Искам да кажа ... (98)_28.11-04.12.

• 47 629
  • 657
  •   1
Отговори
# 270
Браво на сина ти Мари, как иначе ще стане мъж Joy Мойта натупа сина на един баш килър, та се разминаха нещата. В Бояна сме над 35 санта сняг. http://prikachi.com/images/589/8972589x.jpg Тарти, съболезнования.

# 271
Оф, Маре Crazy учителите на децата ти са с меко казано неадекватно поведение.

# 272
Сесили, благодаря. Не можах обаче да се ориентирам във ФБ-страницата къде са продуктите и как се поръчва.

Напиши им съобщение, те ще ти изпратят каталозите с всички продукти и можеш да избираш от тях.

# 273
Мари, има всички букви, прости задачи със събиране и изваждане, но има и предмети да се познават, НВ мога да преценя сякаш е до шест по- подходяща.

# 274
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря, Сесили.

# 275
  • Sofia
Идеята на шоколадовата лъжичка каква е?  Thinking
Не е моят подарък, не си развалям вкусът на кафето  Naughty.
Доста сняг при нас, сутринта я писахме аварийна-докато се натутка таткото да почисти колите, паркинга, вратата замръзнала  ooooh!....Само за лятно училище и лятна работа сме  Mr. Green.Откога му предлагам да се сдобием с мини снегорин  hahaha, не случайно ги предлагат,продават и купуват хората  Peace.
Стегнах кОфарите и утре пътуваме към моя край:hug:.Не избрахме най-подходящото време, но по-топло няма да става  Mr. Green.
Лято,да е честита 4 годишната рожденичка. Траделник е сладкото коминче, което сте хапнали  Peace.
Тарталета, съболезнования за загубата.
За саморазправата между децата в училище да кажа, че съм против. Уча моят син да извика учител или охраната в такива случаи... както и да се дистанцира, ако не е засегнат ,НО и той се намесва да защитава свои приятели, същото очаква и от тях. Ако извикаш учител- си портаджия; ако си траеш- си страхливец...кой е полезният ход?  newsm78

# 276
Жено, то, докато извика охраната, ще изяде боя. По - добре е да знаят децата при самозащита, какво да правят. Всичко се случва. И на улицата, някое цигане ще му налети. Жената научи нашата да рита по кокалчето, долу, на краката, и под коляното, където уцели, ако я нападнат. И после галантно да се извини, че е станало без да иска, хохохо Mr. Green Просто се е спънала, или подхлъзнала Mr. Green

# 277
Рая, утре да си не пушка, а карабина!

# 278
На моят син съм казала: бият ли те, биеш и ти!
 Отговоря беше: Мамо, така не се прави!
Засрамих се но, това е положението!
Дискриминацията при нас е много силна и някои от децата в семейството се учат, че трябва да мразят чужденците. При първите ми срещи с госпожата споменах, че дискриминацията ме притеснява. Аз знам как да се справя но детето е малко и ....... Отговора й беше такъв, че никой от хората на които го споделих не повярва. "Ама той е бял, защо да го дискриминират?" Rolling Eyes ooooh!

# 279
       За царевицата- изронва се суха царевица,накисва се от вечерта и после се вари. Като ритуално ястие, защото денят нараства с едно царевично зърно/ Друг е въпросът, че нараства, но от Андреевден по стар стил Simple Smile/ Вари се дълго, защото все пак е суха. Във водата се слага захар, а после се сервира украсена с бонбонки и настъргани орехчета. Мноого вкусна закуска!Като беше малък синът ми казваше "Сладка супичка", защото май водичката е най-вкусна

# 280
Гена,шоколадовата лъжичка се слага в мляко, не в кафе.
Получава се като горещ шоколад.

# 281
Царевицата баба ми, лека й пръст я вареше с пепел.
Аз бих си яла лъжичката бавно идълго . Никакво мляко!  Naughty

# 282
Такива шоколадови лъжички има и готови, по три в кутия, от различен шоколад. За подарък, препоръчвам сребърна лъжичка, или комплект, по шест.

# 283
Сандьо, подаръкът е за колежки символичен кви сребра те гонят Crazy Simple Smile

# 284
Сандьо, подаръкът е за колежки символичен кви сребра те гонят Crazy Simple Smile
Пуу,Мислех, че за деца говорим. Тъкмо съм на вълна за кръщелника, че прояде пюрета #CrazyМа добре, че сте вие, такъв подарък ще му спретна, барабар с едно бънджи Joy

Общи условия

Активация на акаунт