Искам да кажа ... (92)

• 60 736
  • 802
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро.
И тук времето е гадно, ще си седим вкъщи отново. Поне не вали.
Довечера сме на детски рожден ден и ме чака малка лудница.

# 76
  • София
Мария, ти направо ме разби, какви са тия глупости дето трябва да ги подписваш??? Лелеее ...

Лили, няма да се даваш  Peace

# 77
Добро утро  Hug
Вчера и ние попълвахме такъв формуляр. Синът ми се записал на математика и волейбол, чудеше се за рисуването, обаче реши, че ще му е скучно. Та го попълвахме този въпросник вчера, доста е малоумен, впредвид това, че е написан уж за нормални училища, както и да е - да са здрави и да се забавляват по интереси  Simple Smile

Лиляна, в абсолютно същото положение съм. Даже не ми се говори за това Tired

Скрит текст:
Пълна безумица са. Има въпрос, който трябва да те определи дали си от мацинствата. Това какво общо има с това какво е детето. В класа на щерката има момче, което е такова, но само по определение. Детето си идва на училище всеки ден. Пише, говори български, децата си играят с него- не го делят. Даже се притеснили, че на втория учебен ден не дошъл. А той само закъснял. Другите в класа от малцинството са си чисти цигани, но това е друга тема....
Нали учителите на трябва да делят учениците?
Щом и теб са те набутали- значи с право съм написала, че трябва да ти е гадно!  Mr. Green
Мария, после ще ги опишат като интегрирани тези от малцинствата  Peace

# 78
Въпросникът наистина е малоумен.
Тъкмо два броя такъв попълних, за голямата и за малката.
Според мен ги е правил някой "компетентен", но за да може училището да усвои парите са длъжни да се съобразяват.
На малката госпожата (бъдещата треньорка) даже им беше казала да оставим въпросите без отговори, тя щяла да ги попълни. Е, не ги оставих  Twisted Evil

Отивам да гледам апартаменти  Laughing

# 79
Какво ли ще стане, ако попълня въпросника с лъжливи отговори?
Нямаме жилище, безработни без доходи, от малцинствата и т.н.? Дали някой ще обърне внимание, а?

# 80
Какво ли ще стане, ако попълня въпросника с лъжливи отговори?
Нямаме жилище, безработни без доходи, от малцинствата и т.н.? Дали някой ще обърне внимание, а?
Смях  Mr. Green
Синът ми много се забавляваше с въпросите и най-вече за 9 и 10 - където имаше нещо от сорта, че лището ще продължи обучението или ще започне работа, нещо подобно. Аз щом прочетох, че се попълва от тях и не ги прочетох до края Crazy

Аз се радвам, че са спечелили проект, че ще има спорт за децата, ще решават задачи, ще рисуват. Радвам се за всички преподаватели, ако това е начин да ги ангажират и дано изкарат някакви допълнителни пари.

Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 10:11 от blackcat6

# 81
Добро утро!
Маратонки нямам, имам само кецове, преди не носех, но сега често сме по площадки, пясъчници и т.н. и минах на по-спортни обувки. Кофтито е, е и за офиса почнах да нося повече оксфордки и други подобни, а не чудесните високи токове, които носех преди време, но това е положението. Удобството преди всичко.

# 82
Добро утро!
Благодаря ви за мненията. Hug На мен 4 най-мн ми харесва, обаче е в някакъв отдалечен квартал на Прага Rolling Eyes. Започвам да ръчкам съпруга ми да се обажда на телефоните на обявите Twisted Evil.
Още не са излезнали нови обяви. Какво правят тези брокери цяла сутрин, бре Crossing Arms?
Днес ще гледа това: http://m.reality.idnes.cz/detail/pronajem/byt/3+kk/praha-liben-d … p;gid=1&pid=6 кухнята е ужасно малка и ми се струва - нефункционална Tired.
Хубав и спорен ден Hug!

# 83
Права си, Лято, уж 101 кв. пък...всичко малко- кухнята, диванчето, банята стерилно бяла.....

# 84
Кухнята е ужасно малка, наистина.

# 85
Аз от тия изтеглени снимки не мога да добия представа за реалните размери newsm78

# 86
  • Оптимист по принуда
Лято, 30 мин с метро са по-малко от 30 мин с автобус. С метрото е по-бързо и сигурно в повечето случаи, докато автобусът зависи от трафика, който може да е кошмарен в голям град.

# 87
Пак заваля. Няма такова гнусно време.

Записах си час за преглед, да махна едни бенки. От години си ми стоят, но вече ме дразнят.
Лошото е, че 2от тях са точно над средата на веждите. Като ги махнат, ще ми заминат и веждите. Те и без това почти не се забелязват. Sad

# 88
Няма ли после пак да си поникнат веждите?
Преди месеци се коментираше в темата и за някакъв човек от Бургас, който ги маха с мехлем. Там може би вероятността да си запазиш косъмчетата е по- голяма.

# 89
Сесили, при кой доктор ще ходиш. И аз отлагам махането на бенка, която е на линията на сутиена и отдавна съм ѝ вдигнала мерника. Отлагам, защото ми казаха, че един път отиваш за преглед, после чак за манипулацията, а на мен ми е много разкарване така. Не знам дали може с едно ходене да мина  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт