махне като е до окото.Къде трябва да я заведа?

# 91
Като студентка имах точно на клепача висяща брадавица. Вързах я с конец и тя изсъхна за два дена и падна. Сега обаче, си давам сметка колко лекомислено съм подходила тогава  Crazy

# 92
  • Някъде там
Като студентка имах точно на клепача висяща брадавица. Вързах я с конец и тя изсъхна за два дена и падна. Сега обаче, си давам сметка колко лекомислено съм подходила тогава  Crazy
такава и аз имах но на зърното гърдата.На мен лекар ми я върза с хирургически конец и падна.Иначе и аз исках сама да я махам но майка ми ме заведе на доктор.
Аз за такива говоря.
Скрит текст:

девойчето има точно до окото.От очилата не се забелязва но доста е пораснала и и пречи и дразни.

# 93
Добро утро!
Благодаря ви за мненията. Hug На мен 4 най-мн ми харесва, обаче е в някакъв отдалечен квартал на Прага Rolling Eyes. Започвам да ръчкам съпруга ми да се обажда на телефоните на обявите Twisted Evil.
Още не са излезнали нови обяви. Какво правят тези брокери цяла сутрин, бре Crossing Arms?
Днес ще гледа това: http://m.reality.idnes.cz/detail/pronajem/byt/3+kk/praha-liben-d … p;gid=1&pid=6 кухнята е ужасно малка и ми се струва - нефункционална Tired.
Хубав и спорен ден Hug!

Лято, току що говорих с приятел, койт е жижял 5 години в Прага и препоръча Халошевица Хаllesovic - Прага 7 или Andel - Прага 5.

# 94
rummi_pl, за тези ще ходя в един медицински център зад съда.
Преди няколко години махах няколко големи по тялото, които много бяха наедряли. Но тогава ходих при хирург и ми ги махаха в болницата.

Това с разни мехлеми, връзване и т.н. ми се струва леееко шарлатанство. Т.е. става, но само при определени образувания.

# 95
На мен ми махнаха висящо нещо от долния клепач с лазер и нямаше никакъв проблем. Имах малка точка само в основата и.

# 96
Здравейте.
Белинда, много се радвам за теб. Simple Smile
Скрит текст:
elleni е бременна да, даже много бременна. Simple Smile  Hug Hug Hug
Лято, на мен този апартамент ми допадна най-много.
На мъжът ми днес му махаха някакво подкожно мастно нещо на челото. Хирург го е махал, с упойка.
И аз имам много такива релефни бенки, но не съм си мислила никога да ги махам.
Черпя ви с един чийзкейк, който си измислих вчера и стана страхотен. Снимките са ми кофти, та ще трябва да го правя пак, за да направя по-хубави.  Laughing

# 97
  • Някъде там
Lqto а какво стана с първия апартамент който показа.На мен много ми хареса.
Чизкейка е толкова примамлив. Heart Eyes
Едно от котетата ни го е смачкала кола.Sad много криво ми стана.Децата има да плачат.
Добре че имаме още две.

# 98
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добре дошла отново, Белинда и честита  радост!
Липсваше ми тук и се радвам, че се върна.
Лека бременност ти пожелавам сега, а тъй като вече ще си при нас, ще има време и за други пожелания.  Joy Изречението ти "Много сме щастливи" ме накара и аз да се почувствам добре. Hug

Маратонки аз нося само на екскурзия или на дълги разходки по някакви пътеки.
Кецове се каня да си купя, но имам старо предубеждение към тях, та затова още не съм.

Лято,  на мен ми хареса третият апартамент, но като визия. Не съм мислила за практичност. Петия не можах да разбера кой е, а четвъртият ми се видя много кафяв, аз обичам светло и просторно. Първият и вторият също ми харесаха. То е ясно, че ти ще си избереш по свой вкус, няма нас да слушаш, ама да си кажем мнението. Joy
Убедила съм се, че две неща са много важни: разпределението (т.е.функционалността) и удобните комуникации. Всичко останало се приема някак, свиква се. Важно е да ти харесват нещата, които  не могат да бъдат променени - разположение, големина на прозорците, гледка.

# 99
За този от Бургас писах аз, такава неверница съм на такива бабини методи и народни лечители, че въобще не бих ви споделила даже, ако не бях видяла резултата с очите си. А хората, които са се подложили са много интелигентни и отговорни към здравето си хора. Предполагам добре са проучили всичко. Той преценявал кое е за него и кое не  Peace Никакъв белег нямаше.

Съжалявам, че не отидох прибирайки се от море, но догодина  непременно

# 100
Една приятелка си махна много голяма на носа с мазане при някакъв в София, но беше преди години. Баща и е лекар, но аз предпочитам в клиника.

# 101
Лалето ще прибави рецептата, но и от тези снимки на мен много ми се услади чийзкейка.
Зуз, аз бих спестила подобна смърт на животно. Ако още не са го видели защо не го погребете някъде без те да знаят. Пък обяснението че е тръгнало да си търси мъж/жена, че ще се върне може и да е достатъчно за начало. Аз не знам как ще споделя такова нещо с децата ми. Има да плачат и те.

# 102
  • Телиш/Плевен
Лалето ще прибави рецептата, но и от тези снимки на мен много ми се услади чийзкейка.
Пропуснах вчера да кажа, че лаптопът ми е в сервиз, че изгоря зарядното, а не приеха само него, искаха и лаптопа. Crossing Arms До месец ще ми ги върнат и ще добавя всички рецепти. Hug

Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 13:53 от Лале в дъжда

# 103
  • Mediterraneo
Белинда, прекрасна новина! Стискам палци всичко да е наред и да гушкате здраво бебе!

Лято, 1 и 4 са моите фаворити. Като цени на какво се равняват в левове, че ми е интересно как вървят наемите.

Маратонки поддържам 1-2 чифта в наличност. Не са ми страст. Предпочитам кецове, платненки, балерини и пр. равни обувки. Скечърс са и двата ми чифта в момента. ММ носи само маратонки и кецове, обувки и сандали не обува никога. Виж, анцуг нямам  Laughing

# 104
Белинда, честито Simple Smile.

Аз в момента имам един чифт маратонки и два чифта кецове. Не обичам затворени обувки по принцип, но от време на време се налага. Обикновено нося високи обувки, предимно отворени. С кецовете разхождам кучето или ходя на пазар, а с маратонките в залата, когато се замъкна.

Изчистиха басейна, но май се е скапало нещо на отопляващата система, а за неделя бяха обещали топло време и ако не работи много ще ме е яд. Намръзнах се тази година.

Утре обещах да закарам един познат до летището, а полетът му е в един през нощта Sad. Живее на 10 минути от летището, но на половин час от нас. Аз съм си виновна, че се съгласих, но беше преди да знам часа на полета. Таксито ще му е 30 кинта. Как не се съобрази, че аз в петък съм на работа.

Общи условия

Активация на акаунт