Тест за овулация - въпроси / тема 5 /

• 55 430
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Ами 6-7 дена .

# 661
  • Varna
Не имали са впредвид през колко дни ти идва, а не колко продължава

# 662
ох колко съм зле .. ами сега с това закъснение ми е 31 дни но по принцип ми е 28

# 663
  • Varna
Добре е да започваш тестовете на 10ден и имай в предвид че О може да 1-2дни след положителен тест Simple Smile

# 664
Добре , благодаря ви момичета  Hug Simple Smile Сега си взех теста за овулация на oview , някои ползвал ли е лубриканта който е към него ?

Последна редакция: сб, 25 мар 2017, 13:13 от d_985

# 665
Здравейте момичета. Аз този месец реших да правя тестове за О. Започнах от 11-ти ден. Попринцип Ц ми е 30 дни, но последните месеци беше "нарастващ", заради прием на ОК пред октомври (24,26,28.. последния си беше 30). На 11,12,13 ден имам контролна и бледа тестова чертичка, на 14 ден чертите са еднакви, но мнооого бледи  като тестовите от предишните дни. Дали е дефектна лентичката? Тествам се по едно и стщо време към 18:00 часа като 3 часа преди това не приеман течности. Тестовете са ибейски. Отчитам резултата след 2-3 часа обаче, защото нямам време да го чакам 10 мин и излизам.

# 666
Трябва да са еднакви по цвят или тестовата линия да е по тъмна. Тествай се до отрицателен тест Simple Smile

# 667
Задължително ли не трябва да се приемат течности 3 часа преди това?
Че то ако не приемате течности как ходите до вц?
Аз си пия вода до към 16ч и след един час си правя тест. Това е неправилно, така ли да го разбирам?

# 668
  • София
аз като пия вода и след 3 часа вече доста ми се пишка, така че нямам проблеми с ходенето.
Даже всеки път като седна на вц и мога да се изпишкам хаха Grinning То за теста трябва една капка

Това което ти правиш не е чак грешно, но има по-голяма вероятност да не засечеш пика.
Ако си го засичаш и така, то няма драма, въпроса е, че ако не го засичаш може да е защото урината е прекалено разредена.

Аз тестовете като ги правя, ги правя към 19-19:30
В 17ч в работата пия вода, отивам до тоалетна и после като се върна като ми се доходи правя теста.

# 669
Ще пробвам да не приемам течности поне два часа преди да направя теста, за да мога да го засека на 100%. Заредих се с тестове - 30 броя. Този месец започнах от първи чист ден - вчера и ще ги правя ако трябва до първи ден от МЦ. Ще ги поставям на един бял лист и ще записвам датите. Виждам, че повечето от вас така правят, за да следят по - добре.
Чертичките могат ли да се скрият с времето, като престояват така тестовете.
Искам да пусна прогестерон след О и затова искам всичко да е много точно.
Ще меря и Т когато започна да виждам втора черта.

# 670
  • София
Чертите избледняват, но пак си личи дали е + или е -

# 671
Момичета този месец ще започна с тестовете за овулация предната бременност забременях в месеца когато започнах да засичам кога точно е овулацията. Та имам въпрос , за да съм сигурна в себе си. Тестовете започват да се правят 10 дни от първата дата на менструацията нали така   Embarassed Embarassed

# 672
Зависи от продължителността на МЦ. Към тестовете обикновено има табличка на която е описано на кой ден трябва да се започне тестването според МЦ Peace

# 673
Здравейте момичета . Искам да попитам някой ползвал ли е този тест за овулация Клиър Блу Дигитален / Clear Blue Digital . И също искам да попитам използвали ли сте лубриканта кък теста за овулация на  OVIEW . ? Simple Smile

# 674
  • София
дигиталния тест излиза много скъпо, то е едно апаратче, в което се слагат лентичките, след като се потопят в урината. Лентичките не са евтини.

А този лубрикант - аз лично не посмях да го използвам, защото не мисля, че е качествен. Но има хора, които са го използвали и са забременели (естествено само догадки са, дали той е помогнал), по-скоро може би не вреди.

Общи условия

Активация на акаунт