Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 55

• 61 593
  • 737
  •   1
Отговори
  • Телиш/Плевен
Flowers Four Leaf Clover babydust7 Flowers Four Leaf Clover babydust7 Flowers Four Leaf Clover babydust7 Flowers Four Leaf Clover

Моля, използвайте бутона вместо да пускате постове от типа „запис“. Peace
Благодаря ви предварително!

Извадка от Правилата на форума:
Цитат
14. Забранява се публикуването на теми и мнения, призоваващи към гласуване в даден конкурс.
Забраната се отнася и за полетата от потребителския профил - аватари, подписи, лични титли и т.н.
Изключения могат да са:
- международни конкурси с българско участие
- изцяло благотворителни конкурси
- външни конкурси, в които участва BG-Mamma или една голяма потребителска група от форумите тук като представители на BG-Mamma

# 1
  • Сандански
Първиииии Simple Smile много късмет на всички

# 2
Лале  bouquet

Много хубави игри да има и през новата година, и много награди за всички Peace

Няма ме нито в Делимано, нито в Дормео  Tired

# 3
Благодаря за темата! bouquet Дано с нея счупя каръка и спечеля нещо. Mr. Green

# 4
За темата. bouquet

Благодаря на всички, които писахте за играта на Фантастико. Hug

# 5
Благодаря за темата, Лаленце.
Хайде да ни е на късмет. Hug

# 6
Късмет на всички и дано скоро да се появят нови игри с хубави награди!  Grinning

Ivaylo77, честито - много интересна награда! Отдавна се каня да си купя такова ренде, но се колебая, понеже едва ли ще го ползвам често Simple Smile

Сега бях до Лафка да си взема парите от вчера (ужасни опашки, ако не беше за това, щях да подмина). Купих си и лото билет за 4 лв и спечелих сребърната пара  Grinning На гърба и пише - "Късмет във всичко през новата година" - а дано! Sunglasses Heart Eyes

# 7
Дойде куриерът на Спийди. Точно както си мислех - наградата, която бях спечелила от игра във ФБ.
Остана ми да чакам Гарние и Мейбълин. Надявам се това да е последната тема, в която пиша това  Grinning

Няма ме нито в Делимано, нито в Дормео, нито във Фантастико.
Направо за ФФ не мога да повярвам толкова награди във ФФ, а за мен нито една. Нищо де, и без това съм се заринала с чаши  Grinning

# 8
  • София
Успех на всички в новата тема.  Simple Smile
Ето една нова игра - http://supersait.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0-% … D0%B3%D1%80%D0%B0

# 9
Благодаря на лъчезарното Лале за хубавата тема! bouquetДнес ме няма никъде,но сега дойде каната от Престиж!Много положителни емоции и желани награди желая на всички Ви!

# 10
Аз съм с книга от Делимано, а исках нутрибулет  Joy

# 11
  • Русе
Tooclose, много ти се надявах да  разрешиш загадката, ама остава загадка. Аз в игри във Фейсбук почти не играя... Laughing

# 12
  • Варна
Весели празници, момичета и момче! Hug И много късмет на всички!

За статистиката, нямам СМС от Спиди, няма ме и в печелившите на Делимано и Дормео. Sad

# 13
  • Варна, Пловдив
Благодаря за новата тема, повече късмет да имаме всички.  Simple Smile Hug
За протокола - никъде нищо не печеля. Мрън

# 14
  • София
Печеливши от салати Веселина

Късмет на всички!  Hug

Лаленце,  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт