Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 55

• 61 648
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Много късмет в новата тема
От никъде нищо  - мрън   Joy
Относно sms-ите от Спиди, да не са пратки от Харибо? И аз получих sms, а скоро пратих 10 опаковки, че се чудехме в предишна тема догодина ще има ли.
Я кажете Харибо сега имат ли интересни награди - вече имаме шапка, чадър, ключодържател и мече. Та  се чудя дали да изпращам събраните опаковки или да изчакам.

# 46
Благодаря на лъчезарното Лале за хубавата тема! bouquetДнес ме няма никъде,но сега дойде каната от Престиж!Много положителни емоции и желани награди желая на всички Ви!
Кой ти я достави?
Лео експрес.

# 47
Не схващам къде е въпроса на играта на Лореал, гледах поне 3 клипа, въпрос не видях newsm78
След като изгледаш клипа излиза съобщение - нещо от рода на "клипът свърши". Натискаш ок и ти излиза друго - картинка на смартфон с отворен смс. Моят беше "пицата ви пристига" - отдолу има прозорчета за отговор, имена, телефон и адрес. Трябва да измислиш нещо супер оригинално и палаво, защото наградите се раздават от жури, а не е томбола.  Laughing Аз погледнах от любопитство, но не се записах, понеже си обещах, че докато не получа наградите от Мейбълин и Гарние (те също са от Лореал), няма да участвам в техни игри. Освен това, съм малко скептична към този спрей. Имам сиви коси (ген е - и други жени в семейството ми са започнали да побеляват от рано), но това не е ли някаква боя - няма ли да цапа, ако просто се напръскам, без да се измия, като при нормалната боя за коса?..

# 48
  • София
След два месеца чакане най-накрая ми донесоха играчката от Бондюел.  newsm44

# 49
  • Телиш/Плевен
Дали не са свършили много хора пускат на ден фишове?  newsm78
Това е по-вероятна причина, но се надявам да са си разпределили наградите за целия период, който са посочили или поне до Нова година. Да видим ще се похвали ли още някой дотогава.

# 50
Мъжа ми е с календар от Дормео, много се радвам, този месец сме с 3 награди( 1 от форума, 1 от Савекс и сега тази). Въпроса не е за стойността на наградите, а за тръпката Simple Smile Много е готино като си видиш името сред печелившите. Късмет на всички през 2017, дано има много нови и интересни игри .

За тази игра на Лореал накрая излезе едно телефонче и там имаше въпрос. Въпроса беше какво е писал любимият й.Отговорът Ок- не се притеснявай. Обаче Гугъл Хром не показва телефон 10 пъти пускам клипа и нищо не излиза за попълване  Grinning Grinning Grinning

# 51
  • Пловдив
Не схващам къде е въпроса на играта на Лореал, гледах поне 3 клипа, въпрос не видях newsm78

След като изгледаш някой от клиповете,на края излиза един смартфон на ,който най-отгоре пише въпроса и отдолу трябва да си дадеш данните:)

# 52
Я кажете Харибо сега имат ли интересни награди - вече имаме шапка, чадър, ключодържател и мече. Та  се чудя дали да изпращам събраните опаковки или да изчакам.
И аз имам 10-ина опаковки,чудя се да ги пращам ли?  newsm78

labrex ,радвам се да те "видя" тук.  Hug

Връщам се да видя къде сте постнали играта на Лореал,че съм изтървала.  Blush

# 53
Влизам да се оплача, днес ми е каръшки ден.
От никъде нищо.
Отидох да си пусна фиш за 4 лв, защото и мен ме зарибихте.
И каква беше изненадата ми, нямам допълнително късметче.
Отговора на продавачката беше, че вчера съм играла със същите числа и
съм си взела късметчето  #2gunfire
Предупреждавам и други като мен, да не изгорят.
Отивам да чета правилата.... newsm78
Е, не може това да е причината. Системата как разпознава, че ти играеш с тези числа, а не и някой друг? Нелепо ми е това обяснение. Иначе не всяка квитанция има бонус печалба, защото броят на наградите е ограничен. 128 000 са предметните + още 100 000, които са под формата на код за томболата за автомобила. Т.е. само на 228 000 квитанции ще има от тези бонус печалби. И силно се съмнявам, че наградите зависят от числата.
Дали не са свършили много хора пускат на ден фишове?  newsm78

Цитат от правилата:
6. Не всяка, участваща в разиграването квитанция, печели коледна бонус печалба.

а не дали отново пускаш същите числа. Действително ми е кофти ден...
Успех на всички в новата тема и Весели празници!!!

# 54
И аз с  2 бр. стъклени чаши от Фантастико. Simple Smile

# 55
  • Сандански
Толкова много исках да си спечеля телефон, но уви. Ще трябва аз да се наканя да си го взема, а не мога да се настроя вече цяла година. Няма ли отнякъде някоя игра да излезе.  Crossing Arms

# 56
  • Русе
След като изгледаш клипа излиза съобщение - нещо от рода на "клипът свърши". Натискаш ок и ти излиза друго - картинка на смартфон с отворен смс. Моят беше "пицата ви пристига" - отдолу има прозорчета за отговор, имена, телефон и адрес. Трябва да измислиш нещо супер оригинално и палаво, защото наградите се раздават от жури, а не е томбола.  Laughing Аз погледнах от любопитство, но не се записах, понеже си обещах, че докато не получа наградите от Мейбълин и Гарние (те също са от Лореал), няма да участвам в техни игри. Освен това, съм малко скептична към този спрей. Имам сиви коси (ген е - и други жени в семейството ми са започнали да побеляват от рано), но това не е ли някаква боя - няма ли да цапа, ако просто се напръскам, без да се измия, като при нормалната боя за коса?..
Мерси много, ще опитам ей сега!! bouquet

# 57
  • у нас
За новата тема  bouquet

Мен ме няма в играта на Фантастико. Записах и ММ, и него го няма. Хм, и аз исках награда   Sad

Иначе скоро нищо не съм печелила /да си помрънкам/.

Дано новата тема ни е късметлийска и всички да се похвалим с хубави награди  Heart Eyes

# 58
  • 1st floor
Отчитам и аз две стъклени чаши от Фантастико. Само лично ли мога да ги получа?  newsm78 И ако може някой, който си ги е взел вече, да ги покаже, за да знам дали си струва разкарването до Гео Милев. Mr. Green

# 59
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз си стискам палци за легло от Гурме, че да намаже котаракът.

Общи условия

Активация на акаунт