Искам да кажа ... (101)

• 56 058
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Ох каква ... да го наречем капама направих, майкоу. Нещото е като капама, ама не баш, импровизация. Начи патешко, пуешко и две изостанали пилешки бутчета. Задуших много червен лук, праз лук, моркови, сложих малко парче пушен бекон в тигана, нарязах кисело зеле, сипах и останал ми половинка буркан нарязани домати. С тази смес засипах птиците нарязани на порции и подредени в йенска тенджера (нямам гювеч след Голямата Гювечена Катастрофа), ама моята йенска тенджера е огромно нещо, две цели пилета събира и има място и за още. Долях вода така да има, ама не да плуват. И го оставих да се пече. 4ри часа на 160грд. Сега е ужас, ужас, вкусно, аз го опитах. И добавих малко ориз, обърках с плънката и запичам.

# 331
Янтра, аз готвих подобна вкусотия, с по- малко месо де  Mr. Green, ама така зверски умирисах къщата  Sad, много мирише това зеле

# 332
  • Пловдив
Янтра, аз готвих подобна вкусотия, с по- малко месо де  Mr. Green, ама така зверски умирисах къщата  Sad, много мирише това зеле
Не е много месото, така написано изглежда все едно цяла пуйка и патка, ама не. Моите са порционирани и общо взето идеята ми беше да обера изостаналите замразени неща, които самостоятелно не стигат за цяло ястие.

# 333
  • Телиш/Плевен
Даун, бъди здрава и много щастлива! newsm59

Екатерина, само радост и щастливи моменти в новия дом ти желая! Hug

# 334
Даун, да си много здрава и щастлива Simple Smile
Екатерина, честит нов дом!

Утре така се надявам да ни пуснат по-рано! Отивам да чета отзиви за "Зимна приказка в Ню Йорк" - книгата, нещо я чета обаче в мене ли е грешката, защото съм в началото ли, не знам, ама имам чувството, че си губя времето. Някой чел ли я е?

# 335
  • София
A аз днес се утрепах от работа, прибрах се след над 10 часа навън, ходих на открит урок - това поне беше хубаво и за капак, като се прибрах, установих, че няма нищо нормално за ядене, а умирам от глад Sad Сега варя паста, с готов барилски сос. Нямаме грам хляб, само салами и кашкавали се моткат из хладилника. Зле е положението, а празници идат...Още не съм си напазарувала Confused Друг път по-добре се справям сама, сега що тъй...

# 336
Даун, честит рожден ден и от мен.
Ходихме сега с малката дo HM. За 55 лева напазарувахме боти и рокля за нея, и за 2 бебенца комплекти блузка и клин. Роклята е уникална. Преди 4-5 години имаше същата лилава, сега е черна.

# 337
Доредих се и аз!

Честит рожден ден на Даун и тук, аз и пожелавам пожарникар  Mr. Green

Ужасен ден, ужасен. Скапах тотално на работа, вдигнах температура. Закараха ме до ЛЛ. Междувременно и телефона ми и той умря. Аз полужива отивам при мобилния оператор с мъжа ми, да го вземе през неговия договор. Нъцки (нямаме задължения, коректни сме и сме клиенти от години). Не може да си купиш телефон, ако не вземеш нова услуга, която не ти трябва. Той можел да вземе телефон, през януари 2018, защото си бил взел през май  Mr. Green Казах им, че политиката им да не ми вземат парите силно куца, отидох в нормален магазин и го купих, даже и намален. После се завлякох обратно в офиса, защото утре имаме годишна инвентаризация, на която явно аз няма да присъствам и за да не отнесе колежката ми и работата ми от днес седях до 6. Иначе си разменяхме подаръци, много хубаво  Heart Eyes Сега припадам и се моля да го преживея тоя грип  Sick

# 338
  • Пловдив
Алечка - вдругиден ще си добре! Утре обаче ще ти се иска да умреш Simple Smile

# 339
Ние днес сме до обяд, утре офф и чак във вторник на работа.
От целия ми отдел съм само аз с една колежка. А познайте не покривам ли всичко.
На всичко отгоре консултанти и адвокати решиха, че сега е време да работят...взех си и работа за  домашно.
Утре съм с детето на кънки...а сега отивам да снимам офисите на долния етаж, че имат състезание и са украсили...

# 340
Янтра, на мен вече  не ми се живее... Днес лл ме пита имам ли температура. Викам не знам, откакто  имаме ел термометър не съм имала...  Mr. Green Но сега даже той покава 38. Облякла съм се яко, завила съм се, камината бичи, а котката ме е затиснала. Чакам края  Laughing

# 341
  • Пловдив
Вдругиден ще си говорим Simple Smile сега си мри тихичко на диванчето Simple Smile

# 342
  • Варна
Янтра, на мен вече  не ми се живее... Днес лл ме пита имам ли температура. Викам не знам, откакто  имаме ел термометър не съм имала...  Mr. Green Но сега даже той покава 38. Облякла съм се яко, завила съм се, камината бичи, а котката ме е затиснала. Чакам края  Laughing
Много е гаден този вирус! Ако е същия, от който се съвземам, вземи мерки за гърло, нос. При мен слезе и надолу и още кашлям. Поне във Варна такъв вирус менкаме.  Twisted Evil
Оздравявай бързо! И всички, които ги докопа!

Даун, честит рожден ден!
Катя, честит нов дом!

# 343
Аз още при първите признаци, когато свали мъжа ми (а той като е зле, вика, че нищо му няма, сега започна да мрънка, смятайте какво му е било, голям мъж!) и засега минавам по лекия тъч - хрема, вчера дразнещо гърло. Обаче от няколко дни пия фитолор хот + имуностимулиращ чай, а от вчера и нурофен стоп колд като ме заболя гърлото. Та държа на обикновена настинка, леко подкашлям, но на фона на това, което виждам около мен съм си направо добре.

# 344
Янче, капризен е на ядене гостът, но ще яде каквото сервирам, както ние у тях. Правя агнешко гювеч и това е.

Али, дано мине бързо, че Мария ми се измъчи, десет дни кашля като магаре и антибиотик пи и сиропи и не минава, ужасен вирус. Най- странното е, че никой от нас не се зарази, даже малката и слава Богу де.

Янтра, вкусно ти звучи манджата, никога не съм слагала лук на капама и на кисело зеле изобщо, ще опитам.

Закъснява ми с два дни, нервно ми е, подута съм и детето ми скъса нервите за всичко се тръшка и мрънка, ще я опукам по задника точно след 3 минути! Трето ядене и слагам не ще, лигла! Да ляга гладна! И не казва, като човек ами мучи и реве. Знам, че е от едното и лекарство и търпя, но днес минава границата.

Общи условия

Активация на акаунт